2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım poposunu dayıyo o taraf şişiyo ben de seviyorum, çaktırmadan da aşağıya doğru sıvazlıyorum ki çabuk insin diye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben de yarın alıp başlıycam hurmaya :))
en geç haftaya gelmesi lazım çok kaldı içerde :))

hurmaya basladın mı bı de comelmek işe yarıomuş..

başladimda 2 gündür bitti gidip alamadim bi türlü.
sen çömelceksin böle öne doğru bacaklarini kocaman açican.hafiften sirtindan beline doğruda eşin masaj yapicak..
durabildiin kadar durucan ööle :))))

selam millet
kaptanınkarısı gözün aydın bebişini almışsın kucağına darısı başına
yaseminden inşallah en kısa zamanda evine çıktığı haberini alırız

nalaaaaannnn hadi gözün aydın kesinleşmiş pazartesi ne heycanlı dimi benimde sabah kesinleşicek inşallah kilosunada maşallah bebişinin çok iyi

başladimda 2 gündür bitti gidip alamadim bi türlü.
sen çömelceksin böle öne doğru bacaklarini kocaman açican.hafiften sirtindan beline doğruda eşin masaj yapicak..
durabildiin kadar durucan ööle :))))

o sancı anında işe yarıyo ama belkı dogurmak ıcın de ıse yarıodur bılemıcem :))

ben tartılmıyorum, doguma gıderken tartılcam en son zayıflarken bıleyım kacla basladıgımı dıye o gune kdr tartılmıcam

:roflol::roflol:iice piskopat olduk hepimiz sıvazlıomuş deli:))ayy bi doğursaydık hayırlısıyla..

kendimi tanıyamıyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ablam gördü bugün sıvazlarken rahat bırak kızı uğraşma ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin diyo hee hee dedim ben de kaydirigubbakcemile3

çömelmek işe yarıyor evet kuzenimi medical parkta plates topunun üzerine oturtmuşlardı bi de yatağın kenarından tutunup çömeltmişlerdi..

ablam da ramazan ayının son günü doğum yaptı her gün en az 5 tane hurma yiyordu, doktor randevusu vardı 38+6 da sancısız ağrısız 8 cm açılması olmuştu.. inş. benim de öyle olur kaydirigubbakcemile3

hadi öptüm hepinizi
sabahtan beri gesmelerdeyim arkadaşıma gittim gelince motor taktım dolma yaptım patates haşladım 8 tane yufka aldırdım patatesli ve peynirli sigara böööööööreği yapıcam akşama fatmagülü izlerken biraz buzluğa atarım birazda yarın kocişle ablam temizlik yapıcak onlara kızartırım benden kalırsa yerler artık cumarteside arkadaşım eşi için kuran okutucak ona giderim pazarda kendimle uğraşırım offf çok işim var çok ama böyle olması daha iyi oyalanıyorum
bakın ben yokken doğurmayın ha bişey kaçırmıyım sıkın haftaya kadar dişinizi hepimiz haftaya toptan doğuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…