bende gidince omega 3 isteyimm bari ordan alalım vitaminlerii ne demek eğer hamileysemm delirmeBen de kızmızı etten tiksindim kokusu fln bi garip gelıo yemek pısırıken fln. Balık çok önemliymiş ama uzun yağ zincirleri nedeniyle önemliymiş onun yerine ceviz fındık ve badem de yenebilirmiş, ama yeterince yiyemıoruz bence o yuzden doktordan balık yagı takvıyesı ıstıcem ben de eger hala hamıleysem..
ama ama hani bizden diil stokdan besleniyorlardı ben anlamadım bence senin geç döllenme dr.seni kandırmışşş
ayyy bende korkmaya başladım balık yiyemiyorum ya tiksindim et yiyorum onuda pek severek yediğim söylenemez cevizide hergün yemeyi unutuyorum napcamm ben salı günü
slmm kıss seni merak ettim sabahtan beriii valla ne oldu dün doktora gittinmi cnmm
bende gidince omega 3 isteyimm bari ordan alalım vitaminlerii ne demek eğer hamileysemm delirmelmaz:
kıslar siz burda konuştukça ben korkuyorum ya bulantılarım tiksinmelerim başlamadı henüz 5+6 bundan sonramı başlar acaba yoksa bu zamana kadar başlarmıydı bilmiyorum inş bulantım olmaz
senin bacağındaki kramplar niyeymişvalla doktor yalanmı söledi ben bilemem ama öle dedi. geç döllenme vardı 1 hafta bende onu dedim. beslenmeylede alakalı. bebek o geç döllenme sürecini tamamlar dedi.
canım bende yiyebildiklerimi yiyorum ama ne bileim yaa inşallah tamamlar bebeğim eksik zamanını. 2 hafta az bi zaman değil
bende merak ettim bişey olmaz o kramplar rahim büyüdüğü için oluyo zatenn o kesinyok cnm ama iyiyimdr in işi çıkmış alamadı bu akşam galiba gideceğimboshayallersmile
yok canımm ya herkezin içine doğan olsaydıE kalp atışını bu haftaya kadar duymayan bı ben kaldım 9 haftanın ortasında sayılırım yanı, eşim de dun benc e kalbı durdu bebegın oyle hıssedıorum dedı tuz bıber oldu, e zaten kasık agrısı ve cok yemem dısında bı belırtım yoktu kasık agrısı da kalmadı hıc hala cok yıyorum ama obezlıgımden olabılır. e kendımı hazırladım yanı bebegın gıtmıs olabılecegıne...
yok canımm ya herkezin içine doğan olsaydılmaz:ne zaman doktora gidicen
E kalp atışını bu haftaya kadar duymayan bı ben kaldım 9 haftanın ortasında sayılırım yanı, eşim de dun benc e kalbı durdu bebegın oyle hıssedıorum dedı tuz bıber oldu, e zaten kasık agrısı ve cok yemem dısında bı belırtım yoktu kasık agrısı da kalmadı hıc hala cok yıyorum ama obezlıgımden olabılır. e kendımı hazırladım yanı bebegın gıtmıs olabılecegıne...
senin bacağındaki kramplar niyeymiş
saol canım bekliyorum işte bulantılar başlarsada artık yapacak bişey yok öekicez 10 haftaorays korkma canım. bende hiç olmadı ben de sen gibiydim. endişeleniyordum. kalp atışlarını duyunca rahatladım. bulantının olmaması daha iyi. tadını çıkar.
bidahaki kontrolün ne zamancanım nie öyle düşünüosun yaa. çoğu kişide o kadar belirti yok zaten. ne zamandı dr kontrolü senin
belden kaynaklanıyordur dedi. hamileliğimle ilgisi yokmuş. belinden kaynaklı bi sorun o dedi. elevit , gyno ferre sanol , calci net d3 ilaçlarını verdi bide bana
canım nie öyle düşünüosun yaa. çoğu kişide o kadar belirti yok zaten. ne zamandı dr kontrolü senin
belden kaynaklanıyordur dedi. hamileliğimle ilgisi yokmuş. belinden kaynaklı bi sorun o dedi. elevit , gyno ferre sanol , calci net d3 ilaçlarını verdi bide bana
bidahaki kontrolün ne zaman
Aaa daha en başından sen hamilesin demişti eşim içime doğuyo demişti test fln yapmadan cok once. Cmts gıdıcem işte 9. hafta sonunda. o zamana kdr çatlıcam ama
İşte cmtsıydı ama bugune alıcam işalla...
ne bu cnmmhttp://www.perizade.com/hamilelik-gunlugu
Kızlar bu arada bunu bulmuştum bi kere daha yolladım ama kimse tepki vermedi görmediler heralde diye düşündüm bi daha yolluyorum, benim çok hoşuma gidio çünkü..
3 hafta çok düzenli ye baride bebiş toparlansın belkimde miyon bebektir seninki ondan küçüktürr belli olmazz3 hafta sonra gel dedi canım. 3 haftalık gelişime bakacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?