2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.Allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:Saruboceq:

saol canım ya doktorum biliyor hastaneye yatırayım diyor.ama ben arada gidip serum yiyiyorum ama böyle giderse yatıcam artık inşallah bebeğime zarar gelmiyordur.bu gün bi şeyler yiyim dedim midemde 1 dk anca durdu zaten yediğimde iki lokma bişeydi neyse cevabın için çok saol senden başka ilgilenen olmadı allah razı olsun

ohh süperr ben demedimmi sorun olamz allahın izniyle diye tahlillerde bişey çıktımı

gözünüz aydınhihoyyyt
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi:Saruboceq:

gözünüz aydınhihoyyyt
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi:Saruboceq:

sağol cnm darısı tüm bekleyinelrin başına inş.o durumda gözü dolmayan duygulanmayan anne yoktur sanırım..inş kucamıza alıp koklucamız günlerde gelir:Saruboceq:

prophetic te gitti başak yaban gülüm gitti 3 teydi onların randevularıda asenamda gelmedi onuda merak ediyorumm

oo süper haber canım
bak herşey çok güzel
asla moralini bozma tamam mı tatlım?

yardımcımı aldın sen yorma kendini fazla bende havalar düzelsin cam kapı sildiricemm

evet canım bana eskiden arada bir geliyordu yardımcı, şimdi ben artık sadece yemek yapıyorum, toz alıyorum, çamaşırları yıkayıp ütü yapıyorum onun haricinde öle kıyı köşe yapmıyorum eşim istemio eğilip kalkmamı o yüzden 2 haftada bir camlar, balkon ve kıyı köşe temizlik için alıyorum artık, tabi kadın gelincede sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği çıkartmak gerekiyo onun koşuşturması oluyo

valla normalde kıpır kıpırım 2 dakika yerimde duramam sıkılırım ama artık yoruluyorum nefesim tükeniyo sanki, bir an önce doğurup eski halime dönmek istiyorum

sen almıyormusun yardımcı

kızlar slm bende gecmısı okudum ne cabuk ılerlıyo bu sayfalar ya bebıslerının pıtpıtlrını duyanlara gozunuz aydın demek ıstıyorum..
benımde bugun gorumcem gelıyo cumartesıne kadar bende kalcak...kalkıp yemek falan yapıcam cok ısım var ...
veeee kızlar yarın buyuk gun dr.a gıdıyorum sımdıden kendı kalp atıslarım ıkıye katlandı.heycandan oluyorum..ne olurrrrr dua edın korkuyorumeyvahedigeldismile inşallah kotu bıse duymam...............hamışlerın duası kabul olurmuss...olumunekankayizsmile

merabaa herkese..
ben de yeni üye sayılırım kk ne..
kasım da insallah ikinci bebisim gelecek allahın izniyle..
burdaki paylaşımlarla insallah daha rahat ve çabuk bi hamilelik geçiririm..çünkü hamileliği pek sevdiğim sölenemez:)
hamilelik kısmını atlayıp bi an önce bebisime kavussam:))

hosgeldınn ama nıye ole dıyosun benım ıçımdekı korkular bı gecse bence hamılelıkte cok guzel kocaman gobegınle sırın sırın gıyınıp topiş topiş gezerikk:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…