2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar selam, kasım annesi olucam derken dün doktora gittim ve adet tarihini baz almayacağını söyledi, çünkü bebişim nete göre 6 haftalıktı, dr 4-5 haftalık 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi. Bu durumda Aralık annesi oluyorum. Minicik keseyi gördüm, oğlum ise inatla içeri girmedi, tabii eşim de yanında kaldı, tek girdim ben de...

Hepinize günaydın tabiiiiiii! Birazdan okula gidicem, öğretmenim, fırsat bulmuşken yazıyım dedim.

hayırlı olsun canım. inşallah kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda.

teolog nereye kaçtın günadın deyip?
hayırlı olsun tostii!
bugün doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...

dün fazla girmedim ne çok geçmiş birikmiş
okumaya çalışıyorum
dün akşam yine kanamam oldu kızlar.kırmızı kan geldi

Selam hoşgeldin canım hoş senin geldiğin baya olmuş ama ben o sırada kardeşimle telefonda olduğum için ve sonrada yemek yediğim için anca gördüm...-tatlicadiarzu-
ben de geç görmüşüm canım anca girebildim dün bütün gon evde yoktum
bende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
hadi hayırlı olsun cok güzel bir haberr..kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar ne olur bugün barii beni de görün
günaydın canım opuyorumnanaktan
dün fazla girmedim ne çok geçmiş birikmiş
okumaya çalışıyorum
dün akşam yine kanamam oldu kızlar.kırmızı kan geldi
geçmiş olsun hayatım bozma moralini :1hug:

günaydın herkese.. bugün bir arkadaşım doğum yapıcak oraya gidicem. bir oğluşu olacak allahın izniyle. benim suratımı sivilce bastı özellikle alnımı. hiç sivilce problemi yaşamyan bir kişiydim. bize ne oluyorrrrrrrrrrrr :bbo:

günaydın kızlar bendede 2 hafta öncesine kadar vardı sivilce ama geçti hamişlikte oluyomuşş hormonlar tavan yapıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…