günaydın melcan hoşgeldingünaydınnn şekerlerrr
hımm anladımm bende gördüm ama duymadım salı inş.duyarım
uykunmu kaçıyo yoksa rüyamı görüp uyanıyosunngünaydin hanimlar doktora gidicek arkadaslar güzel haberlerle gelirler insallah:Saruboceq:ya bende alistim artik herkese gelmeyenleri gercekten merak ediyorum arkadaslar ugrayin iyi oldugunuzu yazinda bizde rahat edelimkizlar ben gene sabahi sabah ettim hic uyayamiyorum eskiden olsa basimi koyar koymaz uyurdum sabaha kadar uyanmazdim simdi nerdefisfisfisacaba progestandanmi oluyor ben nezaman rahat rahat uyuycam:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
sen cumartesi duy hayırlısıyla salı günüde ben duyarım inş..inş. canım benim yaa bende duymak istiyorummm
günaydın melcannn
uykunmu kaçıyo yoksa rüyamı görüp uyanıyosunn
anladım görüşürüz canımmmyok tatlim rüya görmüyorum cok huzursuz yatiyorum bir saga bir sola dönmekten bir hal oluyorumsenağlama
ne kadar ters dimi ben evde oturuyorumm sabah 7 de uyanıyorum akşama kadar uykum gelmiyoo gelse yatıcam siz çalışanların tam tersi uykudan gözleri kapanıyo tersine oluyo demek gel canım sen yat ben çalışayım yerinekızlar yine midem bulanıyor ve cok uykum var.. oysaki dün baya uyumustum ama yetmiyor sanırım
kızlar yine midem bulanıyor ve cok uykum var.. oysaki dün baya uyumustum ama yetmiyor sanırım
ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin başak :Saruboceq:
aaa evet oda vardıı ya o kadar çok arkadaş varki unutuyoruz vallaben de elfika79 merak ediyorum, kalp atışını duyamamıştı bugün doktor randevusu vardı tekrar...
sanırım yok varsada ben duymadım hepimizin aynı şikayetleri devam ediyo daha ama bugün kağan kocatepede okudum 10.haftada bulantı kusma şikayetleri hafiflemeye başlar diyoSelam kıslarrrrr
bulantısı Çok olupta atlatanınız varmıı. Ben halen Çok ama Çok kÖtÜyÜmmm geÇmİyoo sankİ hİÇ geÇmeyecek kendİmİ Çok halsİz ve yorgun hİssedİyorumm ne olur benİmkİ geÇtİ dİyen bİrİsİ olsun v benİmkİde geÇsİnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?