baktım şimdi gün gün yaşanılanlar anlatılıyo süper
Selam kıslarrrrr
bulantısı Çok olupta atlatanınız varmıı. Ben halen Çok ama Çok kÖtÜyÜmmm geÇmİyoo sankİ hİÇ geÇmeyecek kendİmİ Çok halsİz ve yorgun hİssedİyorumm ne olur benİmkİ geÇtİ dİyen bİrİsİ olsun v benİmkİde geÇsİnnn
yok cnm ama iyiyimdr in işi çıkmış alamadı bu akşam galiba gideceğimboshayallersmile
evet cnm ben 214.e baktım bugün kulak gelişimi tamamlanıyomuşşkaydirigubbakcemile5 İnsan kafasında canlandırıo güzel oluo dimi
hoşgeldin tealog nasılsın??mrb kızlar
sabah dersim vardı o yüzden hemen gittim nasılsınız
süperrr gitti sen kurtul bizde şu karamsarlığındann güzel haber alıcaksın bak demedi deme hemende yazzzz merak ettirmeHey randevumu bugüne aldım 3 te gidicem oley oley oleyyyy
inş.sende kötü olmazsın ara ara olur rahat geçirirsinn bende iyiyim canım salıyı bekliyorum heyecanlaiyiyim erensezen cim sen nasılsın
sonunda bende de bulantılar başladı bakalım hayırlısı
laflıyoruzzz sen naptın nalancımm doktora giden arkadaşları bekliyoruz heyecanlaselam kısssllaaarrrr nörüyonuz bakim...yerimseniben
http://www.perizade.com/hamilelik-gunlugu
Kızlar bu arada bunu bulmuştum bi kere daha yolladım ama kimse tepki vermedi görmediler heralde diye düşündüm bi daha yolluyorum, benim çok hoşuma gidio çünkü..
3 hafta çok düzenli ye baride bebiş toparlansın belkimde miyon bebektir seninki ondan küçüktürr belli olmazz
baktım şimdi gün gün yaşanılanlar anlatılıyo süper
Hey randevumu bugüne aldım 3 te gidicem oley oley oleyyyy
mrb kızlar
sabah dersim vardı o yüzden hemen gittim nasılsınız
evet cnm ben 214.e baktım bugün kulak gelişimi tamamlanıyomuşş
hadi iyi haberlerle dön canımmmKızlar öptüm hepinizi gidip hazırlanım çirkin çirkin görünmeyim bebecime :) Görüşürüz, gelişmeleri aktarırım
inş.sende kötü olmazsın ara ara olur rahat geçirirsinn bende iyiyim canım salıyı bekliyorum heyecanla
kızlar öptüm hepinizi gidip hazırlanım çirkin çirkin görünmeyim bebecime :) görüşürüz, gelişmeleri aktarırım
miyon bebek noluo canım. evet bu 3 hafta öle bi yicem ki cokacimcoook
bende bakayım bi hemen
ayyy çok sevindim yaa. hayırlı haberlerle gel inş. 3 teyse ne zaman gelip yazarsın buraya
mrb canım. iyi olmaya çalışıorum ben kendi adıma
benimde haftalık belirtilere bakılırsa eli ayağı bile oluşmuş alması gerekiyor. ama oluşmamış daha mafoldumben
daha narin çıtı pıtı canım benim oğlum 53 cm doğmuştu eltiminki 48 cm doktor minyon bebek demişti ama şimdi benim oğlumu geçti maşallah doğduğunda daha ufak prematüre değil ama onla karıştırmamiyon bebek noluo canım. evet bu 3 hafta öle bi yicem ki cokacimcoook
bende bakayım bi hemen
ayyy çok sevindim yaa. hayırlı haberlerle gel inş. 3 teyse ne zaman gelip yazarsın buraya
mrb canım. iyi olmaya çalışıorum ben kendi adıma
benimde haftalık belirtilere bakılırsa eli ayağı bile oluşmuş alması gerekiyor. ama oluşmamış daha mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?