alamdın testleri anladım canım yarın eşin alsın o göstersin öylede olur yada cuma günü sen gitmesende olur nasılsa bişey varsa ilaç yazıcak
aynen iş yapmıyorum bende dinleniyorum ilişki yasak banada
taşınınca bu tarafa rahat rahat gidersin inş.. hamilelikte nedense en ufak bi işte yorulma oluyo bendede öyle dışarı çıkınca ölüyorum yorgunluktanolursa öyle çok iyi olur.. eşimin gitmesi... gelince söyleyeyım..
birde soguktu hava bugun çok üşüdüm... hastanede falan hiç ısınmadım... gözümde büyüyor yol ve orası..
taşınınca bu tarafa rahat rahat gidersin inş.. hamilelikte nedense en ufak bi işte yorulma oluyo bendede öyle dışarı çıkınca ölüyorum yorgunluktan
sende iyi bak cnm bende kaçıyorum zatenn halim yok görüşürüzzcanım benım iyi uykum geldi.. şimdilik çıkıyorum.. uyuyayım bıraz.. bugunde bayagı yoruldum.. yarın görüşürüz... kendine iyi bak.. ve bebişe....
teolog, bovidik ve zeyn77 kızlar hepinize teşekkürler, gitmeden cevaplarınızı okudum çok moral oldu. bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk, çok heyecan vericiydi. çok kısa dinleyebildik, doktor gripliydi o yüzden zorlamak istemedim. herşey normal şu an için dedi ve 2 hafta sonra yine çağırdı. bulantım falan hala yok, doktora da söyledim domuz gibiyim, hiçbirşeyim yok, korkuyorum dedim, olabilir dedi. çok bulantısı olanlar kızacak ama ya çok istiyorum midemin bulanmasını, bu akşam sanki azıcık bulandı, böyle içimi bir mutluluk kapladı, normal olduğunu hissedicem diye herhalde. bu arada bugün 7+2 olmuşum, çok dua ettim, bugün eve gelince hemen bir de namaz kıldım. hepiniz için, adı aklıma gelenleri sayarak da dua ettim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. herkese sevgiler...
Of biz de taşınıyoruz 10 güne kadar , o temizliği kendim yapıcakmışım gibi gözumde buyudu sımdı, iyyyy, saatler hatta gunler surecek...
bu alkışı yarın bebeğim kalbi atarda tekrar görürüm inşallah.resmen paronayak oldum yaaaaaaaa
Ayyyy tesekkur ederım bak sımdı yıne geldı gozumun onune dıgıdık dıgıdık kalbi :)))
inş dua edin size tahlil falan verdmi doktor
slm kızlar... ben geldim..bugun doktora gittik.. ancak kendimee geldim... çok mutlu oldum..
bebegımızın kesesini gördük... içim rahatladı.. ben görünce aglamaya başladım.. doktor aglama benı aglatacaksın dedi...
artık kendimi daha farklı hissediyorum...
6+1 dedi...
canim insallah bir sorun cikmaz öyle olsaydi doktorun söylerdi sen icini ferah tut hersey iyi olur ins:1hug:mrb kızlar ben geldim. hastaneye gittim çok şükür.
doktor biraz kızdı bana. iyi beslenmemişim halbuki her önüme geleni yiyorum yaa kafamçokkarıştı
bebek haftana göre gelişmemiş dedi.11 haftalığım şuanda ultrsonda 9 haftalık görünüyor bebeğim mafoldumben işe geldim şimdi tekrar. markete uğradım bi poşet dolusu meyve vs. aldım.
geçmişe bakıp geleyim kızlar
gözün aydin tatlim:lepi:kızlar ben geldim.uçuyorum resmen.yavrumun kalbi atıyodu.okdar mutluym ki anlatamam.ilk buraya koştum.doktor çok sağlıklı gelişmi çok güzel dedi.1 ay sonra tekrar gidicem.testlerimde hepsi iyi çıkmş sorun yokkmuş.Allahım bu ne güzel bi duygu böyle.inş bütün tedirgin annelerin içi rahatlar.duyarlar miniğinin kallbini:Saruboceq:
canim insallah güzel habkaydirigubbakcemile5erlerle gelirsinben de hayırlısyla yarın saat 2 de gideceğim
çok heyecanlıyım
canim insallah sende güzel haberlerle gelirsin dualarimiz seninle:Saruboceq:arkadaşlar ben kalp atımı için yarın gitçem neolur dua edin
canim ilk basta gözün aydin cok sükür duymussun kalp atislarini merak etme bir sorun olsa doktorun söylerdi iki hafta geri olmasi problem degil diye okumustum üzme kendini:1hug:selam arkadaşlar çok şükür kalp atışını duyduk.ama aklıma takılan bişey var normalde 8 haftalık olmam lazımdı usgye göre 1 hafta geride gidiyordu.dedik geç döllenme bu defa 15 gün önce gittik 5+2 çıkmıştı şimdi ise 6+4 çıktı.doktor şimdilik bir sorun yok dedi ama bu rakamlar kafamı karıştırdı.7+2 olmalıydı hesaplarımıza göre.
gözün aydin canim:1hug:Ben geldiiimmmmmm... Bebişimi gördüm, kalbinin attığını gördüm, doktor itip kakıştırdı bebişimi hareket etti o da zıpladı yerinden, kalp sesini dinledim at nalı gibi dan dan dan atıyo kalbi, kocaman olmuş 18.23 mm olmuş bebişimmmmm... Oh çok rahatladım çok sevindirik oldum, yupppiii
teolog, bovidik ve zeyn77 kızlar hepinize teşekkürler, gitmeden cevaplarınızı okudum çok moral oldu. bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk, çok heyecan vericiydi. çok kısa dinleyebildik, doktor gripliydi o yüzden zorlamak istemedim. herşey normal şu an için dedi ve 2 hafta sonra yine çağırdı. bulantım falan hala yok, doktora da söyledim domuz gibiyim, hiçbirşeyim yok, korkuyorum dedim, olabilir dedi. çok bulantısı olanlar kızacak ama ya çok istiyorum midemin bulanmasını, bu akşam sanki azıcık bulandı, böyle içimi bir mutluluk kapladı, normal olduğunu hissedicem diye herhalde. bu arada bugün 7+2 olmuşum, çok dua ettim, bugün eve gelince hemen bir de namaz kıldım. hepiniz için, adı aklıma gelenleri sayarak da dua ettim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. herkese sevgiler...
bugün kalp atışlarını veya bebişlerini görmüş olan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah doğumunuda görmeyi nasip etsin kısssslllllaaarrrr...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?