2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım benim, ama yarın bilgisayara giremeyeceğim kızlar, perşembe günü işe gelir gelmez ilk işim size haber vermek olacak... Dua edin benim için, çünkü sizlerin duası kabul olur:)))

inşallah yarın ii haberlerle dönersin cnm perşembe günü ii haberlerini bekliyoruz

kızlar kaç zamandır giremiyorum, abartılı bir halsizlik hissediyorum, işten gelir gelmez hemen yatıyorum ve başka hiçbirşey yapamıyorum. bir sürü şey olmuş, hepsini okudum bugün. burada duygularımızı paylaştığımız herkes için tek tek dua ediyorum. yarın kan testinden sonra ilk kez kontrole gidicem, yarın tam 7 hafta oluyor. inşallah herşey yolunda gider, hala hiç mide bulantım yok, o yüzden hep iyi haber alamayacakmışım gibi hissediyorum. inşallah yarın burdan umut verecek güzel haberler verebilirim. hepinize tek tek sevgilerimi ve dualarımı iletiyorum.

asivemavicim ben de hiç bulantım yok diyordum ama dün muayene için erkenden hastaneye gittik o kadar yoğundu ki ancak perşembe günü saat 2 ye randevu verdiler iyi olsun madem dedik
ancak eve döndüğümüzde ben de bir bulantı başladı başagrsıs dönmesi arabayı durdurdum aferdersiniz içimden ne var neyok istifra ettim
eve gidinceye kadar yine yanı şekilde başaım kazan gibi midem alakk bullak eve geldiğimde yine bkaç kez istifra ettim gece yine aynı
artık izin laıp hastaneye gittik beni acile aldılar bugün iki şişe serum verdiler kan idrar örneği aldılar
dediler ki bünyen zayıf düşmüş ondan dolayı bu hale gelmişsin bulantı ve kusmayı yoğun yaşıyorsun az ve sık beslen zaten perşembe randevunda varmış dikkat et kendine
eve geld,k saat 4 ten 7 ye kadar uyudum kalktım domates ve salatalık yiyebildim sadece
şimdi çok şükür daha iyiyiö
uzun oldu ama kusura bakmayın

Herkes de bulantı olucak diye birşey yok, benim ilk oğlumda hiç bulantım olmamıştı , bun da ise ara ara oluyor. Ben de yarın kontrole gidicem, yarın herkes güzel haberlerle döner inşallah.:1hug:

Hayırlısı olaun canım.Çok sevindim senin adına

Canım çok geçmiş olsun.Ne denir ki Allah bir daha yaşatmasın canım

canim bendede hic bulanti yok korkma bugün doktordaydim cok sükür hersey yolunda ins seninde öyledir güzel haberler verirsin bize
Herkes de bulantı olucak diye birşey yok, benim ilk oğlumda hiç bulantım olmamıştı , bun da ise ara ara oluyor. Ben de yarın kontrole gidicem, yarın herkes güzel haberlerle döner inşallah.:1hug:
ins canim
bende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
gözün aydin tatlim
Hayırlısı olaun canım.Çok sevindim senin adına

cok sagol canim alinti yapamadigim bütün arkadaslar tekrardan cok sagolun bu güzel günümde hepiniz destek oldunuz rabbim sonuna kadar güzel haberler almayi nasip eder bizlere insallah:Saruboceq::Saruboceq:

hayirli geceler hanimlar kaynanama gitmistim biraz önce geldim sohpet bayagi ilerlemis bende insallah yarin güzel haberlerle gelirim doktordan kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile

güzel haberlrini bekliyoruz!sende kendine iyi bak!:smiley-cool:

kızlar hepimizin güzel haberlerini alırız hep inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…