kızlar kilo alıyo musunuz ne alemdesiniz 3 haftada 2,5 kilo aldım bi 3 hafta daha durursa feci olcak yaa
ben kuzenimin beline masaj yapmıştım plates topunun üzerindeyken rahatlatıyor
benimkide saglik nedeniyle keyfi degillllllll
bu ramazanda yedıgımız hurma mı yoksa yuvarlak olan portakal rengi olan hurma mı yaway sacmalama gunde 5 tane ne ısı yarar en az 10-15 tane yemen lazım :))
bende bende varım daha hala dogurmadımAso yla ben de varım :roflol::roflol:
bugün de cılkım çıktı akannehir eğer bugün doğurmazsam dedim iyidir, o kadar yoruldum yani..
hastaneye gittim, nst çektirdim, dr la görüştüm. ordan çarşıya çıktık annemle bişeyler baktık aldık yürüdük falan. ordan da pazara gittik gez toz belim koptu ayaklarım ağrıdı çiş işini hiç sormayın eve nasıl yetiştim hayal meyal hatırlıyorum :bbo:
sonra da eve geldim ökküz gibi yedim, tam 1 litre su içtim. hala kendime gelmedim. son günlerde horluyomuşum zaten eşim söylüyo :roflol: off 9 aydır hayat çok değişti..
ben hiç klilo almadım son hafta
oyy anam oyyy millet doğuruyo he çatır çatır
hadi hayırlısı
nalanım maşşallah duruna biz bu hafta hiç alamamışız kilo ama doktor normal olabilir son haftalarda dediboshayallersmile
benimde herseye ragmen acilma olmadi
ne tuhaf oluyosun onlar horlarken iyiii :1closedeyes: sefamız olsun ohhhh -tatlicadiarzu-biju benim herifte sikayetci gece horluyomusum ay heriften bole bisi duyunca cok tuhaf oldum yaaa hamilelik beni sekilden sekle soktu valla
pazartesi hayatım, bu pazartesi.. şafak 4 :lepi:cnm senın ne zamndı
ne tuhaf oluyosun onlar horlarken iyiii :1closedeyes: sefamız olsun ohhhh -tatlicadiarzu-
pazartesi hayatım, bu pazartesi.. şafak 4 :lepi:
ne tuhaf oluyosun onlar horlarken iyiii :1closedeyes: Sefamız olsun ohhhh -tatlicadiarzu-
pazartesi hayatım, bu pazartesi.. şafak 4 :lepi:
en kısa zamanada bebeğine kavuşur inşallah.çok fazla yoğun bakımda kalacağını zannetmem.benim arkadaşım 34 haftalık doğu yaptı iki gün kaldı sadece.bazı bebkler iki üç saat bile kalıp çıkıyorlarKızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
hadı allah kurtarsın bacım sağlıkla ınsallah
bafo asıl taze hurma işe yarıomuş ama kurusu da iş görür dediler ama sneın dedıgın buyuk hurma degıl de şu hurma:
maşallah bebeğine canım.doğum izninin tadını çıkar.bebek olunca öyle dinlenmek uok artıkmerhaba hanımlar
çook uzun zamandır yazamıyorum sonunda 37 hafta raporumuda aldım ve resmi olarak doğum izinine çıktım bugün kontrolümüzde emir 3000 gr olmuş 49 cm boyu normal doğumda şuanlık bir sıkıntı görünmüyor nstye bağlandım ağrılarım başlamamış daha 10 ün doğurmazsın dedi doktor bakalım hayırlısı 14 kasımı bekliyorum sabırsızlıkla :)
ay pazartesi mi doğuracaksın.bebeğine kocaman maşallah.sağlıklı sorunsuz doğumla al bebeğini kucağına.Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
bafo cum nalan da 25 ekimde doğum yapacak, listeyi düzenlerken eklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?