2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 haftan kalmışş mecbur katlanıcan canımmm çoğu gitmiş azı kalmış de sende kendini teselli ett
ölee demi canım çogu gitti demii pofffff
ben varım canım 2 gündür bulantım yok rahatım. Inş. Sende bu sorun tez zamanda geçer tatbilmiyorumkismilelım

canım merak ettik seni iyi olmana sevindim canım benimolumunekankayizsmile

ayyy canım inşallahhh inşallahhhhh biticek benimde çok ısa zamanda ama mahvoldum bittim ben

aa geçmiş olsunn birden başladı demek kusmak çok kötü iyi bilirim ama bazen kusuncada bebek sağlıklı demişl bazı doktorlar acaba doğrumu deyip seviniyorumda sodaya limon sık içç iyi gelir bulantıya

canım bozma moralini burda dünde konuştuk 1 hafta geriden gelen bebekleri düzenli beslen bu açık kapanır doktor olumsuz bişey dedimi

aa geçmiş olsunn birden başladı demek kusmak çok kötü iyi bilirim ama bazen kusuncada bebek sağlıklı demişl bazı doktorlar acaba doğrumu deyip seviniyorumda sodaya limon sık içç iyi gelir bulantıya

maden suyu içiyorum gazı kaçmış şekilde o çok rahatlayır dediğini de yapayım
gercekten de cok zor
ben de kusunca bebeğin sağlıklı olacağının delaletidir diye biliyordum...

üzülme begümcükk dur bakalım dr un ne dedi peki

maden suyu içiyorum gazı kaçmış şekilde o çok rahatlayır dediğini de yapayım
gercekten de cok zor
ben de kusunca bebeğin sağlıklı olacağının delaletidir diye biliyordum...
evet bizde öyle düşünüp avunalım kusmamız geçene kadar

hmmm anladım canım. kilomu takıodum çok aldım ben birden takmıcam artık şu 3 hafta ii bi besleneyim hayırlısıyla

canım bozma moralini burda dünde konuştuk 1 hafta geriden gelen bebekleri düzenli beslen bu açık kapanır doktor olumsuz bişey dedimi

Yok allaha şükür olumsuz bişey demedi canım. sadece şu 3 hafta ii beslen dedi sürekli. progestanı da kestik bu arada. içmiycem artık

üzülme begümcükk dur bakalım dr un ne dedi peki

çokk çokk ii beslen dedi canım. bebek 2 hafta geri kalmış

begümün doktoru niye onu korkutmuş ki...
şu doktorları hiç anlamıyorum. Allah'tan benimkisi böyle gayet pozitif bir kadın. Begüm ya ne olacak geç döllenmedir sonradan herkesi geçer senin bebek merak etme..
Bu arada bafo bir selam vermiş başka yazmamış doktor ne dedi acaba?

prophetic sen de olumsuz düşünme, eşin de ağzını hayra açsın, niye öyle diyorsa yaa.. benim burda morelim bozuldu. neyse doktora git gel bakalım ne diyecek?

laflıyoruzzz sen naptın nalancımm doktora giden arkadaşları bekliyoruz heyecanla

ii yim canım ya sabah 8 den beri bilgisayar açık hala geçmişi okuyorum bitiremedim evde temizlik var bugün yemek yaptım onun için telefonlardı o odadan bu odaya derken okuduğumdanda bi şi annamadım valla

bana da cok iyi beslen dedi
az ve sık ve besleyici olan besinler dedi
peki sana beslenme hususunda önerile rverdimi

ii yim canım ya sabah 8 den beri bilgisayar açık hala geçmişi okuyorum bitiremedim evde temizlik var bugün yemek yaptım onun için telefonlardı o odadan bu odaya derken okuduğumdanda bi şi annamadım valla
yardımcımı aldın sen yorma kendini fazla bende havalar düzelsin cam kapı sildiricemm

erensezen cim öğleden sonra dersim yok bnm
bovidik çim tesekkür ederim hoşbulduk diyeyim balaım ben de

anladım canımm sabahçısın öğlenleri rahatsınn ilkokuldamısın

ben branşçıyım erensezencim sadece 15 saat dersim var
pazartesi dersim yok mesela salı 8-10 ve 13-15 arası
bugün öğleden sonra boş yarın yine öğle cuma günü de 10-15 arası rahatım yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…