2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar doktora gidicek arkadaslar güzel haberlerle gelirler insallah:Saruboceq:ya bende alistim artik herkese gelmeyenleri gercekten merak ediyorum arkadaslar ugrayin iyi oldugunuzu yazinda bizde rahat edelimkizlar ben gene sabahi sabah ettim hic uyayamiyorum eskiden olsa basimi koyar koymaz uyurdum sabaha kadar uyanmazdim simdi nerdefisfisfisacaba progestandanmi oluyor ben nezaman rahat rahat uyuycam:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

uykunmu kaçıyo yoksa rüyamı görüp uyanıyosunn

kızlar yine midem bulanıyor ve cok uykum var.. oysaki dün baya uyumustum ama yetmiyor sanırım

kızlar yine midem bulanıyor ve cok uykum var.. oysaki dün baya uyumustum ama yetmiyor sanırım
ne kadar ters dimi ben evde oturuyorumm sabah 7 de uyanıyorum akşama kadar uykum gelmiyoo gelse yatıcam siz çalışanların tam tersi uykudan gözleri kapanıyo tersine oluyo demek gel canım sen yat ben çalışayım yerine

2 gündür benimde uykum çok fazla işyerinde öğleden sonra gözlerimi açamıyorum evdekiler rahatça uyuyor ne güzel imreniyorum size

ben de elfika79 merak ediyorum, kalp atışını duyamamıştı bugün doktor randevusu vardı tekrar...

Selam kıslarrrrr

bulantısı Çok olupta atlatanınız varmıı. Ben halen Çok ama Çok kÖtÜyÜmmm geÇmıyoo sankı hıÇ geÇmeyecek kendımı Çok halsız ve yorgun hıssedıyorumm ne olur benımkı geÇtı dıyen bırısı olsun v benımkıde geÇsınnn

sanırım yok varsada ben duymadım hepimizin aynı şikayetleri devam ediyo daha ama bugün kağan kocatepede okudum 10.haftada bulantı kusma şikayetleri hafiflemeye başlar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…