Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
ulan ne mubarek pazartesıymıs herkes doguruyoakannehir
hayırlı olsun cnm:teytey:
maşallah yavruna,ne güzel yaaa kavuşuyorsun bebeğineboshayallersmileherşey yolunda gider inşallah,hayırlı olsun..
maşallah prensesine nalancım
bi bebiş daha geliyooorrr ayy ne güzeelll
Allah yardımcın olsun canım . kızını kucağına alacaksın ne güzeellll :asigim:
nalan maşallah kızınaay ne çok doğuran var hayırlı olsun bebeklerimiz yaseminin bebeğinede Allah acil şifalar versin inş pazartesi benimde kontrolüm var bakalım benim prensesim hala acele ediyor mu okudukça doğurasım geldi sempatiksalakcinni
evet miracle
çatım sonuçta geniş değil niye riske gireyim ki
bebek sağlıklı olsun ben toparlanırım Allahın izniyle diyorum
riski girmek gözüm yemiyo
pazartesi bizde doktora gidicez kontrole . benide doğuma almasın aklinialirimsmile
3 haftadan sonra bende nihayet pazartesi gicem ölüyorum meraktan ne alemdeyiz diye dediğin gibi doğuma alırsa şaşırmıcam doktorum yok pazartesi gelecek stresinden 9 doğurdum kaç gündür
ayyyyyyyy neler oldu kimler doğurdu bakamadım geçmişe neyim
benim cücüğüm (ablam ve kızı) geldi girip okuyamıorum
bugün kontrol günümüzdü hiç kilo almamış benim horozum
nst ye bağlandık inatçı keçi pek hareket etmedi :S
c.tesi tekrar gidicekmişim
şuan bişi yok çatı muayneside yapılmadı bekliyoz ailecek
aynen bzmde 3 hafta olacak . bende çok merak ediyorum. napıyo bakalım bizim kızz :))
özledim cimcimemi Şeniz
iyi akşamlar kızlarrr bebişler geliyorr ayy çok heyacanlıı :) nalancım maşallah bebişine:) pazartesiyi üçledik kızlar allah yardımcınız olsunn dualarımız sizinle :)
bende bugün elime çorba döktüm yeni ocaktan indirmiştim nasıl canım yandııevde buz yoktu suya tuttum hemen ama kabardı su topladı baktım dayanılcak gibi değil sağlık ocağına gittim krem verdi hemen sürdüm acısını biraz dindirdi
yaseminçevre doğurdu canım bi de kaptanınkarısı doğurmuş sezeni biliyosundur zaten..sezeryanla günleri kesinleşenlerde var..oyyy kız o cücüğü yerim ben maşallah nasıl güzel bi bebek o ısırasım geliyo yanaklarını face te fooğrafını gördükçe maşallahbizde bekliyoz daha iloşş bakalım ne zaman doğurucaz ...
geçmiş olsun canım....iyi akşamlar kızlarrr bebişler geliyorr ayy çok heyacanlıı :) nalancım maşallah bebişine:) pazartesiyi üçledik kızlar allah yardımcınız olsunn dualarımız sizinle :)
bende bugün elime çorba döktüm yeni ocaktan indirmiştim nasıl canım yandııevde buz yoktu suya tuttum hemen ama kabardı su topladı baktım dayanılcak gibi değil sağlık ocağına gittim krem verdi hemen sürdüm acısını biraz dindirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?