2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır birisi din öğretmeyimi ama felsefe de ilgi alanımdır çok severimdir
tezimide felsefeden yaptım zaten:)

ayyy canım benim yaa inşallah öyle olurç içime su döktün sanki. inşallahhhh öyle olur :Saruboceq:

bana da cok iyi beslen dedi
az ve sık ve besleyici olan besinler dedi
peki sana beslenme hususunda önerile rverdimi

bana 6 öğün 3 ara 3 ana öğün dedi. protein ağırlıklı, balık, et,ceviz fındık bol bol meyve. günde muhakkak 2 bardak süt ve yoğurt dedi

aa begüm doktor tarttımı seni kilo almışmısın ???

evet canım her muayeneye gittiğimde tartıyolar tansiyona bakıolar bilgisayara işlio sonra onu. 56 olmuşum. 4 kilo almışım yani

4 kiloya çok dedimi kimi doktorlar kızıyomuşş

ceviz ve balık bbeğin akıllı olmasını da sağlarmış zaten
bir ark ım şöle demişti artık ne kadar doğru bilmem ama cevizin içi beyne benziyor ya
ondan dolayı imiş

bilmiyordum cnm kusura bakma
hadi bakalım ben de cok heyecanlandım ne kadar sevinçlisindri tabi zaman gecmek bilemz sana
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Valla sımdıden sevınclı dıılım bısı olmussa bebege fln dıye kendımı hazırlıorum Coook heyecanlıyım ama daha 56 dk var poffff :)

Valla sımdıden sevınclı dıılım bısı olmussa bebege fln dıye kendımı hazırlıorum Coook heyecanlıyım ama daha 56 dk var poffff :)

vesvesedir o cnm merak etme sen
hiç üzülme
hayırlı haberlerini bekliyoruz sıkma kendini sakın
bana az müsade kılzar

ayy yine başladı öldüm bu hatunun karamsarlığından kıss iyi düşün iyi olsun sen git gel ben sana sorucam boşa kuruntu yapmayı

ayy yine başladı öldüm bu hatunun karamsarlığından kıss iyi düşün iyi olsun sen git gel ben sana sorucam boşa kuruntu yapmayı

Off ben hep böyleyimdir, en kötüsünü düşünürüm, böyle daha iyi bence boşa hayal kırıklığı yerine iyisi gerçekleştiğinde çok güzel seviniyorum :) 45 dk kaldı, keşke hava güzel olsaydı şimdi çıkıp yürüye yürüye giderdim zaman geçerdi. Bu arada dün hava nasıldı bugün nasıl, ne dengesiz ya, sinir oldum..

selam arkadaşlar nasılsınız.bende 3 gibi gidicem kalp atışı için çok heyecanlıyım.dua edin duyayım kalbini miniğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…