bişey demeden bıraksan arar sorarmı seni eğer arasa da hastanenizin prosedürlerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım dersin olmazmı
yaa kızlar benim sürekli bişeyler yiyesim var. hatta gece 2-3 kere uyandım. midem kazınıyodu. üşenmesem kalkıp tıkıncaktım yine. sizde de oluyo mu???
yaa kızlar benim sürekli bişeyler yiyesim var. hatta gece 2-3 kere uyandım. midem kazınıyodu. üşenmesem kalkıp tıkıncaktım yine. sizde de oluyo mu???
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana [/QUOT
canım senin dr. bi garip madem cok eskii illede sezaryanamı gelmesi lazım konuş ben doğumuma girmenizi istiyorum ama özelde ağır gelirde de tmm demesse zaten bi dr. varmış ona gidersin söylersin eşimin bi tanıdığı dr. var diye at bişey o uygun yapıcak de
evet canım gece olmuyor ama gündüz her dk acıkıyorum şuan bile açım ama ne yesem diye düşünüyorum işyerinde
slm kızlar benim hiç dinmeyen bulantılarım var ve 2 haftadada 1.5 kilo kaybettim normal mi yoksa ne yapmalıyım bebiş 8 haftalık oldu
aa çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsunnilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
12 sinde dr gidicem inşalllah duyarım bende:)
ilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
bu arada kızlar herkese merhaba...arkadaslar ne oluyo ya cok korkuyorum ne kadar cok oldu hamılelıgı sonlanan.valla artık korkar oldum..bende persembe gunu gıtcem dr.a kalp atısları ıçin ne olur dua edın iyi geçsin..
inş iyi haberlerle dönersin canım allah hepimizin yardımcısı olsun
7 haftalık, geç döllenme varsa 6 haftalık gibi bir şey. ama gelişimi durduğu için büyümemiş. şimdi de küçülmeye, kaybolmaya başlamış. kalbi hiç atmadı. cumt.den beri de kahverengi lekelenmem başlamıştı. ama ilk başta da zaten beta hcg tam ikiye katlanmıyor ama yükseliyordu. belliydi zaten bir terslik olduğu. bir öncekini de aralıkta almışlardı. şimdi d&c'den sonra bazı testler yapılacak nedenini tespit için. nedeni belli olana dek hamile kalma dedi doktor. yarın için dua edin e mi arkadaşlar? o sedye ile ameliyathaneye gideceğimi düşündükçe fena oluyorum...(((
kızlar ben burdamı durum aralıkta mıı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?