canım bende daha önce 7 haftalıktı karnımda öldü kaybettim doktorum bana sorun olmadığı sürece 4 haftada bir gel dedi ama sen çok merak ediyosan gitt görmeye bebişini7haftalık oldu beyşehir ilçesindeyiz burda doktora gidiyorum
Hiç geçmiyorsa doktoruna söylemelisin.Sabahları olan normal ama sürekli olması halinde ilaç kullanman gerekiyor olabilir.Benim de 8 haftalık ben de 1 kilo kaybettim ama şimdi iyiyim..İnşallah geçer biran önce senin de..
ohh süperr ben demedimmi sorun olamz allahın izniyle diye tahlillerde bişey çıktımıkızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.Allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:Saruboceq:
kızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.Allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:Saruboceq:
ohh süperr ben demedimmi sorun olamz allahın izniyle diye tahlillerde bişey çıktımı
banada dua et salı günü bende tırs tırs olmaya başlıyorum meraktanyok cnm hiç olumsuz bişey demedi.onlarda temizmiş.nasıl atıydu kalbi halen inanamıyorum .içimde bi kalp daha var:teytey:
gözünüz aydınhihoyyyt
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi:Saruboceq:
yok cnm hiç olumsuz bişey demedi.onlarda temizmiş.nasıl atıydu kalbi halen inanamıyorum .içimde bi kalp daha var:teytey:
canım yaa çok sevindim var ya bende bi kalp atışını duysam içim rahatlasa keşkeohh süperr ben demedimmi sorun olamz allahın izniyle diye tahlillerde bişey çıktımı
kızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:saruboceq:
yardımcımı aldın sen yorma kendini fazla bende havalar düzelsin cam kapı sildiricemm
merabaa herkese..
ben de yeni üye sayılırım kk ne..
kasım da insallah ikinci bebisim gelecek allahın izniyle..
burdaki paylaşımlarla insallah daha rahat ve çabuk bi hamilelik geçiririm..çünkü hamileliği pek sevdiğim sölenemez:)
hamilelik kısmını atlayıp bi an önce bebisime kavussam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?