evet 6+1 de alttan gözüktü bendede kalp atışı karından daha geç gözüküyomuş ben korkuyodum ama hiç acımıyomuş alttanda
benimde randevum salı günü inş.bende iyi haberlerle dönerimmdediğin gibi oradakı hamile bayanlarla konuştum hepsi çok memmundu.. girincede epey ilgi gösterdı.. önceki doktor sankı borç istemişim gibi kovar gıbı çıkardı.. sadece 2 dk sürmüştü.. içeride 15 falan kaldım.. hastanede guzel.. begendım..
yardımın için teşekür ederim.. canım.. iyi doktor buldum sonunda...
memnun kalmana sevindim ben oğlumuda orda doğurmuştum sonradan odalarınıda gezersin temiz ferah bende hep oraya gidiyorum bişey olunca doğumumuz aynı zamana denk gelseydi ne güzel aynı anda yatardık hastaneye
ay sorma o koltuğa oturdum doktor aşağı kay diyo ben kayamıyorum utanıyorum bide seval yanımızdaydı hostesi ondanda çekindim ama sonra ne olursa olsun artık dedim yayıldım vallabıraz kötu hissediyorum kendimi.. acıma falan olmuyor zaten... ama utanıyorz bıraz ondan.. yarın dogumda herşey ortaya çıkıyor... :))))) acıma hıç olmadı.. ben kastım bıraz kendmi..
kalbını gördum ya... atşını dunyaya deger...
ayy sevinirim canım benim bende bebeği kontrole getirdiğimde seni ziyaret ederimm aramızda 4 hafta varguzel olurdu... ziyarete gelirim bende bebişle senı:)))))
benimde randevum salı günü inş.bende iyi haberlerle dönerimm
ayy sevinirim canım benim bende bebeği kontrole getirdiğimde seni ziyaret ederimm aramızda 4 hafta var
ilaç verdimi folik asitten başka
geçer inş.ben şimdiden doğum yapmanın hayalini kuruyorumm valla yapmışım hastanedeyim bebiş yanımda off düşünmesi bile güzelçok mutlu olurum.. :)))) bebelerimiz ve bız...
daha aylar var... nasıl gececek bakalım...:))))
hımm banada öyle yapmıştıı sonuçlarda bişey çıkmaz inş..foıc plus verdı.. test sonuçlarından sonra gerekırse verecek... sonuçlari görmeden ilaç vermedi..
foıc plus verdı.. test sonuçlarından sonra gerekırse verecek... sonuçlari görmeden ilaç vermedi..
inş.çözersim bugün geçmi çıktı sonuçlar gösterseydinneger telden çözebilrsem yarın ögrenırım..buradan tekrar oraya gitmek çok zor geliyor... arabada mıdem çok bulanıyor... araba kokuyor... hala içindeki plastık kokusu çıkmamış... sanki...
hımm banada öyle yapmıştıı sonuçlarda bişey çıkmaz inş..
benim ilk hamilelikte tüm hastalarıma verdiğim testler bunlar dedi banada ama iyiki vermiş bendede ummadığım şeyler çıktıinşallh.. eşim çok panık yaptı.. o kadar testı görünce... sorun mu var nıye verdi diye.. o benı sakınleştirecegine ben onu sakınleştiriyorum...:))))
inş.çözersim bugün geçmi çıktı sonuçlar gösterseydinn
alamdın testleri anladım canım yarın eşin alsın o göstersin öylede olur yada cuma günü sen gitmesende olur nasılsa bişey varsa ilaç yazıcakkan verdıgımde saat 13. tu.. yarın dediler... bugun çözülseydı iyi olurdu..
benim ilk hamilelikte tüm hastalarıma verdiğim testler bunlar dedi banada ama iyiki vermiş bendede ummadığım şeyler çıktı
aynen iş yapmıyorum bende dinleniyorum ilişki yasak banadaevet öyleymiş.. birde bana iş yapma, yorulma ve ilişki yok dedi.. bir hafta daha.. rahat rahat otur diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?