2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alamdın testleri anladım canım yarın eşin alsın o göstersin öylede olur yada cuma günü sen gitmesende olur nasılsa bişey varsa ilaç yazıcak

olursa öyle çok iyi olur.. eşimin gitmesi... gelince söyleyeyım..
birde soguktu hava bugun çok üşüdüm... hastanede falan hiç ısınmadım... gözümde büyüyor yol ve orası..

olursa öyle çok iyi olur.. eşimin gitmesi... gelince söyleyeyım..
birde soguktu hava bugun çok üşüdüm... hastanede falan hiç ısınmadım... gözümde büyüyor yol ve orası..
taşınınca bu tarafa rahat rahat gidersin inş.. hamilelikte nedense en ufak bi işte yorulma oluyo bendede öyle dışarı çıkınca ölüyorum yorgunluktan

canım benım iyi uykum geldi.. şimdilik çıkıyorum.. uyuyayım bıraz.. bugunde bayagı yoruldum.. yarın görüşürüz... kendine iyi bak.. ve bebişe....

teolog, bovidik ve zeyn77 kızlar hepinize teşekkürler, gitmeden cevaplarınızı okudum çok moral oldu. bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk, çok heyecan vericiydi. çok kısa dinleyebildik, doktor gripliydi o yüzden zorlamak istemedim. herşey normal şu an için dedi ve 2 hafta sonra yine çağırdı. bulantım falan hala yok, doktora da söyledim domuz gibiyim, hiçbirşeyim yok, korkuyorum dedim, olabilir dedi. çok bulantısı olanlar kızacak ama ya çok istiyorum midemin bulanmasını, bu akşam sanki azıcık bulandı, böyle içimi bir mutluluk kapladı, normal olduğunu hissedicem diye herhalde. bu arada bugün 7+2 olmuşum, çok dua ettim, bugün eve gelince hemen bir de namaz kıldım. hepiniz için, adı aklıma gelenleri sayarak da dua ettim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. herkese sevgiler...

bafocum listeye eklersin artık, konu sahibi olarak sana da bayağı iş çıkıyor, hepsi dua olarak geri dönsün sana inşallah. yaşım 32, sat 15 şubat, beklenen doğum 22 kasım, kilom da 60 ayrıca pıt pıt atıyor kalbiiiiii.

sakın cnm isteme ben de öle diyordum ama
bak ne güzel sağlıklı oldugu haberini de almışsın daha ne isitoyrsun
sana da sevgiler

Of biz de taşınıyoruz 10 güne kadar , o temizliği kendim yapıcakmışım gibi gözumde buyudu sımdı, iyyyy, saatler hatta gunler surecek...

umarım yardımcı birini ayarlamışsındır sakın ağır işlere girişme nereden nereye taşınıyonuz eşyaları paketlemeye başladınız mı?

Ayyyy tesekkur ederım bak sımdı yıne geldı gozumun onune dıgıdık dıgıdık kalbi :)))

çok güsseeeelll dimi ben ağlamıştım kalp atışını görünce çok güzel bir an daha önce düşük yaşadığım için kalp atışını göremeden melek olmuştu bebişim

hayırlı olsun umarım en yakın zamanda kalp atışlarınıda görürsün

canim insallah bir sorun cikmaz öyle olsaydi doktorun söylerdi sen icini ferah tut hersey iyi olur ins:1hug:
gözün aydin tatlim:lepi:
ben de hayırlısyla yarın saat 2 de gideceğim
çok heyecanlıyım
canim insallah güzel habkaydirigubbakcemile5erlerle gelirsin
arkadaşlar ben kalp atımı için yarın gitçem neolur dua edin
canim insallah sende güzel haberlerle gelirsin dualarimiz seninle:Saruboceq:
canim ilk basta gözün aydin cok sükür duymussun kalp atislarini merak etme bir sorun olsa doktorun söylerdi iki hafta geri olmasi problem degil diye okumustum üzme kendini:1hug:
gözün aydin canim:1hug:

canim seninde gözün aydin insallah güzel hamilelik geciririz hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım allah dualrını kabul etsin inşallah valla çok sevindim senin adına nasıl çokheyecan verici dimi kalp atışlarını duymak ağladınmı bakim

bugün kalp atışlarını veya bebişlerini görmüş olan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah doğumunuda görmeyi nasip etsin kısssslllllaaarrrr...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…