2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cıkıyorum caktırmadan eve kaçmaya çalışacam umarım başarırım öptüm hepinizi bebişlere iyi bakın

merhaba arkadaşlar allahtan hepinize saglıklı gebelikler dilerim. bende aralık annesi olacağım kısmetse , sürekli sizi okuyorum neler yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz diye :) hepiniz mis kokulu bebeklerinize kavuşun inşallah :)

mis kokulu değince gözlerim doldu dua edelim birbirimize ben karnıma elimi koyup ya şafi çekiyorum tavsiye ederim:CüvCüv:

ben hayatımda ilk defa yelek örmeye başladım
benim oğlumdan kalan çok örgüm var giyilmemiş bazıları duruyo ancak kız olursa pembe renkli değişik örerim yada annem örer ama örün kızlar kış bebişi olucaklar çok işinize yarar sıcak sıcak giydirirsiniz

sağol canım sizde bizde sorunsuz yaşayalım inş..

bende düşünüyorum aslında ama nasıl olacak bilmiyorum
çünkü bir gün iznim var h.içi gelmesi lazım gelen kişinin o yüzden güvenilir olması lazımguclubacismile

keşke istanbulda olsaydın benimkini gönderirdim sana valla jet gibi kendisi çok memnunum ayrıca güvenilir bi insan çok tatlı

cuma namazından öncede ali imran suresi okunmalıymış,devamlı apdestli olmak vs bür sürü şey araştırıyorum bunları buldum birde eşim karnıma elini koyup ya mubdi çekiyor buda düşmemesi içinmiş .işte umut olsun yer gök dua üstene derler ya

caanımmmmm benim yaaa ne kadar sevindimmm delikafadulden Rabbim bekleyen herkese yaşatsın bu duygularııı :CüvCüv:

arkadaşlar ben kalp atımı için yarın gitçem neolur dua edin

canım inşallah duyarsın sende gönlünü ferah tut

bende bende inşallah ıkımızde hayırlı haberlerle gelırız..kaydirigubbakcemile5

inşallah canımmm hepiniz herkes tüm hamişler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…