selam arkadaşlar çok şükür kalp atışını duyduk.ama aklıma takılan bişey var normalde 8 haftalık olmam lazımdı usgye göre 1 hafta geride gidiyordu.dedik geç döllenme bu defa 15 gün önce gittik 5+2 çıkmıştı şimdi ise 6+4 çıktı.doktor şimdilik bir sorun yok dedi ama bu rakamlar kafamı karıştırdı.7+2 olmalıydı hesaplarımıza göre.
ya sürekli değil de haftada bir kullanıyrdum ama haftada bir bile kullanmak zararlıymış
yarın en iyisi dr dan öğreneyim ben
iyi akşamlar kızlar,
sebamedin genital bölge temizleyicileri daha güvenlidir muhtemelen dermatolojik ya.
şimdi hepiniz gidiyonuz dimi....mafoldumben
hayır arakadaşlar hepsi zararlı kullanmayın arıtılmış su kullanın ve iç çamaşırlarınız pamuklu ve ütülü olsun
hiç sohbet edemedim bugün sizlerle temizlik az önce bitti hatunu yolcu ettim hemen aldım bilg. ama herkes çıkmış
alkisalkisalkis
Ağlama ben burdayımmmm
Of biz de taşınıyoruz 10 güne kadar , o temizliği kendim yapıcakmışım gibi gözumde buyudu sımdı, iyyyy, saatler hatta gunler surecek...
bu alkışı yarın bebeğim kalbi atarda tekrar görürüm inşallah.resmen paronayak oldum yaaaaaaaa
bir şirketle anlaşmalı iki adette kadın şart gerçi biz kadından çok iş yapıyoruz ama
Hayırlısı neyse o olur, üzülme boşuna, işalla görürsün
hiç olmazsa seni tebrik edeyim cnm çok sevindim valla
inşallah canım dua edin ilk bebeğimi aldılar korkunçtu allah kimseye yaşatmasın tekrar olcak diye ödüm kopuyor
Aaa ben elimi surmem valla inşaat temızlıgı bu kendımı yoramam, sımdı hazır hersey yolunda hiiiiççç bozamam keyfımı.
Ya ama baslarını beklemek bıle iş yanı, pofff
Kac aylıksın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?