yakınmı doktorun evineOff ben hep böyleyimdir, en kötüsünü düşünürüm, böyle daha iyi bence boşa hayal kırıklığı yerine iyisi gerçekleştiğinde çok güzel seviniyorum :) 45 dk kaldı, keşke hava güzel olsaydı şimdi çıkıp yürüye yürüye giderdim zaman geçerdi. Bu arada dün hava nasıldı bugün nasıl, ne dengesiz ya, sinir oldum..
selam arkadaşlar nasılsınız.bende 3 gibi gidicem kalp atışı için çok heyecanlıyım.dua edin duyayım kalbini miniğimin.
ayy bugün nekadar doktora giden varr kızlar sende güzel haberlerle dön canım benimmselam arkadaşlar nasılsınız.bende 3 gibi gidicem kalp atışı için çok heyecanlıyım.dua edin duyayım kalbini miniğimin.
yakınmı doktorun evine
kağıthanede o kadar uzak değil yine canımm boşverrYa evet ben şişli merkezdeyim hastane fulya da, aslında bu cok guzeldı tabı. Şimdi tasınıoruz bı dahakı hafta fln kagıthaneye uzaklasıorum doktordan endıselenıorum o konuda.
Hah benimde 3te kaç haftalık senin?
ayy bugün nekadar doktora giden varr kızlar sende güzel haberlerle dön canım benimm
inş.canımm kalp atışlarını görün bebişlerinizin hatta duyun müjdeli haberi bizede verinn bekliyoruz yazın gelinceişallah canım işallah.dua edin bize iyi haberlerle gelelim.
güle güleeeeeeeeeee:gitme:Artık gıdıorum, 'bonne chance' to me...
geçmiş olsun canımm şimdi kaç haftalık hamilesinarkadaşlar ben çok dertliyim ilk bebeğim kalp ritmi duyulmadı aldılar buda böyle olcak diye kalbim çıkıyor 6hafta 2günlükken duyulmadı geçen salı gitmiştim yarın yine gidimmi ölcem ya rüyamda sabaha kadar kürtaj oluyorum kimse anlamıyor ben ne yapçam aşağıdada eltim hamile çocuğum öldüğü gibi hamile kadı gavur gibi yaaaa doğurcak şimdi kadın tık demiyo kötü şansımı bilmem
arkadaşlar ben çok dertliyim ilk bebeğim kalp ritmi duyulmadı aldılar buda böyle olcak diye kalbim çıkıyor 6hafta 2günlükken duyulmadı geçen salı gitmiştim yarın yine gidimmi ölcem ya rüyamda sabaha kadar kürtaj oluyorum kimse anlamıyor ben ne yapçam aşağıdada eltim hamile çocuğum öldüğü gibi hamile kadı gavur gibi yaaaa doğurcak şimdi kadın tık demiyo kötü şansımı bilmem
benim hiç bilgim yok malesef bı konuda kaç haftalık hamişsinbir de arkadaşlar yapılan testlerde hipertroid çıktı bendeilaç kullanıyorum..başka benim gibi olan var mı:a015:
bir de arkadaşlar yapılan testlerde hipertroid çıktı bendeilaç kullanıyorum..başka benim gibi olan var mı:a015:
benim hiç bilgim yok malesef bı konuda kaç haftalık hamişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?