2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arada bir sürpriz olmazsa 30 ekimde doğum yapıcam :lepi:
ayy sen de mi günü belli olanlar kervanına katıldınn kaydirigubbakcemile2 hadi hayırlı olsun hayatımm.. sağlıkla gelsinler inşallahh.

Nalan da doktora gitcekti inşallah o da iyi haberlerle gelir.Bijo da nst ye gitcekti o da gelsin bakalım sancılar ne alemde
dümmdüz çizgi teyzesi. çok uslu benim oğlum gününü bekliyorr

kızlar doğuruyom ptesi :lepi:
evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:
hadi bakalım pazartesiyi 3 ledik, kızlar 5 leyelim arkayı buyrunnnnnnnn :lepi:

Ben geldiiiiiiiimmmmm...

Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
yehhu çok sevindim, endişe yapmıştın bak hiç gerek yokmuş. geliyor duruyla toprak açılınnnnnn kaydirigubbakcemile5

ulan ne mubarek pazartesıymıs herkes doguruyoakannehir
hayırlı olsun cnm:teytey:
he valla kız, birkaç da süpriz eklense hiç fena olmaz. ama sen dur daha :roflol:

e hadi hayirli olsun saglikla al kucagina

Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..

Rabbim acil sifa verir insaallah bebegine :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins

ALLAH anali bbali buyutsun darisi basimiza :Saruboceq:

Ben geldiiiiiiiimmmmm...

Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...

masalllah cnm kizina hayirlisi olsun yaa ne guzel 3 gun kaldi

sabahtan beri is yapiorum belim cok agridi off ya cok pis dogurasim var ya ciksin artik oglum kucagim alaip koklamak istiyorum hayirlisi ile dogsun inss :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Maaşallahhh günler belli olmuş ne güzel..

captanın karısı Allah analı babalı büyütsün çok sevindim..
yaseminin bebişine de maaşallah inşallah bir an önce iyileşir evlerine dönerler..

ben de yarın gidicem doktora bakalım kızım nasılmış.. randevum 10:30 da.. 1-2 gibi gelirim büyük ihtimalle..

bugün ablamla mutfak dolabını sildik, perdelerim yıkandı.. yarında ablam camlarımı silicek perdeler ütülenecek.. akşam da arkadaşım gelicek kalıcak..

bugün de cılkım çıktı akannehir eğer bugün doğurmazsam dedim iyidir, o kadar yoruldum yani..
hastaneye gittim, nst çektirdim, dr la görüştüm. ordan çarşıya çıktık annemle bişeyler baktık aldık yürüdük falan. ordan da pazara gittik gez toz belim koptu ayaklarım ağrıdı çiş işini hiç sormayın eve nasıl yetiştim hayal meyal hatırlıyorum :bbo:
sonra da eve geldim ökküz gibi yedim, tam 1 litre su içtim. hala kendime gelmedim. son günlerde horluyomuşum zaten eşim söylüyo :roflol: off 9 aydır hayat çok değişti..

kızlar markete gıttım geldım yururken bacaklarım tam kapanmıo ve demırın kafası cıkıverıcek gıbı hıssedıolrum resmne bacaklarımın arasında :S cok garıp bı duygu :S bi hoş oldum doguruvercekmısım gıbı.. dogumlar cok yaklastı cok streslıyım cokkk

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar kendileri mi istiyor yoksa sağlık nedeniyle mi sezeryan oluyorlar anlamadım.. herkes doğum için tarih alıyor yaw kendim bi garip hissediyorum ne zaman doğuracağım belli değil diye ...

ben bı tek bıjoyu bılıyorum saglık nedenıyle sezeryan olan,baska bılmıom.. kalan herkes keyfi..

captaninkarisi gözün aydin canim allah anali büyütsün
masalada allah sifalar versin insallah tez zamanda iyilesip evlerine dönerler
nalancim kizinada masallah kilosuda iyiymis kavusmana az kaldi gözün aydin
dilemmacim seninde günün belli olmus hayirli olsum darisi bizlere

geçmişi okumaktan yazamadim bi saattir..

Allahim herkes doğurmuş doğurmayanlarda haftaya doğuruyor

ay ben kaldim bi doğuramadim :roflol:

ben bı tek bıjoyu bılıyorum saglık nedenıyle sezeryan olan,baska bılmıom.. kalan herkes keyfi..

bnm annem 7 sene önce küçük kardeşimi sezeryanla doğurdu valla onu gördüm ben hep dua ediyorum Allahım nolur normal doğum yapayım sezeryana girmeyeyim son anda diye... :kedi:

Aso yla ben de varım :roflol::roflol:

eee ne zaman doğurcaz yaaa sempatiksalakcinni

anneme sordum bugün hopliip zipliimmi die sempatiksalakcinni

çüşş dedi :)))

13 gün sayiyorum şu andan itibaren

çarşamba çatı muayenesi war..

biju benim herifte sikayetci gece horluyomusum ay heriften bole bisi duyunca cok tuhaf oldum yaaa hamilelik beni sekilden sekle soktu valla

hurma almaya gidiorum..yiyemezsem olmaz

kaç tane yemek lazim acaba?günde 5 tane yeter mi ki?

gelince görüşürüz..ayy fatmagül vaaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…