2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erensezen cim ben de öle atkılıyorum işte birazdan kalkacağım
sen nasılsın bakalım

gözün aydın canımm gördünmü kalp atışı yokmuyduu hangi doktora gittin

ne yedin ki sana dokundu böle
ben de dün yasadıklarımdan sonra bulgurlu ıspanak ve tarhana corbası yanında da yoğurt yiyebildim aman dikkat et cok kötü oluyor
öle ki su kaybından dudaklarım bile çatır çatır çatlamış

nohut pilav yedimm yanınada yoğurt çokta yemedim ekmek hiç yemedim ama dokundu yaaa

kusarken karnım ağrıyoo ya gerçekten çok fenaaaa

gözün aydın canımm gördünmü kalp atışı yokmuyduu hangi doktora gittin

canım mehtap hanıma gittim.. çok ilgilendi.. sorulara cevap verdi.. memmun kaldım.. kalp atışı vardı ama sesini yoktu.. bir dahakı sefere inşallh... aynı zamanda tahlil verdi.. onları yaptırdım... yarın zor ama cuma gunu sonuç göstermeye gidecegiz...

memnun kalmana sevindim evet ne sorarsan sor cevaplıyo bide çok ilgili ben cebini aradım geçenlerde ilaç sordum hatırladı hemen kalabalıkmıydı çok bekledinizmi

1,5 saat sıra bekledim... 8 kişi falan vardı.. ama ancak sıra geldi... ama doktor iyi ya.. beklemek dokunmadı... digerinde girmemle çıkmam bır olumuştu... ssk yoktu tahlillere150 tl verdim..

kalp atışı benimde gözüktü ama ses yoktu karındanmı baktı

memnun kalmana sevindim evet ne sorarsan sor cevaplıyo bide çok ilgili ben cebini aradım geçenlerde ilaç sordum hatırladı hemen kalabalıkmıydı çok bekledinizmi

bekledik ama sorun degil.. en azından ilgileniyor.. sankı yıllardır arkadaşmişiz gibi davrandı.. onda devam etmeye karar verdim....

1,5 saat sıra bekledim... 8 kişi falan vardı.. ama ancak sıra geldi... ama doktor iyi ya.. beklemek dokunmadı... digerinde girmemle çıkmam bır olumuştu... ssk yoktu tahlillere150 tl verdim..
bendende 7 tane tahlil istemişti ama yaptırman iyi olmuş benim kan değerim düşüktü kan hapı kullanıyorum idrarda bakteri vardı ilaç kullandımm haftaya salı tekrar gidicem bakalım belki ikili test yapar

bekledik ama sorun degil.. en azından ilgileniyor.. sankı yıllardır arkadaşmişiz gibi davrandı.. onda devam etmeye karar verdim....
bencede doğru seçim yapmışın hastanede güzel ben beğeniyorumm 8 kişi iyi valla ben bi gittiğimde 14 kişi vardı sabah 9 da gittim 12 de çıktım giren uzun kalıyo ondan sıra okuyo doktor herşeyi anlatıyoo

kalp atışı benimde gözüktü ama ses yoktu karındanmı baktı

karından baktı.. sonra kalp atışını görmek istersen alttan bakabilirz dedi.. bende hemen evet dedim... kalp atşını gördüm... çok mutlu oldum..
alttan istemiyordum ama kalp atışı deyınce dayanamadım... resmen agladım görünce... çok duygulandım...

evet 6+1 de alttan gözüktü bendede kalp atışı karından daha geç gözüküyomuş ben korkuyodum ama hiç acımıyomuş alttanda

dediğin gibi oradakı hamile bayanlarla konuştum hepsi çok memmundu.. girincede epey ilgi gösterdı.. önceki doktor sankı borç istemişim gibi kovar gıbı çıkardı.. sadece 2 dk sürmüştü.. içeride 15 falan kaldım.. hastanede guzel.. begendım..
yardımın için teşekür ederim.. canım.. iyi doktor buldum sonunda...

memnun kalmana sevindim ben oğlumuda orda doğurmuştum sonradan odalarınıda gezersin temiz ferah bende hep oraya gidiyorum bişey olunca doğumumuz aynı zamana denk gelseydi ne güzel aynı anda yatardık hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…