geçmiş olsun figencim dikkat et kendine
ayy sen de mi günü belli olanlar kervanına katıldınn kaydirigubbakcemile2 hadi hayırlı olsun hayatımm.. sağlıkla gelsinler inşallahh.Arada bir sürpriz olmazsa 30 ekimde doğum yapıcam :lepi:
dümmdüz çizgi teyzesi. çok uslu benim oğlum gününü bekliyorrNalan da doktora gitcekti inşallah o da iyi haberlerle gelir.Bijo da nst ye gitcekti o da gelsin bakalım sancılar ne alemde
hadi bakalım pazartesiyi 3 ledik, kızlar 5 leyelim arkayı buyrunnnnnnnn :lepi:kızlar doğuruyom ptesi :lepi:
evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:
yehhu çok sevindim, endişe yapmıştın bak hiç gerek yokmuş. geliyor duruyla toprak açılınnnnnn kaydirigubbakcemile5Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
he valla kız, birkaç da süpriz eklense hiç fena olmaz. ama sen dur daha :roflol:ulan ne mubarek pazartesıymıs herkes doguruyoakannehir
hayırlı olsun cnm:teytey:
taksit taksit cvp yazmak istemezdim kaydirigubbakcemile3
heyecandan duramadım la eyvahedigeldismile
bebeğin kalp atışları iyi yani sınırda diyo ama 2 haftaya dayanmaz suni sancı verelim dedi
bende düşündüm sezeryan olsun dedim
suni sancı vericek hem benim çatı dar hemen çıkmayacağına göre riske girmeye gerek yok sezeryan olsun dedim
son 4 gün kafamçokkarıştı
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar kendileri mi istiyor yoksa sağlık nedeniyle mi sezeryan oluyorlar anlamadım.. herkes doğum için tarih alıyor yaw kendim bi garip hissediyorum ne zaman doğuracağım belli değil diye ...
geçmişi okumaktan yazamadim bi saattir..
Allahim herkes doğurmuş doğurmayanlarda haftaya doğuruyor
ay ben kaldim bi doğuramadim :roflol:
Fairy senin cep numaran ne güzelmiş öyle aklinialirimsmile
ben bı tek bıjoyu bılıyorum saglık nedenıyle sezeryan olan,baska bılmıom.. kalan herkes keyfi..
Aso yla ben de varım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?