2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kilo alıyo musunuz ne alemdesiniz 3 haftada 2,5 kilo aldım bi 3 hafta daha durursa feci olcak yaa

canım 2 hafta önce gittiğimde (3 haftadır görünmüyordum doktora) kilo almamıştım hatta 200 gr vermişim bile.. bu sefer aşırı yiyorum sanıım 1-2 kilo almışımdır, yarın öğrenicez artık

benimkide saglik nedeniyle keyfi degillllllll

benimkide canım keşke normal doğum yapsam son dakkaya kadar daha önce yaptım hiçte korkum yok çok şükür ama sayamadığım birsürü sebepten doktorum riske atmak istemedi ve sezoda karar verdi fikrimi bile sormadı zemuszemus
sağlıklı olsunda gerisi boşş :Saruboceq:

ben güneşliklerimi ütülemeye başlıyım yarına fazla iş kalmasın
gelirim yine görüşürüz kızlar..

ay sacmalama gunde 5 tane ne ısı yarar en az 10-15 tane yemen lazım :))
bu ramazanda yedıgımız hurma mı yoksa yuvarlak olan portakal rengi olan hurma mı yaw

Aso yla ben de varım :roflol::roflol:
bende bende varım daha hala dogurmadım

cnm senın ne zamndı

oyy anam oyyy millet doğuruyo he çatır çatır
hadi hayırlısı

nalanım maşşallah duruna biz bu hafta hiç alamamışız kilo ama doktor normal olabilir son haftalarda dediboshayallersmile
ben hiç klilo almadım son hafta

yasemin ve captanın karısı.... ikinizide tebrik ederim. darısı basımıza..

captanın karısı allah bebegıne tez zamanda saglık versın cnm dualarım senınle:Saruboceq:
allah nazarlardan esirgesin bebeklerimizi

biju benim herifte sikayetci gece horluyomusum ay heriften bole bisi duyunca cok tuhaf oldum yaaa hamilelik beni sekilden sekle soktu valla
ne tuhaf oluyosun onlar horlarken iyiii :1closedeyes: sefamız olsun ohhhh -tatlicadiarzu-

cnm senın ne zamndı
pazartesi hayatım, bu pazartesi.. şafak 4 :lepi:

captanınkarısı
hayırlı olsun canım.çoğalmaya başladık.bende pazartesi gideceğim kesin gün üçün.hafta içi olur sanırım benim doğumumda rahim açıklığıyla çok şükür üç hafta geçirdik.

kaptanınkarısı ekledim seni doğum yapanlar listesine bilgin olsun..

sağlıkla kavuştun bebeğine ne güzel, darısı burdaki herkesin başına..

ne tuhaf oluyosun onlar horlarken iyiii :1closedeyes: sefamız olsun ohhhh -tatlicadiarzu-

pazartesi hayatım, bu pazartesi.. şafak 4 :lepi:

ay ne bilim hayatimda horlamam ben ya

ama intikamim aci oldu bana horluyosun diyince bende gece onu horlarken kameraya cektim kötükedihüso sabahta gosterdim beraber gulduk gectik insanlik hali iste

Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
en kısa zamanada bebeğine kavuşur inşallah.çok fazla yoğun bakımda kalacağını zannetmem.benim arkadaşım 34 haftalık doğu yaptı iki gün kaldı sadece.bazı bebkler iki üç saat bile kalıp çıkıyorlar
kaç haftalıktı bebeği.

Bafo asıl taze hurma işe yarıomuş ama kurusu da iş görür dediler ama sneın dedıgın buyuk hurma degıl de şu hurma:

Eklentiler

• $olgunla__mam_____hurma.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
bafo cum nalan da 25 ekimde doğum yapacak, listeyi düzenlerken eklersin

maşallah bebeğine canım.doğum izninin tadını çıkar.bebek olunca öyle dinlenmek uok artık

Ben geldiiiiiiiimmmmm...

Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
ay pazartesi mi doğuracaksın.bebeğine kocaman maşallah.sağlıklı sorunsuz doğumla al bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…