benim evimde devamlı yardımcı var öyle hayattan bezmişimki işi tarifetmek bile beni yoruyor
satım 14 şubat 7 hafta 3 gün geçen hafta gittim kese vardı kalp atımı yoktu
Ay işalla olur, ama olmazsa da üzülme, herşeyin çaresi var, yıne yaparsın. Ama kesın vardır bu sefer kalp atışı görürsün bak...
1 ay once yapılmıstı benım tahlıllerım, 1 ay snr da 2lı test yapılcak ıste snr 3lu fln bebek ıcın ıste onlar. doktora dedım kı bı daha kan ıdrar fln yapmıcak mıyız hayır 8. aya kadar yapmıcaz para harcamaya mı heveslısın dedı:)
kızlar kusmaktan yoruldum 3 günde 2 kilo vermişimm bir çaresi yok mu((((
Doktor bugün mutsuz, stresli ve gergin kadınların bulanır dedi.Bi de kaynanasıyla birlikte yaşayanların bulanırmış. Çare olarak stresini fln azalt ya da kaynananı kov evden :)
kızlar halinize şükredin bizim koca apartmanda sadece 3 daire dolu birinde eltim birinde kaynanam birindede malesef ben kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Miden bulanıyo mu peki gerçekten?
hayır arakadaşlar hepsi zararlı kullanmayın arıtılmış su kullanın ve iç çamaşırlarınız pamuklu ve ütülü olsun
slm kızlar... ben geldim..bugun doktora gittik.. ancak kendimee geldim... çok mutlu oldum..
bebegımızın kesesini gördük... içim rahatladı.. ben görünce aglamaya başladım.. doktor aglama benı aglatacaksın dedi...
artık kendimi daha farklı hissediyorum...
6+1 dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?