ben eksiğim sat 14 şubat yaş 28 sadece kesesini görebildim
gözün aydın canım daha önceki gittiğin doktorda bugünkümüydü neden farklı çıktıkiiselam arkadaşlar çok şükür kalp atışını duyduk.ama aklıma takılan bişey var normalde 8 haftalık olmam lazımdı usgye göre 1 hafta geride gidiyordu.dedik geç döllenme bu defa 15 gün önce gittik 5+2 çıkmıştı şimdi ise 6+4 çıktı.doktor şimdilik bir sorun yok dedi ama bu rakamlar kafamı karıştırdı.7+2 olmalıydı hesaplarımıza göre.
ohh rahatladık valla şimdi kötü düşünmezsin inş..kocişinde tezi yanlış çıktı bakk çok sevindim canımm ben sana iyi olucak demedimmi iyiki bugün gitmişinn rahatladın ne güzellBen geldiiimmmmmm... Bebişimi gördüm, kalbinin attığını gördüm, doktor itip kakıştırdı bebişimi hareket etti o da zıpladı yerinden, kalp sesini dinledim at nalı gibi dan dan dan atıyo kalbi, kocaman olmuş 18.23 mm olmuş bebişimmmmm... Oh çok rahatladım çok sevindirik oldum, yupppiii
ohh rahatladık valla şimdi kötü düşünmezsin inş..kocişinde tezi yanlış çıktı bakk çok sevindim canımm ben sana iyi olucak demedimmi iyiki bugün gitmişinn rahatladın ne güzell
ayy darısı başıma dua et salı günü bende böyle güzel haberle geleyim cnmmOf valla rahatladım doktor bu saatten snr düşük yapma ihtimalin %2 ancak dedi. Tam 8h 2günlük oldu bugün, ultrasondada tam oyle cıktı, gecen seferde tam cıkmıstı, doktor pes milim milim goturuosun cocugu dedı :) Balık yağı yazdırdım kendıme doktorun ıcı gıdıo bısı yazarken herseyın normal senın dıye ama bı de multıvıtamın yazdırdım ama tembıhledı sadece ac kalıp cocugu ıyı besleyemedıgını dusundugun gunlerde 1 tane ıc dedı :) Ayy hala heyecanlıyım pıt pıt kalbı gozumun onunde..
Ben geldiiimmmmmm... Bebişimi gördüm, kalbinin attığını gördüm, doktor itip kakıştırdı bebişimi hareket etti o da zıpladı yerinden, kalp sesini dinledim at nalı gibi dan dan dan atıyo kalbi, kocaman olmuş 18.23 mm olmuş bebişimmmmm... Oh çok rahatladım çok sevindirik oldum, yupppiii
ayy darısı başıma dua et salı günü bende böyle güzel haberle geleyim cnmm
CANIM ÇOK SEVİNDİMİNŞALLAH BENDE GİTTİĞİMDE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GÖRÜRÜM KALP ATIŞLARINI İNŞ
eşim eczacı benim sağlık sektöründeki tüm dedikodular anında gelir bize bilgileri yetersiz hastalarada kötü davranıyor önemsemiyor dediler.yoksa bende istiyordum farabiyi çünkü en iyi yeni doğan ünitesi onlarda
sağlıklı olsun boşver.Allah gönlüne göre verir inşş:Saruboceq:
ay bende göbeğime sarılp uyorum.benim elim göbekde eşimnki benm elin üstüne.muhteşem duygular bunlar.tarifi bile sor. seninkide düzelir.2 hafta geriden gelsin. ama sağlıklı gelsin dmi.olumunekankayizsmile
Ben geldiiimmmmmm... Bebişimi gördüm, kalbinin attığını gördüm, doktor itip kakıştırdı bebişimi hareket etti o da zıpladı yerinden, kalp sesini dinledim at nalı gibi dan dan dan atıyo kalbi, kocaman olmuş 18.23 mm olmuş bebişimmmmm... Oh çok rahatladım çok sevindirik oldum, yupppiii
duydum canım 4 haftada bir rutin kontrole çağırdı doktor salı 4.haftamAmin, herkes için hayırlısı olsun tabi, sen kalp atışını fln duydun ama dımı daha once, neden tekrar gıdıosun doktora?
evet farabinin yenidoğanı çok ii. bide ben allah nasiip ederse normal doğum istiorum. suna hanım için sezeryancı diolar. ondan da tedirginim. anır hastanesi naciye hanıımı çok övüyorlar. randevu aldım bide ona gidicem
aminnnnn canım benim hepimizin gönlüne göre inş.
ayyy benim içim kıpır kıpır oluyor öle yattığımız zaman. çok bambaşka duygular yaa.
ohhhh çok şükür senden çok ben rahatladım galiba canım. neydi öle sabahtan beri felaket tellallığı yaptın bak bebişin ne güzel ii. bak anne turp gibiim gördünmü dio o sana şimdi. babasına da dil çıkardı kesin laelaelaelaelae ben iiyim bakın die. çoookkkk sevindim canım
duydum canım 4 haftada bir rutin kontrole çağırdı doktor salı 4.haftam
sen de gormedin mi daha, ben de bgn ilk işte çatlıodum meraktan, darısı başına...
salı 11.haftam yaparmı bilmemmHmm bu benim 3. gidişimdi bi dahaki taaa 5 mayısta. 2li test yapılcak o gün, sana da salı günü mü yapcaklar?
görüşürüz cnmm byeeekızlar hepinize ii akşamlar. çıkış geldi sonunda benim. ben kaçar. evimi yatağımı özledim. çokkk yoruldum bugün.
sizlere bişe sorcam cvp yazarsanız yarın okurum. cildim için nemlendirici almak istiorum ama güneş koruma faktörlüde olcak. kullandığınız tavsiye edeceğiniz bi marka lütfen. kahve leke oluo bende her yaz. kullanmaya başlamam gerek.
öpüorummm hepiniziii aklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?