tşk ederim canım helincim gecmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun hayatım bozma moralini :1hug:
kızlar saolun inşallah yoktur ama artık kanama leke gördükçe sinirlerim yıpranıyor.tam bitti derken tekrar başlıyor.doktorum di,nleneceksin yoğun bi kanama olmadıkça korkma diyor ama insanın içi rahat etmiyor.inşallah sorunsuz doğurmayı başarabilirim.kaybetmek istemiyorum bebeğime çok alıştım.mafoldumbencanım geçmiş olsun inş.kötü bişey yokturr
kızlar saolun inşallah yoktur ama artık kanama leke gördükçe sinirlerim yıpranıyor.tam bitti derken tekrar başlıyor.doktorum di,nleneceksin yoğun bi kanama olmadıkça korkma diyor ama insanın içi rahat etmiyor.inşallah sorunsuz doğurmayı başarabilirim.kaybetmek istemiyorum bebeğime çok alıştım.mafoldumben
geçmiş olsun helin inşallah birşey yoktur
günaydın kızlar.... helin çok geçmiş olsun dinlenmelisin bol bol..
kötü düşünme senin ilk hamileliğindede kanaman olmuş demekki zor geçiyo hamişliklerin sabret pozitif düşünkızlar saolun inşallah yoktur ama artık kanama leke gördükçe sinirlerim yıpranıyor.tam bitti derken tekrar başlıyor.doktorum di,nleneceksin yoğun bi kanama olmadıkça korkma diyor ama insanın içi rahat etmiyor.inşallah sorunsuz doğurmayı başarabilirim.kaybetmek istemiyorum bebeğime çok alıştım.mafoldumben
tatlı yiyenin oğlu olur diye bi şey yopk canım.ben oğlumda sadece limon yedim.o kadar limon tükettimki anltamam.herşeyede limon sıkıp yiyordum.ekşi ne varsa canım çekiyordu onları yiyordum.meyvelerin ekşisini olmamaış halini yiyordum.tatlıyı ağzıma sokamıyordum midem kalkıyordu ama oğlum oldu.herkes banada senin kızın olacak dedi ama tutturamadılar.geçmiş sayfaları okudum da... tatlı yiyenın oglu oluyormuş.. ben hamile degilken bile tatlıyı yemezdım... şimdi bile canım hiç istemıyor... tuzlu ve ekşı yıyorum... yemek gerçekten farkediyormu ? bebegın cinsiyetinde..
bende çok kabus görüyorum onlara takılma sen git güzel haberlerle dön kaçta gidiceksinngünaydın kızlar nasılsınız.bende bugün gidicem doktora ama korkuyorum.dün abuk sabuk rüyalar gördüm.sonra deli gibi ytaka oturdum.inş iyişeylerle gelirim kızlaar dua edin neolur
yemeğe niye korkuyosun???benim de canım tatlı istiyor ama yemeye çok korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız.bende bugün gidicem doktora ama korkuyorum.dün abuk sabuk rüyalar gördüm.sonra deli gibi ytaka oturdum.inş iyişeylerle gelirim kızlaar dua edin neolur
yemeğe niye korkuyosun???
geçmedi dimi bulantıların neyse az kaldı inş.2 hafta sonra geçer bende her sabah aç karnına öğürmekten bıktımm karnım ağrıyo artıkkbir kere çok sevdiğim bir sulu yemekten birkaç kaşık yiyim dedim 2 günümü mahvetti. bir kere de baharatlı başka bişey yedim o da aynen.. valla erensezencim değişik bişey yemeye çok korkuyorum artık, günlerim mahfoluyor midemde fırtınalar kopuyor sonra :çok üzgünüm:
geçmedi dimi bulantıların neyse az kaldı inş.2 hafta sonra geçer bende her sabah aç karnına öğürmekten bıktımm karnım ağrıyo artıkk
ayy hergün doktor stresi yaşıyoruzz benimde salı günü artık bende o güne kadar kurarda kurarım kafamda seni çok iyi anlıyorum ama sorun yoktur bebişini gör gell ne kadar büyümüştür şimdiöğleden sorna gidicem 1:30 gibi.bebeğimin kalp atışlarnı görsem bebğimi görsem bende ne çıkarsa çksın.
herkezde olmuyo ama bende 5 haftalıkken ne güzel bişeyim yok diyodumm 7 haftada çıktı 10.haftamdayım inş.2 haftaya geçer diye ümid ediyorummkıslar siz burda konuştukça ben korkuyorum ya bulantılarım tiksinmelerim başlamadı henüz 5+6 bundan sonramı başlar acaba yoksa bu zamana kadar başlarmıydı bilmiyorum inş bulantım olmaz
herkezde olmuyo ama bende 5 haftalıkken ne güzel bişeyim yok diyodumm 7 haftada çıktı 10.haftamdayım inş.2 haftaya geçer diye ümid ediyorumm
inş.olmaz ama sen genede yeee bol bol :roflol:o zaman benim bulantılarım her an başlayabilir ben en iyisi hazırlıklı oluyum bulantılar başlayana kadar bol bol yemek yiyim stok yapıyım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?