hoşgeldin cmmmm dedikodu yapıyoruz sabah sabah sen nasılsın??günaydın anneler ve bebişleriopuyorumnanaktan
bugün nasılız bakalım?
çok oynama zaralı hareket etme çok hemen bizede yazz merakta bırakmainş
görüm eeve gidip deli gibi oyun oynicamzemuszemus
çok oynama zaralı hareket etme çok hemen bizede yazz merakta bırakma
yok hayatım nerde bulanıyor yine de çoook fena değilim geçen günlerki gibi çünkü peynir ekmek zeytin ve tost tan başka bişey yemiyorum korkudan -tatlicadiarzu-geçmedi dimi bulantıların neyse az kaldı inş.2 hafta sonra geçer bende her sabah aç karnına öğürmekten bıktımm karnım ağrıyo artıkk
günaydın canım hoşgeldin dertleşiyoruz sen nasılsınopuyorumnanaktangünaydın anneler ve bebişleriopuyorumnanaktan
bugün nasılız bakalım?
inş.geçmiştir artıkk bidahada olmazben de iyiyim
2 gündür bulantılarım yok daha rahatım
zaten bu gidişle doktorun odasında müjdeli haberi alınca doktordan müsade isteyip onun bilgisayarıyla bağlanıp haber verir duruma gelicezz:teytey:yazcma kıss merak etme.eşimden çok ssizi düşünüyorum :dance:
yok hayatım nerde bulanıyor yine de çoook fena değilim geçen günlerki gibi çünkü peynir ekmek zeytin ve tost tan başka bişey yemiyorum korkudan -tatlicadiarzu-
günaydın canım hoşgeldin dertleşiyoruz sen nasılsınopuyorumnanaktan
ilk mi duyucan kalp atışını önceki gittiğinde duymamışmıydınbende iyiyim canım
h.sonu dr kontrolüne gidecez inş. kalp atışlarını duymak için:Saruboceq:
:roflol: :roflol: iyi fikir hiç aklıma gelmemişti -tatlicadiarzu-zaten bu gidişle doktorun odasında müjdeli haberi alınca doktordan müsade isteyip onun bilgisayarıyla bağlanıp haber verir duruma gelicezz:teytey:
hadi bakalım iyi haberlerle geleceksin inşallah opuyorumnanaktanbende iyiyim canım
h.sonu dr kontrolüne gidecez inş. kalp atışlarını duymak için:Saruboceq:
zaten bu gidişle doktorun odasında müjdeli haberi alınca doktordan müsade isteyip onun bilgisayarıyla bağlanıp haber verir duruma gelicezz:teytey:
zaten bu gidişle doktorun odasında müjdeli haberi alınca doktordan müsade isteyip onun bilgisayarıyla bağlanıp haber verir duruma gelicezz:teytey:
ilk mi duyucan kalp atışını önceki gittiğinde duymamışmıydın
hımm anladımm bende gördüm ama duymadım salı inş.duyarımcanım kalp atışlarını gördük ama dr erken olduğu için bu randevu da kalp atışlarını duyarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?