2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gidince omega 3 isteyimm bari ordan alalım vitaminlerii ne demek eğer hamileysemm delirme lmaz:

ama ama hani bizden diil stokdan besleniyorlardı ben anlamadım bence senin geç döllenme dr.seni kandırmışşş

valla doktor yalanmı söledi ben bilemem ama öle dedi. geç döllenme vardı 1 hafta bende onu dedim. beslenmeylede alakalı. bebek o geç döllenme sürecini tamamlar dedi.

ayyy bende korkmaya başladım balık yiyemiyorum ya tiksindim et yiyorum onuda pek severek yediğim söylenemez cevizide hergün yemeyi unutuyorum napcamm ben salı günü

canım bende yiyebildiklerimi yiyorum ama ne bileim yaa inşallah tamamlar bebeğim eksik zamanını. 2 hafta az bi zaman değil

bende gidince omega 3 isteyimm bari ordan alalım vitaminlerii ne demek eğer hamileysemm delirme lmaz:

E kalp atışını bu haftaya kadar duymayan bı ben kaldım 9 haftanın ortasında sayılırım yanı, eşim de dun benc e kalbı durdu bebegın oyle hıssedıorum dedı tuz bıber oldu, e zaten kasık agrısı ve cok yemem dısında bı belırtım yoktu kasık agrısı da kalmadı hıc hala cok yıyorum ama obezlıgımden olabılır. e kendımı hazırladım yanı bebegın gıtmıs olabılecegıne...

kıslar siz burda konuştukça ben korkuyorum ya bulantılarım tiksinmelerim başlamadı henüz 5+6 bundan sonramı başlar acaba yoksa bu zamana kadar başlarmıydı bilmiyorum inş bulantım olmaz

orays korkma canım. bende hiç olmadı ben de sen gibiydim. endişeleniyordum. kalp atışlarını duyunca rahatladım. bulantının olmaması daha iyi. tadını çıkar.

senin bacağındaki kramplar niyeymiş

yok canımm ya herkezin içine doğan olsaydı lmaz:ne zaman doktora gidicen

canım nie öyle düşünüosun yaa. çoğu kişide o kadar belirti yok zaten. ne zamandı dr kontrolü senin

senin bacağındaki kramplar niyeymiş

belden kaynaklanıyordur dedi. hamileliğimle ilgisi yokmuş. belinden kaynaklı bi sorun o dedi. elevit , gyno ferre sanol , calci net d3 ilaçlarını verdi bide bana

orays korkma canım. bende hiç olmadı ben de sen gibiydim. endişeleniyordum. kalp atışlarını duyunca rahatladım. bulantının olmaması daha iyi. tadını çıkar.
saol canım bekliyorum işte bulantılar başlarsada artık yapacak bişey yok öekicez 10 hafta

bidahaki kontrolün ne zaman

Evet daha fazla dayanamadım aradım doktoru bugun gelım dıye kocamı da aradım bugun gıdelım dıye :)) Bakalım gerı doncekler doktor muayenedeymıs. Çattt dıye catlıcam merakımdan (

İşte cmtsıydı ama bugune alıcam işalla...

Aaa daha en başından sen hamilesin demişti eşim içime doğuyo demişti test fln yapmadan cok once. Cmts gıdıcem işte 9. hafta sonunda. o zamana kdr çatlıcam ama

canım olumsuz düşünme. etkilenmesin bebeğin. bende de sadece acıkma var. iyidir bebişin merak etme. alabiliyosan öne al kontrolünü olmazsa.. bir an ömce görür rahatlarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…