ne kadar ters dimi ben evde oturuyorumm sabah 7 de uyanıyorum akşama kadar uykum gelmiyoo gelse yatıcam siz çalışanların tam tersi uykudan gözleri kapanıyo tersine oluyo demek gel canım sen yat ben çalışayım yerine
Ben de evde olduğumdan herhalde sürekli ben de tembelim çok :)
aaa 2 hafta gerilemişş ee ne yemek gerekiyomuşki bende herşeyi yiyorum amamrb kızlar ben geldim. hastaneye gittim çok şükür.
doktor biraz kızdı bana. iyi beslenmemişim halbuki her önüme geleni yiyorum yaa kafamçokkarıştı
bebek haftana göre gelişmemiş dedi.11 haftalığım şuanda ultrsonda 9 haftalık görünüyor bebeğim mafoldumben işe geldim şimdi tekrar. markete uğradım bi poşet dolusu meyve vs. aldım.
geçmişe bakıp geleyim kızlar
mrb kızlar ben geldim. hastaneye gittim çok şükür.
doktor biraz kızdı bana. iyi beslenmemişim halbuki her önüme geleni yiyorum yaa kafamçokkarıştı
bebek haftana göre gelişmemiş dedi.11 haftalığım şuanda ultrsonda 9 haftalık görünüyor bebeğim mafoldumben işe geldim şimdi tekrar. markete uğradım bi poşet dolusu meyve vs. aldım.
uyu uyu ben arabada uyuyan çok erkek görüyorum bizim ne farkımız var onlar uyuyosa bizde uyuruz yada gel bana bende yat bende işe giderimmAyyy süper olur sezenim hadi sen çalış bende çılgınlar gibi uyuyayım..valla ne yapacağımı şaşırdım. otoparkta arabada uyusam çok mu komik olur sizce:kedi:
evet bu tez yalanmı oldu yaniiEEe hani 12. hafta sonuna kadar bizim beslenmemizle fln ,ilgisi yoktu bebeğin gelişiminin o zamana kadar bizi sömürüp yeterince besleniolardı hani, hani hani...
aaa 2 hafta gerilemişş ee ne yemek gerekiyomuşki bende herşeyi yiyorum ama
EEe hani 12. hafta sonuna kadar bizim beslenmemizle fln ,ilgisi yoktu bebeğin gelişiminin o zamana kadar bizi sömürüp yeterince besleniolardı hani, hani hani...
mrb kızlar ben geldim. hastaneye gittim çok şükür.
sanırım yok varsada ben duymadım hepimizin aynı şikayetleri devam ediyo daha ama bugün kağan kocatepede okudum 10.haftada bulantı kusma şikayetleri hafiflemeye başlar diyo
2 haftan kalmışş mecbur katlanıcan canımmm çoğu gitmiş azı kalmış de sende kendini teselli ettevet canım çok araştırdım bhcg 10. Haftada maksimum düzeye çıkarak sonra doguma kadar yok oluyomuş ama daha çok var önümde benim yaa sekizinci hafta içindeyim vee dayanacak gücüm kalmadı
ayyy bende korkmaya başladım balık yiyemiyorum ya tiksindim et yiyorum onuda pek severek yediğim söylenemez cevizide hergün yemeyi unutuyorum napcamm ben salı günü
slmm kıss seni merak ettim sabahtan beriii valla ne oldu dün doktora gittinmi cnmmherkese merhaba ,
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?