bende çıkıcam birazdan görüşürüzzzzzzkızlar opuyorum hepınızı ben bıraz uzanıcam..byy
inşallah canım benim, ama yarın bilgisayara giremeyeceğim kızlar, perşembe günü işe gelir gelmez ilk işim size haber vermek olacak... Dua edin benim için, çünkü sizlerin duası kabul olur:)))
görüşürüz cnmm byeeeeeNeyse ben çıkıyorum kızlar kendinize çok çok çok iyi bakın, tabi ki bebişleri de:) perşembe günü görüşürüz öptüm sizi kocaman
kızlar kaç zamandır giremiyorum, abartılı bir halsizlik hissediyorum, işten gelir gelmez hemen yatıyorum ve başka hiçbirşey yapamıyorum. bir sürü şey olmuş, hepsini okudum bugün. burada duygularımızı paylaştığımız herkes için tek tek dua ediyorum. yarın kan testinden sonra ilk kez kontrole gidicem, yarın tam 7 hafta oluyor. inşallah herşey yolunda gider, hala hiç mide bulantım yok, o yüzden hep iyi haber alamayacakmışım gibi hissediyorum. inşallah yarın burdan umut verecek güzel haberler verebilirim. hepinize tek tek sevgilerimi ve dualarımı iletiyorum.
bende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
Çok sevindim canım.Hayırlı olsun
kizlar selam cok sükür güzel haberlerle geldimolumunekankayizsmile cok yorgun oldugum icin uyumus kalmisim yeni kalktim hemen pcnin basina gectim teyzeleri bebegin bugün tam 8+0olmus boyumuz 1,6cm dr haftasiyla boyunun tam uyumlu oldugunu söyledi kalbide pit pit atiyordu inaninki kafasi kollari bacaklari ve kaburgalari hepsi olusmus :Saruboceq:inanamadim drda tam bie bebek olmus dedi cok sevindim ayrica kan ve idrar tahlili aldilar elevite devam edicem yaninda jodid verdi kan sonucuna görede progestani alip almiycagimi haber vericek cok mutluyum arkadaslar rabbim görmeyenlerede en kisa zamanda nasip eder :Saruboceq:insan icinde kendine ait parcayi görünce cok mutlu oluyor biraz uzun oldu kusura bakmayinbilmiyorumkismile
bende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
ilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
canim bendede hic bulanti yok korkma bugün doktordaydim cok sükür hersey yolunda ins seninde öyledir güzel haberler verirsin bizekızlar kaç zamandır giremiyorum, abartılı bir halsizlik hissediyorum, işten gelir gelmez hemen yatıyorum ve başka hiçbirşey yapamıyorum. bir sürü şey olmuş, hepsini okudum bugün. burada duygularımızı paylaştığımız herkes için tek tek dua ediyorum. yarın kan testinden sonra ilk kez kontrole gidicem, yarın tam 7 hafta oluyor. inşallah herşey yolunda gider, hala hiç mide bulantım yok, o yüzden hep iyi haber alamayacakmışım gibi hissediyorum. inşallah yarın burdan umut verecek güzel haberler verebilirim. hepinize tek tek sevgilerimi ve dualarımı iletiyorum.
ins canimHerkes de bulantı olucak diye birşey yok, benim ilk oğlumda hiç bulantım olmamıştı , bun da ise ara ara oluyor. Ben de yarın kontrole gidicem, yarın herkes güzel haberlerle döner inşallah.:1hug:
gözün aydin tatlimbende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
Hayırlısı olaun canım.Çok sevindim senin adına
hayirli geceler hanimlar kaynanama gitmistim biraz önce geldim sohpet bayagi ilerlemis bende insallah yarin güzel haberlerle gelirim doktordan kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile
canim bendede hic bulanti yok korkma bugün doktordaydim cok sükür hersey yolunda ins seninde öyledir güzel haberler verirsin bize
ins canim
gözün aydin tatlim
cok sagol canim alinti yapamadigim bütün arkadaslar tekrardan cok sagolun bu güzel günümde hepiniz destek oldunuz rabbim sonuna kadar güzel haberler almayi nasip eder bizlere insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun.Ne denir ki Allah bir daha yaşatmasın canım
üzüntünü paylaşıyorum;allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin diliyorum!umudunu yitirme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?