2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişey demeden bıraksan arar sorarmı seni eğer arasa da hastanenizin prosedürlerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım dersin olmazmı

arar canım çok eskıden tanısıyoruz ya nerdesın sen der kesın yanı ondan kırmadan güzelce nasıl konusabılırımde ayrılabılırım dıyorum

yaa kızlar benim sürekli bişeyler yiyesim var. hatta gece 2-3 kere uyandım. midem kazınıyodu. üşenmesem kalkıp tıkıncaktım yine. sizde de oluyo mu???

slm kızlar benim hiç dinmeyen bulantılarım var ve 2 haftadada 1.5 kilo kaybettim normal mi yoksa ne yapmalıyım bebiş 8 haftalık oldu

yaa kızlar benim sürekli bişeyler yiyesim var. hatta gece 2-3 kere uyandım. midem kazınıyodu. üşenmesem kalkıp tıkıncaktım yine. sizde de oluyo mu???

evet canım gece olmuyor ama gündüz her dk acıkıyorum şuan bile açım ama ne yesem diye düşünüyorum işyerinde

ye yemıyosan bıle su iç su ihtiyacımızda aclık gıbı hıssettırebılırmıs..kızlar bıde benım dr.um dedıkı ıdrarın hep cok acık su gıbı olmalı.sarı olursa anlakı suya ıhtıyacı var vucudun sızınde bılgınız olsun.ve sızlerınde bu sekılde ogrendıgınız seyler varsa bızle paylasın ...

evet canım gece olmuyor ama gündüz her dk acıkıyorum şuan bile açım ama ne yesem diye düşünüyorum işyerinde

bendede gunduz cok oluyo kahvaltı yapıyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum ben meyve kuruyemıs,meyvelı yogurt falan yıyerek dındırmeye calısıyorum yoksa yetısemem her dk.yemekmı yıycem lmaz:

slm kızlar benim hiç dinmeyen bulantılarım var ve 2 haftadada 1.5 kilo kaybettim normal mi yoksa ne yapmalıyım bebiş 8 haftalık oldu

Hiç geçmiyorsa doktoruna söylemelisin.Sabahları olan normal ama sürekli olması halinde ilaç kullanman gerekiyor olabilir.Benim de 8 haftalık ben de 1 kilo kaybettim ama şimdi iyiyim..İnşallah geçer biran önce senin de..

bende sorun bende sanıodum her dk insan acıkırmı ya kafayı yicem 1 saat önce 2 tane tost yedim şimdi yine acıktım benim sayemde eşimde kilo alcak ya çözümü yokmu bunun

aa çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsunn

kızlar benımde bulantılarım gectı sankı yanı ole bı sabah cokkk az oluyo 2 gundur masallah dıyımde ama bı yandanda korkuyorum nıye gectı dıye ayy su persembe gununu hayırlısıyla bı atlatsam..

gerçekten çok üzüldüm canım allah bi daha yaşatmasın umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

inş iyi haberlerle dönersin canım allah hepimizin yardımcısı olsun

hepimizin duası seninle cnm allah bi daha yaşatmasın çok zor biliyorum ve sölenecek çok fazla bi şi yok zaten kelimelerin anlamsız kaldığı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…