anladım cnmmmmmben branşçıyım erensezencim sadece 15 saat dersim var
pazartesi dersim yok mesela salı 8-10 ve 13-15 arası
bugün öğleden sonra boş yarın yine öğle cuma günü de 10-15 arası rahatım yeni
Tünaydııın arkadaşım aramıza hoşgeldiiinnnn..a.s.
begümün doktoru niye onu korkutmuş ki...
şu doktorları hiç anlamıyorum. Allah'tan benimkisi böyle gayet pozitif bir kadın. Begüm ya ne olacak geç döllenmedir sonradan herkesi geçer senin bebek merak etme..
Bu arada bafo bir selam vermiş başka yazmamış doktor ne dedi acaba?
bana da cok iyi beslen dedi
az ve sık ve besleyici olan besinler dedi
peki sana beslenme hususunda önerile rverdimi
aa begüm doktor tarttımı seni kilo almışmısın ???
4 kiloya çok dedimi kimi doktorlar kızıyomuşşayyy canım benim yaa inşallah öyle olurç içime su döktün sanki. inşallahhhh öyle olur :Saruboceq:
bana 6 öğün 3 ara 3 ana öğün dedi. protein ağırlıklı, balık, et,ceviz fındık bol bol meyve. günde muhakkak 2 bardak süt ve yoğurt dedi
evet canım her muayeneye gittiğimde tartıyolar tansiyona bakıolar bilgisayara işlio sonra onu. 56 olmuşum. 4 kilo almışım yani
ceviz ve balık bbeğin akıllı olmasını da sağlarmış zatenayyy canım benim yaa inşallah öyle olurç içime su döktün sanki. inşallahhhh öyle olur :Saruboceq:
bana 6 öğün 3 ara 3 ana öğün dedi. protein ağırlıklı, balık, et,ceviz fındık bol bol meyve. günde muhakkak 2 bardak süt ve yoğurt dedi
evet canım her muayeneye gittiğimde tartıyolar tansiyona bakıolar bilgisayara işlio sonra onu. 56 olmuşum. 4 kilo almışım yani
bende ceviz yemeyi unutuyorum hep gideyim kırayım barii 4*5 tane
bende ceviz yemeyi unutuyorum hep gideyim kırayım barii 4*5 tane
Eee giyindim hazırlandım erkenden sımdı de zaman gecmıo daha saat 2
hayırdır cnm
Aaa sen bilmiosun mu, ben daha kalp atışını hıc duymadım bebegın sağ mı salim mi bilmiorum. Randevum da cmtsydi, tabi ben sıyırdım menteşeleri dusunmekten, bugune aldım randevuyu arayıp bıraz once, 3te gıdıcem ıste :)
Valla sımdıden sevınclı dıılım bısı olmussa bebege fln dıye kendımı hazırlıorumCoook heyecanlıyım ama daha 56 dk var poffff :)
ayy yine başladı öldüm bu hatunun karamsarlığından kıss iyi düşün iyi olsun sen git gel ben sana sorucam boşa kuruntu yapmayıValla sımdıden sevınclı dıılım bısı olmussa bebege fln dıye kendımı hazırlıorumCoook heyecanlıyım ama daha 56 dk var poffff :)
ayy yine başladı öldüm bu hatunun karamsarlığından kıss iyi düşün iyi olsun sen git gel ben sana sorucam boşa kuruntu yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?