bugün kalp atışlarını veya bebişlerini görmüş olan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah doğumunuda görmeyi nasip etsin kısssslllllaaarrrr...opuyorumnanaktan
selam kızlar sizleri pek yakalıyamıyorum sohbet etmek için ben bugün sabah tahlillerimi verdim hepsi çok iyi dedi doktor hatta kanın okadar iyiki 3-4 poşet kan verebilirsin dedi(şaka tabii) yanlız bi parazite karşı bağışıklığım yokmuş oda çiğ ette sebze meyvede varmış dikkat et dışarda salat ayeme evdede bolca yıka dedi okdar folik plus a devam etme yeter dedi elevite başladık coraspirine devam cumartesi kontrolümüz var hadi bakalım umarım hepimizin kontrolleri testleri hep harika çıkar
ah bide şu bulantı olmasa :bbo:
nekadarlık bebeğin
bu arada bende 7+5 ken duymuştum
ayy canım üzüldüm geçmiş olsun bende ilk bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim erken doğum ama kasma kendini takdir allahtan ne kadar stres yaparsan yap yaşycamız herşeyi yaşıycaz dün arkadaşımı gördüm ilkinin kalbi durmuştu almışlardı ikinciyi doğurmuş geziyodu maşallah darısı başımıza
onu bende duydum canım kız annesi çok kötü oluyomuş nazlı bulantılı erkek anneside daha rahat geçiriyomuş hamileliğiniKızlar ne okudum bugün araştırmaya göre bulantısı çok olanların yüzde ellisinin kızı oluyormuş :)
bulantım çok az erkek mi acaba :)
roch canım 50 faktör yada üstüü
Of biz de taşınıyoruz 10 güne kadar , o temizliği kendim yapıcakmışım gibi gözumde buyudu sımdı, iyyyy, saatler hatta gunler surecek...
slm kızlar... ben geldim..bugun doktora gittik.. ancak kendimee geldim... çok mutlu oldum..
bebegımızın kesesini gördük... içim rahatladı.. ben görünce aglamaya başladım.. doktor aglama benı aglatacaksın dedi...
artık kendimi daha farklı hissediyorum...
6+1 dedi...
bendende 7 tane tahlil istemişti ama yaptırman iyi olmuş benim kan değerim düşüktü kan hapı kullanıyorum idrarda bakteri vardı ilaç kullandımm haftaya salı tekrar gidicem bakalım belki ikili test yapar
teolog, bovidik ve zeyn77 kızlar hepinize teşekkürler, gitmeden cevaplarınızı okudum çok moral oldu. bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk, çok heyecan vericiydi. çok kısa dinleyebildik, doktor gripliydi o yüzden zorlamak istemedim. herşey normal şu an için dedi ve 2 hafta sonra yine çağırdı. bulantım falan hala yok, doktora da söyledim domuz gibiyim, hiçbirşeyim yok, korkuyorum dedim, olabilir dedi. çok bulantısı olanlar kızacak ama ya çok istiyorum midemin bulanmasını, bu akşam sanki azıcık bulandı, böyle içimi bir mutluluk kapladı, normal olduğunu hissedicem diye herhalde. bu arada bugün 7+2 olmuşum, çok dua ettim, bugün eve gelince hemen bir de namaz kıldım. hepiniz için, adı aklıma gelenleri sayarak da dua ettim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. herkese sevgiler...
kızlar günaydın aranızda antibyotik kullanan var mı acaba dün idrar tahlili yaptım ve iltihap kapmışım doktorum bana alfasilin verdi ama ben 8. Haftadayım biliyorsunuz bu hafta da bebeğin iç organları oluştuğu için antibyotik kullanmak istemiyorum çok korkuyorum ne yapacam ben ya senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?