arkadaşlar ben kalp atımı için yarın gitçem neolur dua edin
merabaa herkese..
ben de yeni üye sayılırım kk ne..
kasım da insallah ikinci bebisim gelecek allahın izniyle..
burdaki paylaşımlarla insallah daha rahat ve çabuk bi hamilelik geçiririm..çünkü hamileliği pek sevdiğim sölenemez:)
hamilelik kısmını atlayıp bi an önce bebisime kavussam:))
evet canım bana eskiden arada bir geliyordu yardımcı, şimdi ben artık sadece yemek yapıyorum, toz alıyorum, çamaşırları yıkayıp ütü yapıyorum onun haricinde öle kıyı köşe yapmıyorum eşim istemio eğilip kalkmamı o yüzden 2 haftada bir camlar, balkon ve kıyı köşe temizlik için alıyorum artık, tabi kadın gelincede sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği çıkartmak gerekiyo onun koşuşturması oluyo
valla normalde kıpır kıpırım 2 dakika yerimde duramam sıkılırım ama artık yoruluyorum nefesim tükeniyo sanki, bir an önce doğurup eski halime dönmek istiyorum
sen almıyormusun yardımcı
hosgeldınn ama nıye ole dıyosun benım ıçımdekı korkular bı gecse bence hamılelıkte cok guzel kocaman gobegınle sırın sırın gıyınıp topiş topiş gezerikk:CüvCüv:
hayırlı olsun basak!! ne güzel bir şey o kalbi duymak değil mi?
oo süper haber canım
bak herşey çok güzel
asla moralini bozma tamam mı tatlım?
ne biliyim sürekli dikkatli olmak zorundasın..fyok sürekli faydalı şeyler ye, yok ağır kaldırma, özellikle son aylarda uyuyamama..niye hareket etmiyo kaç gündür diye meraklanma vs..
kimsenin motivasyonunu bözmak istemem ancak böyle düsünüyorum..
umarım tüm kasım anneleri sorunsuz güzel bi hamilelik geçirir
hayırlı olsun basak!! ne güzel bir şey o kalbi duymak değil mi?
bozmuyorum canm benim.bütün keyfim yerine geldi.akaşm giderken miğimin ilk hediyesini alıcam.seninde inş büün hamilelğin sorunsuz geçer.çok çokkk çokkk mutlu olursun.olumunekankayizsmile
ayy canım ne kadar guzel Allah mutlulugunu daim etsın..ve Allah bana ve tum bekleyenlere nasıp etsın inşallahsağol cnm.güzel olmazmı.nefes alıp verdiğimi bile unuttum ona bakarken.darsı btün bekleyinelrin başına:Saruboceq:
amin canım
bende c.tesi dr a gidince senin kadar mutlu olurum inş.kaydirigubbakcemile5
hanımlar ben şu bebeğin günlüğünü okudumda ne güzel yazıyor silerede tavsiye ederim linki
http://www.perizade.com/hamilelik-gunlugu
sen duydunm kalp atışlarını
bu zamana kadar almıyodum büyük temizlikler hariç duvar silme vs.. ama iş yapmak banada yasak havalar düzelsin 2 haftaya kadar alıcam kalorifer sönsün diye bekliyorum perdeleride ben yıkarım astırmış olurumevet canım bana eskiden arada bir geliyordu yardımcı, şimdi ben artık sadece yemek yapıyorum, toz alıyorum, çamaşırları yıkayıp ütü yapıyorum onun haricinde öle kıyı köşe yapmıyorum eşim istemio eğilip kalkmamı o yüzden 2 haftada bir camlar, balkon ve kıyı köşe temizlik için alıyorum artık, tabi kadın gelincede sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği çıkartmak gerekiyo onun koşuşturması oluyo
valla normalde kıpır kıpırım 2 dakika yerimde duramam sıkılırım ama artık yoruluyorum nefesim tükeniyo sanki, bir an önce doğurup eski halime dönmek istiyorum
sen almıyormusun yardımcı
e gelmedinki bana sen gelseydin bende işe gidicektim evet bende etkileniyorum maleseff zaten pimpirikliyimselam kızlar allaha şükür işler bitti. sezen hani sen çalışacaktın benim yerime... Doktora giden arkadaşlardan çok güzel haberler bekliyorum. Bir süredir ne güzel rahatım derken burada duyduğum olumsuz haberlerden sanırım tekrar panik sardı beni .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?