2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet 6+1 de alttan gözüktü bendede kalp atışı karından daha geç gözüküyomuş ben korkuyodum ama hiç acımıyomuş alttanda

bıraz kötu hissediyorum kendimi.. acıma falan olmuyor zaten... ama utanıyorz bıraz ondan.. yarın dogumda herşey ortaya çıkıyor... :))))) acıma hıç olmadı.. ben kastım bıraz kendmi..
kalbını gördum ya... atşını dunyaya deger...

benimde randevum salı günü inş.bende iyi haberlerle dönerimm

memnun kalmana sevindim ben oğlumuda orda doğurmuştum sonradan odalarınıda gezersin temiz ferah bende hep oraya gidiyorum bişey olunca doğumumuz aynı zamana denk gelseydi ne güzel aynı anda yatardık hastaneye

guzel olurdu... ziyarete gelirim bende bebişle senı:)))))

ay sorma o koltuğa oturdum doktor aşağı kay diyo ben kayamıyorum utanıyorum bide seval yanımızdaydı hostesi ondanda çekindim ama sonra ne olursa olsun artık dedim yayıldım valla

foıc plus verdı.. test sonuçlarından sonra gerekırse verecek... sonuçlari görmeden ilaç vermedi..

eger telden çözebilrsem yarın ögrenırım..buradan tekrar oraya gitmek çok zor geliyor... arabada mıdem çok bulanıyor... araba kokuyor... hala içindeki plastık kokusu çıkmamış... sanki...

eger telden çözebilrsem yarın ögrenırım..buradan tekrar oraya gitmek çok zor geliyor... arabada mıdem çok bulanıyor... araba kokuyor... hala içindeki plastık kokusu çıkmamış... sanki...
inş.çözersim bugün geçmi çıktı sonuçlar gösterseydinn

inşallh.. eşim çok panık yaptı.. o kadar testı görünce... sorun mu var nıye verdi diye.. o benı sakınleştirecegine ben onu sakınleştiriyorum...:))))
benim ilk hamilelikte tüm hastalarıma verdiğim testler bunlar dedi banada ama iyiki vermiş bendede ummadığım şeyler çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…