2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ay once yapılmıstı benım tahlıllerım, 1 ay snr da 2lı test yapılcak ıste snr 3lu fln bebek ıcın ıste onlar. doktora dedım kı bı daha kan ıdrar fln yapmıcak mıyız hayır 8. aya kadar yapmıcaz para harcamaya mı heveslısın dedı:)

ilk iki ay yapıldımı

Ben bebeği 4+3 günlükken öğrendim, 4+5 günlükken doktora gittim, o gün tahlil yapıldı bi tek snr bi daha yapılmadı yapılmıcak da işte benim için.2 'li test ,^3'lü test diye seyler var bebegın saglıgına bakılıo, bı dahakı ay da onlar yapılcak sırayla

Doktor bugün mutsuz, stresli ve gergin kadınların bulanır dedi.Bi de kaynanasıyla birlikte yaşayanların bulanırmış. Çare olarak stresini fln azalt ya da kaynananı kov evden :)

kızlar halinize şükredin bizim koca apartmanda sadece 3 daire dolu birinde eltim birinde kaynanam birindede malesef ben kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım yok kaynanam çok uzakta :))) stresimde yok aslında içim dışıma çıktı ne yesem en fazla 1 saat duruyor doktorum daha çok devam ederse serum felan takarız dedi onuda istemiyorum ...ya benim gibi çok bulanan yok mu ? ne yapıyosunuz çubuk krakerde çözüm değil artık

slm kızlar... ben geldim..bugun doktora gittik.. ancak kendimee geldim... çok mutlu oldum..
bebegımızın kesesini gördük... içim rahatladı.. ben görünce aglamaya başladım.. doktor aglama benı aglatacaksın dedi...
artık kendimi daha farklı hissediyorum...
6+1 dedi...

hoşgeldin cnm
hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…