görmedim canım ayın sonuna gidicem gerçi şimdi 5+6 gösterirmi acaba gitsemmi yoksa kontrol günümümü beklesem bilmiyorumki
bu ayın sonunu bekliyorum
salı 11.haftam yaparmı bilmemm
tamame erkenmiş tabi daha alttan bile belki anca görünür, en az 1 hafta bekle sonrası senin sabrına kalmış:)
roch canım 50 faktör yada üstüükızlar hepinize ii akşamlar. çıkış geldi sonunda benim. ben kaçar. evimi yatağımı özledim. çokkk yoruldum bugün.
sizlere bişe sorcam cvp yazarsanız yarın okurum. cildim için nemlendirici almak istiorum ama güneş koruma faktörlüde olcak. kullandığınız tavsiye edeceğiniz bi marka lütfen. kahve leke oluo bende her yaz. kullanmaya başlamam gerek.
öpüorummm hepiniziii aklinialirimsmileaklinialirimsmile
roch canım 50 faktör yada üstüü
Ben geldiiimmmmmm... Bebişimi gördüm, kalbinin attığını gördüm, doktor itip kakıştırdı bebişimi hareket etti o da zıpladı yerinden, kalp sesini dinledim at nalı gibi dan dan dan atıyo kalbi, kocaman olmuş 18.23 mm olmuş bebişimmmmm... Oh çok rahatladım çok sevindirik oldum, yupppiii
siz güneş kremi kullanacak mısınız
bir de bir sorum daha var avonun genital bölge temzileyicisi sizce zararlı mı ben onu kullanıyrdum fakat zararı oldugunu duydum
cnmm ben daha kullanmadım güneş koruyucu bu verdiğim ama hem leke oluşumunu önlüyü hemde nemlendiriyo doktorum gerekirse sür dedisezen nemlendirici önemlimi hamileliktee bende avon var ama
hamişken doktora sormadan kullanmasiz güneş kremi kullanacak mısınız
bir de bir sorum daha var avonun genital bölge temzileyicisi sizce zararlı mı ben onu kullanıyrdum fakat zararı oldugunu duydum
cnmm ben daha kullanmadım güneş koruyucu bu verdiğim ama hem leke oluşumunu önlüyü hemde nemlendiriyo doktorum gerekirse sür dedi
hamişken doktora sormadan kullanma
hihoyyyt
ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN BAKALIM
GÖZÜN AYDIN
olmaz heralde tam bilmiyorumda aslındahım nemlendiriciden bişi olmaz yaa heralde dimii
Hamile ol olma bütün genital bölge temizleyicileri zararlı. Bu konularda en güvenilir marka seba-med dir ama o bile genital bölgenin doğal florasını bozuomuş ben 3 sene önce bıraktım kullanmayı o zamanki doktorum söylemişti
ben kaçar kızlar yarın görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?