- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
görüşürüz cnmm byeeeben cıkıyorum caktırmadan eve kaçmaya çalışacam umarım başarırım öptüm hepinizi bebişlere iyi bakın
başak büyümüşmü bebişin
ne alıcan bende bi tulum aldım yeşil beyazlı ilk kıyafeti başkada almadımevt kocaman olmuş teyzesi.gelişimi çok iyi dedi.hihoyyyt.giderken hediysesni alcm bebeğimn.yeşil renkli
benim oğlumdan kalan çok örgüm var giyilmemiş bazıları duruyo ancak kız olursa pembe renkli değişik örerim yada annem örer ama örün kızlar kış bebişi olucaklar çok işinize yarar sıcak sıcak giydirirsinizben hayatımda ilk defa yelek örmeye başladım
ya şafi ne demek cnmmmis kokulu değince gözlerim doldu dua edelim birbirimize ben karnıma elimi koyup ya şafi çekiyorum tavsiye ederim:CüvCüv:
sağol canım sizde bizde sorunsuz yaşayalım inş..merhaba arkadaşlar allahtan hepinize saglıklı gebelikler dilerim. bende aralık annesi olacağım kısmetse , sürekli sizi okuyorum neler yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz diye :) hepiniz mis kokulu bebeklerinize kavuşun inşallah :)
bende düşünüyorum aslında ama nasıl olacak bilmiyorum
çünkü bir gün iznim var h.içi gelmesi lazım gelen kişinin o yüzden güvenilir olması lazımguclubacismile
adeti yok dimi istediğin kadar çekebilirsin bende yapıyımmşifa anlamında bir hastalık olursa bebeğime şifa versin diye
kızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.Allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:Saruboceq:
arkadaşlar ben kalp atımı için yarın gitçem neolur dua edin
bende bende inşallah ıkımızde hayırlı haberlerle gelırız..kaydirigubbakcemile5
amin canım
bende c.tesi dr a gidince senin kadar mutlu olurum inş.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?