2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar sizleri pek yakalıyamıyorum sohbet etmek için ben bugün sabah tahlillerimi verdim hepsi çok iyi dedi doktor hatta kanın okadar iyiki 3-4 poşet kan verebilirsin dedi(şaka tabii) yanlız bi parazite karşı bağışıklığım yokmuş oda çiğ ette sebze meyvede varmış dikkat et dışarda salat ayeme evdede bolca yıka dedi okdar folik plus a devam etme yeter dedi elevite başladık coraspirine devam cumartesi kontrolümüz var hadi bakalım umarım hepimizin kontrolleri testleri hep harika çıkar
ah bide şu bulantı olmasa :bbo:

bugün kalp atışlarını veya bebişlerini görmüş olan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah doğumunuda görmeyi nasip etsin kısssslllllaaarrrr...opuyorumnanaktan

evet arkadaşlar herkezin gözü aydın ama bana bu gecede uyku yok yarın 7hafta 4 günlük olcam bakalım duycakmıyız dua edin neolur

nekadarlık bebeğin

ayy canım üzüldüm geçmiş olsun bende ilk bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim erken doğum ama kasma kendini takdir allahtan ne kadar stres yaparsan yap yaşycamız herşeyi yaşıycaz dün arkadaşımı gördüm ilkinin kalbi durmuştu almışlardı ikinciyi doğurmuş geziyodu maşallah darısı başımıza

uyku falan haram bana inaşallah benimde sağ salim doğar yarın gitçem inş hayırlı haber alırım

yarın görüşmek üzere çok yoruldum bugün yatam dinlenem belim kopuyo bulantım zaten cozuttu bu saatte sanada bol şans güzel haberler yarın hemen yaz tamammı byyy

akşam muhabbet koyuymuş..
prophetic hayırlı olsun bak kalbi işte dandandan diye atıyor, ben pıtpıt duyacağımı sanmıştım ama yok, nasıldı öyle bütün odayı dolduruyordu :) çok güzel bir şey.

Kızlar ne okudum bugün araştırmaya göre bulantısı çok olanların yüzde ellisinin kızı oluyormuş :)
bulantım çok az erkek mi acaba :)

kızlar günaydın aranızda antibyotik kullanan var mı acaba dün idrar tahlili yaptım ve iltihap kapmışım doktorum bana alfasilin verdi ama ben 8. haftadayım biliyorsunuz bu hafta da bebeğin iç organları oluştuğu için antibyotik kullanmak istemiyorum çok korkuyorum ne yapacam ben ya senağlama

Kızlar ne okudum bugün araştırmaya göre bulantısı çok olanların yüzde ellisinin kızı oluyormuş :)
bulantım çok az erkek mi acaba :)
onu bende duydum canım kız annesi çok kötü oluyomuş nazlı bulantılı erkek anneside daha rahat geçiriyomuş hamileliğini

günaydınnn çiçeği burnunda hamişler :teytey:

roch canım 50 faktör yada üstüü

canım sürdüğünde cildi parlatıomu. emilimi nasıl

Of biz de taşınıyoruz 10 güne kadar , o temizliği kendim yapıcakmışım gibi gözumde buyudu sımdı, iyyyy, saatler hatta gunler surecek...

ayyy canım bi yandan kolay gelsin bi yandan ne ii bulmuşşunuz evi. biz hala arıyoruz. daha bulamadık

canım yaaa gözün aydınn. çokkk sevindim. darısı duymayı bekleyenlerin başına

bendende 7 tane tahlil istemişti ama yaptırman iyi olmuş benim kan değerim düşüktü kan hapı kullanıyorum idrarda bakteri vardı ilaç kullandımm haftaya salı tekrar gidicem bakalım belki ikili test yapar

canım bu ikili test özürlümü deilmi die yapılmıo mu. ben yaptırmıcam bu testi galiba

ayyy canımmm çok şükürrr :Saruboceq: çokk sevindim adına. hep böyle mutlu hayırlı haberlerle gel inşallah. bende istiom bazen bulantı sen gibi. ne bu diom hiç hamile deil gibiyim kafamçokkarıştı

begümcüm bende şimdi ekim annelerine bakıyodum kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış bende kararsız kaldım ya

tatlım günaydın
benım nugun bıttı antıbıyotık benımde aynısı oldu bana ampisilin 500mg verdi 1 ahfta kullandı cok sordum herkes kullanabılırsın dedı (dr ve eczacı arkadaslrım)
ıcım rahat degıldı ama ıdrar yollarındakı enf sonra erken doguma sebebp oluyormus o daha rısklı geldı

ıns gecer cnm ben 4 gun sonra yenıden testı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…