ölee demi canım çogu gitti demii pofffff2 haftan kalmışş mecbur katlanıcan canımmm çoğu gitmiş azı kalmış de sende kendini teselli ett
ben varım canım 2 gündür bulantım yok rahatım. Inş. Sende bu sorun tez zamanda geçer tatbilmiyorumkismilelım
canım merak ettik seni iyi olmana sevindim canım benimolumunekankayizsmile
aa geçmiş olsunn birden başladı demek kusmak çok kötü iyi bilirim ama bazen kusuncada bebek sağlıklı demişl bazı doktorlar acaba doğrumu deyip seviniyorumda sodaya limon sık içç iyi gelir bulantıyabnm randevumu perşembeye verdiler
ben de kabul ettim ne de olsa bir sorun yok diye ancak eve dönerken ben de bir başladı içimde ne var ne yok iki saatte bir çıkarmaya başladım artık eşim sabah dr a götürdü
acile sevk ettiler 2 şişe serum yedim şimdi çok iyiyim
sebebi ise iştahsızdım beslenmeme dikkat etmediğim için bu duruma gelmişim
bünya zayıf düşmüş şimdi zorlayarak yiyorum meyve sebze ancak az ve sık olarak inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum
canım bozma moralini burda dünde konuştuk 1 hafta geriden gelen bebekleri düzenli beslen bu açık kapanır doktor olumsuz bişey dedimimiyon bebek noluo canım. evet bu 3 hafta öle bi yicem ki cokacimcoook
bende bakayım bi hemen
ayyy çok sevindim yaa. hayırlı haberlerle gel inş. 3 teyse ne zaman gelip yazarsın buraya
mrb canım. iyi olmaya çalışıorum ben kendi adıma
benimde haftalık belirtilere bakılırsa eli ayağı bile oluşmuş alması gerekiyor. ama oluşmamış daha mafoldumben
aa geçmiş olsunn birden başladı demek kusmak çok kötü iyi bilirim ama bazen kusuncada bebek sağlıklı demişl bazı doktorlar acaba doğrumu deyip seviniyorumda sodaya limon sık içç iyi gelir bulantıya
miyon bebek noluo canım. evet bu 3 hafta öle bi yicem ki cokacimcoook
bende bakayım bi hemen
ayyy çok sevindim yaa. hayırlı haberlerle gel inş. 3 teyse ne zaman gelip yazarsın buraya
mrb canım. iyi olmaya çalışıorum ben kendi adıma
benimde haftalık belirtilere bakılırsa eli ayağı bile oluşmuş alması gerekiyor. ama oluşmamış daha mafoldumben
evet bizde öyle düşünüp avunalım kusmamız geçene kadarmaden suyu içiyorum gazı kaçmış şekilde o çok rahatlayır dediğini de yapayım
gercekten de cok zor
ben de kusunca bebeğin sağlıklı olacağının delaletidir diye biliyordum...
afiyet olsun okuldamısınnneyse bana az müsade kızlar
möğle yemeği yiyicem de
görüşmek üzere
daha narin çıtı pıtı canım benim oğlum 53 cm doğmuştu eltiminki 48 cm doktor minyon bebek demişti ama şimdi benim oğlumu geçti maşallah doğduğunda daha ufak prematüre değil ama onla karıştırma
canım bozma moralini burda dünde konuştuk 1 hafta geriden gelen bebekleri düzenli beslen bu açık kapanır doktor olumsuz bişey dedimi
üzülme begümcükk dur bakalım dr un ne dedi peki
bafo dün gitmemiş bugün gidicekmiş cnmmprophetic sen de olumsuz düşünme, eşin de ağzını hayra açsın, niye öyle diyorsa yaa.. benim burda morelim bozuldu. neyse doktora git gel bakalım ne diyecek?
laflıyoruzzz sen naptın nalancımm doktora giden arkadaşları bekliyoruz heyecanla
günaydın kızlar ne olur bugün barii beni de görün
hmmm anladım canım. kilomu takıodum çok aldım ben birden takmıcam artık şu 3 hafta ii bi besleneyim hayırlısıyla
Yok allaha şükür olumsuz bişey demedi canım. sadece şu 3 hafta ii beslen dedi sürekli. progestanı da kestik bu arada. içmiycem artık
çokk çokk ii beslen dedi canım. bebek 2 hafta geri kalmış
yardımcımı aldın sen yorma kendini fazla bende havalar düzelsin cam kapı sildiricemmii yim canım ya sabah 8 den beri bilgisayar açık hala geçmişi okuyorum bitiremedim evde temizlik var bugün yemek yaptım onun için telefonlardı o odadan bu odaya derken okuduğumdanda bi şi annamadım valla
anladım canımm sabahçısın öğlenleri rahatsınn ilkokuldamısınerensezen cim öğleden sonra dersim yok bnm
bovidik çim tesekkür ederim hoşbulduk diyeyim balaım ben de
anladım canımm sabahçısın öğlenleri rahatsınn ilkokuldamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?