Kızlar selam, kasım annesi olucam derken dün doktora gittim ve adet tarihini baz almayacağını söyledi, çünkü bebişim nete göre 6 haftalıktı, dr 4-5 haftalık 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi. Bu durumda Aralık annesi oluyorum. Minicik keseyi gördüm, oğlum ise inatla içeri girmedi, tabii eşim de yanında kaldı, tek girdim ben de...
teolog nereye kaçtın günadın deyip?
hayırlı olsun tostii!
bugün doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...
ben de geç görmüşüm canım anca girebildim dün bütün gon evde yoktumSelam hoşgeldin canım hoş senin geldiğin baya olmuş ama ben o sırada kardeşimle telefonda olduğum için ve sonrada yemek yediğim için anca gördüm...-tatlicadiarzu-
hadi hayırlı olsun cok güzel bir haberr..kaydirigubbakcemile5bende bugün gittim kızlar dr kalp atışları duyduk cok şükür
günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar ne olur bugün barii beni de görün
geçmiş olsun hayatım bozma moralini :1hug:dün fazla girmedim ne çok geçmiş birikmiş
okumaya çalışıyorum
dün akşam yine kanamam oldu kızlar.kırmızı kan geldi
günaydın kızlar bendede 2 hafta öncesine kadar vardı sivilce ama geçti hamişlikte oluyomuşş hormonlar tavan yapıyo galibagünaydın herkese.. bugün bir arkadaşım doğum yapıcak oraya gidicem. bir oğluşu olacak allahın izniyle. benim suratımı sivilce bastı özellikle alnımı. hiç sivilce problemi yaşamyan bir kişiydim. bize ne oluyorrrrrrrrrrrr :bbo:
canım geçmiş olsun inş.kötü bişey yokturrdün fazla girmedim ne çok geçmiş birikmiş
okumaya çalışıyorum
dün akşam yine kanamam oldu kızlar.kırmızı kan geldi
günaydın kızlar bendede 2 hafta öncesine kadar vardı sivilce ama geçti hamişlikte oluyomuşş hormonlar tavan yapıyo galiba
evet ama geçiyo bende çıktı 1 hafta sonra geçtiibende de var şimdi yüzümde her tarafında sanki ergenliğe giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?