2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görmedim canım ayın sonuna gidicem gerçi şimdi 5+6 gösterirmi acaba gitsemmi yoksa kontrol günümümü beklesem bilmiyorumki
bu ayın sonunu bekliyorum

E erkenmiş tabi daha alttan bile belki anca görünür, en az 1 hafta bekle sonrası senin sabrına kalmış:)

roch canım 50 faktör yada üstüü

Kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşürüz hoşcakalın
öpüldünüz

hihoyyyt
ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN BAKALIM
GÖZÜN AYDIN

siz güneş kremi kullanacak mısınız
bir de bir sorum daha var avonun genital bölge temzileyicisi sizce zararlı mı ben onu kullanıyrdum fakat zararı oldugunu duydum

bir de bir sorum daha var avonun genital bölge temzileyicisi sizce zararlı mı ben onu kullanıyrdum fakat zararı oldugunu duydum

ben onu bebek olmadan önce duymuştum ve bırakmıştım kullanmıyorum artık

Hamile ol olma bütün genital bölge temizleyicileri zararlı. Bu konularda en güvenilir marka seba-med dir ama o bile genital bölgenin doğal florasını bozuomuş ben 3 sene önce bıraktım kullanmayı o zamanki doktorum söylemişti

ya sürekli değil de haftada bir kullanıyrdum ama haftada bir bile kullanmak zararlıymış
yarın en iyisi dr dan öğreneyim ben

iyi akşamlar kızlar,

sebamedin genital bölge temizleyicileri daha güvenlidir muhtemelen dermatolojik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…