2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende bulantılarım varken çabuk geçsin istiyordum ama artık öyle değilim
hamiş kıyafetleriyle gezmek istiyorumm hem daha çok var kasıma
hemen öyle çabuk geçmez ki tatlım tadını çıkarmak lazımkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun basak!! ne güzel bir şey o kalbi duymak değil mi?

bende düşünüyorum aslında ama nasıl olacak bilmiyorum
çünkü bir gün iznim var h.içi gelmesi lazım gelen kişinin o yüzden güvenilir olması lazımguclubacismile

hosgeldınn ama nıye ole dıyosun benım ıçımdekı korkular bı gecse bence hamılelıkte cok guzel kocaman gobegınle sırın sırın gıyınıp topiş topiş gezerikk:CüvCüv:

ne biliyim sürekli dikkatli olmak zorundasın..fyok sürekli faydalı şeyler ye, yok ağır kaldırma, özellikle son aylarda uyuyamama..niye hareket etmiyo kaç gündür diye meraklanma vs..
kimsenin motivasyonunu bözmak istemem ancak böyle düsünüyorum..
umarım tüm kasım anneleri sorunsuz güzel bi hamilelik geçirir

oo süper haber canım
bak herşey çok güzel
asla moralini bozma tamam mı tatlım?

bozmuyorum canm benim.bütün keyfim yerine geldi.akaşm giderken miğimin ilk hediyesini alıcam.seninde inş büün hamilelğin sorunsuz geçer.çok çokkk çokkk mutlu olursun.olumunekankayizsmile

inşallah..aslında bıraz vurdum duymaz olsak herseyı takmasak ıyı olcak ama daha ben kendım bunu basaramam kı baskasına soylıyım..

bozmuyorum canm benim.bütün keyfim yerine geldi.akaşm giderken miğimin ilk hediyesini alıcam.seninde inş büün hamilelğin sorunsuz geçer.çok çokkk çokkk mutlu olursun.olumunekankayizsmile

amin canım
bende c.tesi dr a gidince senin kadar mutlu olurum inş.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar allaha şükür işler bitti. sezen hani sen çalışacaktın benim yerime... Doktora giden arkadaşlardan çok güzel haberler bekliyorum. Bir süredir ne güzel rahatım derken burada duyduğum olumsuz haberlerden sanırım tekrar panik sardı beni .....

kızlar ben cıkıyorum belkı işlerim erken bıterse tekrar gırerım..ama gıremezsem artık yarın dr.dan gelınce gırerım ...ve inşallah mutlu haberlerle gelırım ...opuyorum hepınızı.

bu zamana kadar almıyodum büyük temizlikler hariç duvar silme vs.. ama iş yapmak banada yasak havalar düzelsin 2 haftaya kadar alıcam kalorifer sönsün diye bekliyorum perdeleride ben yıkarım astırmış olurum

Son düzenleme:
e gelmedinki bana sen gelseydin bende işe gidicektim evet bende etkileniyorum maleseff zaten pimpirikliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…