2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben varım canım 2 gündür bulantım yok rahatım. inş. sende bu sorun tez zamanda geçer tatbilmiyorumkismilelım

yok cnm ama iyiyimdr in işi çıkmış alamadı bu akşam galiba gideceğimboshayallersmile

canım merak ettik seni iyi olmana sevindim canım benimolumunekankayizsmile

iyiyim erensezen cim sen nasılsın
sonunda bende de bulantılar başladı bakalım hayırlısı

Kızlar öptüm hepinizi gidip hazırlanım çirkin çirkin görünmeyim bebecime :) Görüşürüz, gelişmeleri aktarırım

3 hafta çok düzenli ye baride bebiş toparlansın belkimde miyon bebektir seninki ondan küçüktürr belli olmazz

miyon bebek noluo canım. evet bu 3 hafta öle bi yicem ki cokacimcoook

baktım şimdi gün gün yaşanılanlar anlatılıyo süper

bende bakayım bi hemen

Hey randevumu bugüne aldım 3 te gidicem oley oley oleyyyy

ayyy çok sevindim yaa. hayırlı haberlerle gel inş. 3 teyse ne zaman gelip yazarsın buraya

mrb kızlar
sabah dersim vardı o yüzden hemen gittim nasılsınız

mrb canım. iyi olmaya çalışıorum ben kendi adıma

evet cnm ben 214.e baktım bugün kulak gelişimi tamamlanıyomuşş

benimde haftalık belirtilere bakılırsa eli ayağı bile oluşmuş alması gerekiyor. ama oluşmamış daha mafoldumben

inş.sende kötü olmazsın ara ara olur rahat geçirirsinn bende iyiyim canım salıyı bekliyorum heyecanla

bnm randevumu perşembeye verdiler
ben de kabul ettim ne de olsa bir sorun yok diye ancak eve dönerken ben de bir başladı içimde ne var ne yok iki saatte bir çıkarmaya başladım artık eşim sabah dr a götürdü
acile sevk ettiler 2 şişe serum yedim şimdi çok iyiyim
sebebi ise iştahsızdım beslenmeme dikkat etmediğim için bu duruma gelmişim
bünya zayıf düşmüş şimdi zorlayarak yiyorum meyve sebze ancak az ve sık olarak inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum

:1hug:

daha narin çıtı pıtı canım benim oğlum 53 cm doğmuştu eltiminki 48 cm doktor minyon bebek demişti ama şimdi benim oğlumu geçti maşallah doğduğunda daha ufak prematüre değil ama onla karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…