2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moon arkadaşımıza da çok üzüldüm. benimki de gelişmemişti geçen yıl. yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki allah yardımcısı olsun..

tşk ederim canım helincim gecmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun hayatım bozma moralini :1hug:

canım geçmiş olsun inş.kötü bişey yokturr
kızlar saolun inşallah yoktur ama artık kanama leke gördükçe sinirlerim yıpranıyor.tam bitti derken tekrar başlıyor.doktorum di,nleneceksin yoğun bi kanama olmadıkça korkma diyor ama insanın içi rahat etmiyor.inşallah sorunsuz doğurmayı başarabilirim.kaybetmek istemiyorum bebeğime çok alıştım.mafoldumben

canım üzülme inş bebeğin tutunacak sana yerleşme kanamasıdır canım üzülme bebeğinide üzme canım

geçmiş olsun helin inşallah birşey yoktur

günaydın kızlar.... helin çok geçmiş olsun dinlenmelisin bol bol..

teşekkeür ederim kızlar.küçük bi bebekle ne kadar dinlenebilinirse artık.okuldayım neyseki rehber öğretmen olduğum için odam var masamda oturuyorum ayaklarımı uzatıp.inanın okulda daha iyiyim.yoksa oğlum beni hiç bırakmıyor eve gidince.özlüyor hep benimle olmak istiyor.üçte eve gidiyorum saat gece 11 -12 ye kadar uyumayıp bana yapışıyor adeta.allahım korusun bebeğimi artık.

kötü düşünme senin ilk hamileliğindede kanaman olmuş demekki zor geçiyo hamişliklerin sabret pozitif düşün

tatlı yiyenin oğlu olur diye bi şey yopk canım.ben oğlumda sadece limon yedim.o kadar limon tükettimki anltamam.herşeyede limon sıkıp yiyordum.ekşi ne varsa canım çekiyordu onları yiyordum.meyvelerin ekşisini olmamaış halini yiyordum.tatlıyı ağzıma sokamıyordum midem kalkıyordu ama oğlum oldu.herkes banada senin kızın olacak dedi ama tutturamadılar.
şimdiki hamileliğimde de canım hep tatlı istiyor.belki vücudun isteği ihtiyacı ile ilgili bi durumdur.

benim de canım tatlı istiyor ama yemeye çok korkuyorum mafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız.bende bugün gidicem doktora ama korkuyorum.dün abuk sabuk rüyalar gördüm.sonra deli gibi ytaka oturdum.inş iyişeylerle gelirim kızlaar dua edin neolur

günaydın kızlar nasılsınız.bende bugün gidicem doktora ama korkuyorum.dün abuk sabuk rüyalar gördüm.sonra deli gibi ytaka oturdum.inş iyişeylerle gelirim kızlaar dua edin neolur
bende çok kabus görüyorum onlara takılma sen git güzel haberlerle dön kaçta gidiceksinn

canım akında dr a gitmek var ondan öyle rüyalar görmüşsündür. sen merak etme herşey yolunda bak görüceksin. tadını çıkar bebişe bizden selam söyle gördüğünde

ben de burdaki bebeginin kalbi duran arkadaşları okudugumgün rüyamda bebegimin kalbinin durduğunu gördüm 2-3 gün önce. korktum ama beynimiz bize oyun oynuyor..

yemeğe niye korkuyosun???

bir kere çok sevdiğim bir sulu yemekten birkaç kaşık yiyim dedim 2 günümü mahvetti. bir kere de baharatlı başka bişey yedim o da aynen.. valla erensezencim değişik bişey yemeye çok korkuyorum artık, günlerim mahfoluyor midemde fırtınalar kopuyor sonra :çok üzgünüm:

geçmedi dimi bulantıların neyse az kaldı inş.2 hafta sonra geçer bende her sabah aç karnına öğürmekten bıktımm karnım ağrıyo artıkk

öğleden sorna gidicem 1:30 gibi.bebeğimin kalp atışlarnı görsem bebğimi görsem bende ne çıkarsa çksın.

geçmedi dimi bulantıların neyse az kaldı inş.2 hafta sonra geçer bende her sabah aç karnına öğürmekten bıktımm karnım ağrıyo artıkk

kıslar siz burda konuştukça ben korkuyorum ya bulantılarım tiksinmelerim başlamadı henüz 5+6 bundan sonramı başlar acaba yoksa bu zamana kadar başlarmıydı bilmiyorum inş bulantım olmaz

öğleden sorna gidicem 1:30 gibi.bebeğimin kalp atışlarnı görsem bebğimi görsem bende ne çıkarsa çksın.
ayy hergün doktor stresi yaşıyoruzz benimde salı günü artık bende o güne kadar kurarda kurarım kafamda seni çok iyi anlıyorum ama sorun yoktur bebişini gör gell ne kadar büyümüştür şimdi

kıslar siz burda konuştukça ben korkuyorum ya bulantılarım tiksinmelerim başlamadı henüz 5+6 bundan sonramı başlar acaba yoksa bu zamana kadar başlarmıydı bilmiyorum inş bulantım olmaz
herkezde olmuyo ama bende 5 haftalıkken ne güzel bişeyim yok diyodumm 7 haftada çıktı 10.haftamdayım inş.2 haftaya geçer diye ümid ediyorumm

herkezde olmuyo ama bende 5 haftalıkken ne güzel bişeyim yok diyodumm 7 haftada çıktı 10.haftamdayım inş.2 haftaya geçer diye ümid ediyorumm

o zaman benim bulantılarım her an başlayabilir ben en iyisi hazırlıklı oluyum bulantılar başlayana kadar bol bol yemek yiyim stok yapıyım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…