haber yok canımm zeynepten artık doktora gidenden korkar olduk patır patır dökülüyoruz kızlar bu son kaybımız olur inş..zeyn den haber geldi mi
bugün başka kim gidecekti
dilekcim senin aralık mı çıktı hesaplamadakızlar ben burdamı durum aralıkta mıı yaa
gözün aydın zeynebcimm bizde seni merak etmeye başlamıştıkkkizlar selam cok sükür güzel haberlerle geldimolumunekankayizsmile cok yorgun oldugum icin uyumus kalmisim yeni kalktim hemen pcnin basina gectim teyzeleri bebegin bugün tam 8+0olmus boyumuz 1,6cm dr haftasiyla boyunun tam uyumlu oldugunu söyledi kalbide pit pit atiyordu inaninki kafasi kollari bacaklari ve kaburgalari hepsi olusmus :Saruboceq:inanamadim drda tam bie bebek olmus dedi cok sevindim ayrica kan ve idrar tahlili aldilar elevite devam edicem yaninda jodid verdi kan sonucuna görede progestani alip almiycagimi haber vericek cok mutluyum arkadaslar rabbim görmeyenlerede en kisa zamanda nasip eder :Saruboceq:insan icinde kendine ait parcayi görünce cok mutlu oluyor biraz uzun oldu kusura bakmayinbilmiyorumkismile
kizlar selam cok sükür güzel haberlerle geldimolumunekankayizsmile cok yorgun oldugum icin uyumus kalmisim yeni kalktim hemen pcnin basina gectim teyzeleri bebegin bugün tam 8+0olmus boyumuz 1,6cm dr haftasiyla boyunun tam uyumlu oldugunu söyledi kalbide pit pit atiyordu inaninki kafasi kollari bacaklari ve kaburgalari hepsi olusmus :Saruboceq:inanamadim drda tam bie bebek olmus dedi cok sevindim ayrica kan ve idrar tahlili aldilar elevite devam edicem yaninda jodid verdi kan sonucuna görede progestani alip almiycagimi haber vericek cok mutluyum arkadaslar rabbim görmeyenlerede en kisa zamanda nasip eder :Saruboceq:insan icinde kendine ait parcayi görünce cok mutlu oluyor biraz uzun oldu kusura bakmayinbilmiyorumkismile
yarında sen müjdeli haberle gelirsin inş..ne güzel bir haber:)))) çok sevindim senin adına canım darısı benim başıma artık! ben de yarın doktora gideceğim kalp atışlarını dinlemek için... inşyallah duyarım
kizlar selam cok sükür güzel haberlerle geldimolumunekankayizsmile cok yorgun oldugum icin uyumus kalmisim yeni kalktim hemen pcnin basina gectim teyzeleri bebegin bugün tam 8+0olmus boyumuz 1,6cm dr haftasiyla boyunun tam uyumlu oldugunu söyledi kalbide pit pit atiyordu inaninki kafasi kollari bacaklari ve kaburgalari hepsi olusmus :Saruboceq:inanamadim drda tam bie bebek olmus dedi cok sevindim ayrica kan ve idrar tahlili aldilar elevite devam edicem yaninda jodid verdi kan sonucuna görede progestani alip almiycagimi haber vericek cok mutluyum arkadaslar rabbim görmeyenlerede en kisa zamanda nasip eder :Saruboceq:insan icinde kendine ait parcayi görünce cok mutlu oluyor biraz uzun oldu kusura bakmayinbilmiyorumkismile
yarında sen müjdeli haberle gelirsin inş..
o zaman yarın girmeyince meraklanmayalım bunu söylemen iyi oldu dualarımız seninle tüm giden arkadaşlarımızla canımm hayırlı haberlerle dön:))inşallah canım benim, ama yarın bilgisayara giremeyeceğim kızlar, perşembe günü işe gelir gelmez ilk işim size haber vermek olacak... Dua edin benim için, çünkü sizlerin duası kabul olur:)))
inşallah canım benim, ama yarın bilgisayara giremeyeceğim kızlar, perşembe günü işe gelir gelmez ilk işim size haber vermek olacak... Dua edin benim için, çünkü sizlerin duası kabul olur:)))
evet bende öyleyim ne hissediyosam ne yaptıysam burda paylaşıyorum ve dahada mutlu oluyorum paylaşmaktann burası süperr:lepi:cok sagolun kizlar inanin doktordan cikinca müjdeyi ilk size veresim geldi ama imkan olmadigindan yapamadim herkesle paylasamadigimi burda paylastigimdan ayri duramiyorum burdan heralde sizlerde öyle
bi jinekolog gibi bilgim oldu burdaaynen bende bu topıgı okuyo okuya ftopıc fılozofu olcamsempatiksalakcinni
canım anasayfanın en altında teknik bilgiler topici var oraya gir hamile avatarları var ordan beğen devamını anlatırım sanaamiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn yerimseniben bu arada erencim, senin fotoğrafına da bayılıyorum nasıl yaptın öyle:) ben bir türlü resim ekleyemedim tam bir teknoloji özürüyüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?