gözün aydın canımm gördünmü kalp atışı yokmuyduu hangi doktora gittinslm kızlar... ben geldim..bugun doktora gittik.. ancak kendimee geldim... çok mutlu oldum..
bebegımızın kesesini gördük... içim rahatladı.. ben görünce aglamaya başladım.. doktor aglama benı aglatacaksın dedi...
artık kendimi daha farklı hissediyorum...
6+1 dedi...
ayy kötüyüm gene ya akşam yemek yedimm 5 dakka sonra kendimi zor attım banyoya çıkardım hepsinii geneerensezen cim ben de öle atkılıyorum işte birazdan kalkacağım
sen nasılsın bakalım
nohut pilav yedimm yanınada yoğurt çokta yemedim ekmek hiç yemedim ama dokundu yaaane yedin ki sana dokundu böle
ben de dün yasadıklarımdan sonra bulgurlu ıspanak ve tarhana corbası yanında da yoğurt yiyebildim aman dikkat et cok kötü oluyor
öle ki su kaybından dudaklarım bile çatır çatır çatlamış
kusarken karnım ağrıyoo ya gerçekten çok fenaaaane yedin ki sana dokundu böle
ben de dün yasadıklarımdan sonra bulgurlu ıspanak ve tarhana corbası yanında da yoğurt yiyebildim aman dikkat et cok kötü oluyor
öle ki su kaybından dudaklarım bile çatır çatır çatlamış
kusarken karnım ağrıyoo ya gerçekten çok fenaaaa
10+3 cnm bugünn ama arada kusma oluyo en son cuma 2 kere kusmuştummbugün bile hala karnımın agrısını hissediyorum ya uzanırken filan acıyor
aslında nohutlu pilav agır yememeişsin ama geçmiş olsun kaçıncı haftanduı senn
gözün aydın canımm gördünmü kalp atışı yokmuyduu hangi doktora gittin
memnun kalmana sevindim evet ne sorarsan sor cevaplıyo bide çok ilgili ben cebini aradım geçenlerde ilaç sordum hatırladı hemen kalabalıkmıydı çok bekledinizmicanım mehtap hanıma gittim.. çok ilgilendi.. sorulara cevap verdi.. memmun kaldım.. kalp atışı vardı ama sesini yoktu.. bir dahakı sefere inşallh... aynı zamanda tahlil verdi.. onları yaptırdım... yarın zor ama cuma gunu sonuç göstermeye gidecegiz...
kalp atışı benimde gözüktü ama ses yoktu karındanmı baktıcanım mehtap hanıma gittim.. çok ilgilendi.. sorulara cevap verdi.. memmun kaldım.. kalp atışı vardı ama sesini yoktu.. bir dahakı sefere inşallh... aynı zamanda tahlil verdi.. onları yaptırdım... yarın zor ama cuma gunu sonuç göstermeye gidecegiz...
memnun kalmana sevindim evet ne sorarsan sor cevaplıyo bide çok ilgili ben cebini aradım geçenlerde ilaç sordum hatırladı hemen kalabalıkmıydı çok bekledinizmi
bendende 7 tane tahlil istemişti ama yaptırman iyi olmuş benim kan değerim düşüktü kan hapı kullanıyorum idrarda bakteri vardı ilaç kullandımm haftaya salı tekrar gidicem bakalım belki ikili test yapar1,5 saat sıra bekledim... 8 kişi falan vardı.. ama ancak sıra geldi... ama doktor iyi ya.. beklemek dokunmadı... digerinde girmemle çıkmam bır olumuştu... ssk yoktu tahlillere150 tl verdim..
bencede doğru seçim yapmışın hastanede güzel ben beğeniyorumm 8 kişi iyi valla ben bi gittiğimde 14 kişi vardı sabah 9 da gittim 12 de çıktım giren uzun kalıyo ondan sıra okuyo doktor herşeyi anlatıyoobekledik ama sorun degil.. en azından ilgileniyor.. sankı yıllardır arkadaşmişiz gibi davrandı.. onda devam etmeye karar verdim....
kalp atışı benimde gözüktü ama ses yoktu karındanmı baktı
evet 6+1 de alttan gözüktü bendede kalp atışı karından daha geç gözüküyomuş ben korkuyodum ama hiç acımıyomuş alttandakarından baktı.. sonra kalp atışını görmek istersen alttan bakabilirz dedi.. bende hemen evet dedim... kalp atşını gördüm... çok mutlu oldum..
alttan istemiyordum ama kalp atışı deyınce dayanamadım... resmen agladım görünce... çok duygulandım...
bencede doğru seçim yapmışın hastanede güzel ben beğeniyorumm 8 kişi iyi valla ben bi gittiğimde 14 kişi vardı sabah 9 da gittim 12 de çıktım giren uzun kalıyo ondan sıra okuyo doktor herşeyi anlatıyoo
memnun kalmana sevindim ben oğlumuda orda doğurmuştum sonradan odalarınıda gezersin temiz ferah bende hep oraya gidiyorum bişey olunca doğumumuz aynı zamana denk gelseydi ne güzel aynı anda yatardık hastaneyedediğin gibi oradakı hamile bayanlarla konuştum hepsi çok memmundu.. girincede epey ilgi gösterdı.. önceki doktor sankı borç istemişim gibi kovar gıbı çıkardı.. sadece 2 dk sürmüştü.. içeride 15 falan kaldım.. hastanede guzel.. begendım..
yardımın için teşekür ederim.. canım.. iyi doktor buldum sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?