2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada ben başka bi doktordan randevu aldım şimdi. baya övülen biri. başka doktora görünmekte de yarar var değilmi bakalım o diyecek. 30 nisana alabildim en erken

keşke istanbulda olsaydın benimkini gönderirdim sana valla jet gibi kendisi çok memnunum ayrıca güvenilir bi insan çok tatlı

sağol canım bi araştırayım çalışan arkadaşlarımdan elbet birileri vardır

inşallah hep mutlu ol cnm allahın izniyle ii haberlerle döneceksin cumartesi bak gör
inş. canım hep iyiyi düşünüyorum inş. hepimizin kasıma kadar gebelik süreci iyi gider olumunekankayizsmile

cağol cnmın içi.annelik dyguları aşlıyo.iş yerinde nezman bi kuytu köşe bulsam göbeğimi sevmeye başlıyom.millet deli diyecek.ama olsun ne ypım.hihoyyythihoyyyt

bu zamana kadar almıyodum büyük temizlikler hariç duvar silme vs.. ama iş yapmak banada yasak havalar düzelsin 2 haftaya kadar alıcam kalorifer sönsün diye bekliyorum perdeleride ben yıkarım astırmış olurum

ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce bütün perdeleri halletmiştim şimdi bir müddet daha idare eder onlar bi de evde sigara felan içilmediği için sadece kaloriferden kirleniyo, artık haziran başı gibi tekrar bi yıkanırlar ama büyük temizlik için yardımcı şart bende kaloriferler kapansın duvarları sildirtmeyi düşünüyorum bakalım bizim burada inşaat yapılıyo onun bütün pisliğide evde maalesef sabah toz alıyosun öğlen her taraf toz içinde

kızlar bu arada ben başka bi doktordan randevu aldım şimdi. baya övülen biri. başka doktora görünmekte de yarar var değilmi bakalım o diyecek. 30 nisana alabildim en erken
görün canım hangisinden daha memnun kalırsan onla devam edersin niye o kadar geç randevu

cağol cnmın içi.annelik dyguları aşlıyo.iş yerinde nezman bi kuytu köşe bulsam göbeğimi sevmeye başlıyom.millet deli diyecek.ama olsun ne ypım.hihoyyythihoyyyt

boşver canım bende aynısıyım valla. elim göbeğimde gezmeyi çok seviorum. sanki ben onu sevdikçe o bana daha bi tutunacak gibi gelio

8 hafta dedi doktor
yani adet günmle uyumluymş.2 ay bitti yani

amanın amanın teyzesinin miniği dua oku canım kendine bebeğine. maşallah günü gününesin ne güzel. ben 11 haftalığım doktor 9 dedi. 2 hafta geri bebek dedi. geçen gittiğimde de 1 hafta geri dediydi :uhm: başka doktorada gidip bakacam hayırlısı bakalım.. ama benim bebem nazlı biliom ben birden büyücek anasının kuzusu :1hug::asigim:

görün canım hangisinden daha memnun kalırsan onla devam edersin niye o kadar geç randevu

canım annesi vefat etmiş 2 hafta izinliymiş doktor. bu doktoru çok övdüler bi gidicem bakalım

suna hanım hakkındaki yorumları çok sevmedim ben, iyimi sence

nerden ne gibi yorumlar duydun canım. aklımda soru işaretleri var benimde. bakıcam bi işte. bide başka doktora gidicem hangisini beğenirsem ona devam edicem

eşim eczacı benim sağlık sektöründeki tüm dedikodular anında gelir bize bilgileri yetersiz hastalarada kötü davranıyor önemsemiyor dediler.yoksa bende istiyordum farabiyi çünkü en iyi yeni doğan ünitesi onlarda

sağlıklı olsun boşver.Allah gönlüne göre verir inşş:Saruboceq:

ay bende göbeğime sarılp uyorum.benim elim göbekde eşimnki benm elin üstüne.muhteşem duygular bunlar.tarifi bile sor. seninkide düzelir.2 hafta geriden gelsin. ama sağlıklı gelsin dmi.olumunekankayizsmile

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

:CüvCüvpuyorumnanaktan:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…