2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldiiiiiiiimmmmm...

Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...

maşallah prensesine nalancım
bi bebiş daha geliyooorrr ayy ne güzeelll
Allah yardımcın olsun canım . kızını kucağına alacaksın ne güzeellll :asigim:

pazartesi bizde doktora gidicez kontrole . benide doğuma almasın aklinialirimsmile

evet miracle
çatım sonuçta geniş değil niye riske gireyim ki
bebek sağlıklı olsun ben toparlanırım Allahın izniyle diyorum
riski girmek gözüm yemiyo

ben çıkıyorum kusçeler su hastane çanbtama göz atim tekrar

nalan maşallah kızına ay ne çok doğuran var hayırlı olsun bebeklerimiz yaseminin bebeğinede Allah acil şifalar versin inş pazartesi benimde kontrolüm var bakalım benim prensesim hala acele ediyor mu okudukça doğurasım geldi sempatiksalakcinni

Rabbim Masal bebeğe acil şifalar versin inşallah...Herkes bebeğiyle buluşmak için randevu alıp o günü iple çekmeye başladı yaaa...Maşallah Allah hepimizi sağlıukla kavuştursun uzuuuuun yollardan gelen misafirlerimize inşallah...Birbirimize dua edelim arkadaşlar...ötüm bütün tatlı bebişleri ve sizleri

ulan ne mubarek pazartesıymıs herkes doguruyoakannehir
hayırlı olsun cnm:teytey:

maşallah yavruna,ne güzel yaaa kavuşuyorsun bebeğineboshayallersmileherşey yolunda gider inşallah,hayırlı olsun..

maşallah prensesine nalancım
bi bebiş daha geliyooorrr ayy ne güzeelll
Allah yardımcın olsun canım . kızını kucağına alacaksın ne güzeellll :asigim:

Çooookkkk teşekküüürrrr ederiiiiiimmmm kızlar, Allah hepmize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, son 3 günümüz, sonra inşallah kızımız bizimle olacak...

ayyyyyyyy neler oldu kimler doğurdu bakamadım geçmişe neyim

benim cücüğüm (ablam ve kızı) geldi girip okuyamıorum
bugün kontrol günümüzdü hiç kilo almamış benim horozum
nst ye bağlandık inatçı keçi pek hareket etmedi :S
c.tesi tekrar gidicekmişim
şuan bişi yok çatı muayneside yapılmadı bekliyoz ailecek

3 haftadan sonra bende nihayet pazartesi gicem ölüyorum meraktan ne alemdeyiz diye dediğin gibi doğuma alırsa şaşırmıcam doktorum yok pazartesi gelecek stresinden 9 doğurdum kaç gündür

aynen bzmde 3 hafta olacak . bende çok merak ediyorum. napıyo bakalım bizim kızz :))
özledim cimcimemi Şeniz

yaseminçevre doğurdu canım bi de kaptanınkarısı doğurmuş sezeni biliyosundur zaten..sezeryanla günleri kesinleşenlerde var..oyyy kız o cücüğü yerim ben maşallah nasıl güzel bi bebek o ısırasım geliyo yanaklarını face te fooğrafını gördükçe maşallahbizde bekliyoz daha iloşş bakalım ne zaman doğurucaz ...

iyi akşamlar kızlarrr bebişler geliyorr ayy çok heyacanlıı :) nalancım maşallah bebişine:) pazartesiyi üçledik kızlar allah yardımcınız olsunn dualarımız sizinle :)

bende bugün elime çorba döktüm yeni ocaktan indirmiştim nasıl canım yandıı evde buz yoktu suya tuttum hemen ama kabardı su topladı baktım dayanılcak gibi değil sağlık ocağına gittim krem verdi hemen sürdüm acısını biraz dindirdi

aynen bzmde 3 hafta olacak . bende çok merak ediyorum. napıyo bakalım bizim kızz :))
özledim cimcimemi Şeniz

bende özledim yarencim gün sayıyorum valla 25 ekim doğumgünüm benim bi de süpriz yapar gelirm ki benim miniğim valla aklıma geliyo hep öyle hazır doktora gitmişken doğurur muyum acaba diye:)

geçmiş olsun figencim dikkat et kendine

oyy anam oyyy millet doğuruyo he çatır çatır
hadi hayırlısı

nalanım maşşallah duruna biz bu hafta hiç alamamışız kilo ama doktor normal olabilir son haftalarda dediboshayallersmile

geçmiş olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…