2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins

akannehir aa doğummu yaptıın? gözünaydın canım ya,allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Nasıl bebişin iyimi? Çok merak ediyorum ilk günler nasıl geçiyor,ağrı sızı oluyomu,göğüsler ne alemde,bebek sakinmi oluyo falan filan....bilmiyorumkismile doğum hikayenide bekliyoruz ayrıca

kontrol diye gittim doktorum suyumun azaldigini soyledi hemen ayrintili ultrasona gonderdi gercektende suyum azalmis hemen yatirdilar ben soktayim tabi..neyse gece 12 gibi sanci serumu vermeye basladilar bende tik yok hemsireler geliyo ben cok rahat uyuyorum falan
ertesi gun serumu devam ettirdiler ama yok yok sanci yok,acilma yok doktor mecbur sezeryana alicam dedi o kadar korktumki birazda uzuldum cunku normal dogum cok istiyordum.
beni hazirladilar anestezi doktoru geldi epidural kataterini takti biraz aci verici bisey ama katlaniyor insan neyse ben ameliyat zamanina kadar rahattim ama ameliyathaneye giderken aglamaya basladim degisik bir duygu ameliyathanede rahattim zaten ilaci vermeye basladiklarinda dahada rahatladim uyusma baslayinca beni kestiklerini anliyordum ama aci duymadim 2 dk sonra kiymetlimi cikardilar hemen aglamaya basladi o kadar kucuktuki basladim aglamaya o an anlatilamaz mucize,muhtesem rabbimin izniyle tabi hersey,,sonra yukari cikardilar melegimi sonra benim son rotuslar yapildi odaya geldigimde bayram havasi vardi
kizlar benim dogum hikayem kisaca bu biraz kisa gectim malum bebek
rabbim bu mucizeyi herkese yasatsin

ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum

ben doktora gidip geldim ve ilk kez yüzümde güller açıyo hihoyyyt
Suyum düzelmiş,bebeğim 2400gr olmuş :sm_cool: kocaman olmuş bitanem,yüzünü falan gördük tombik tombik yanakları vardı,elini yumruk yapmış ağzına sokup emiyodu Şeniz doktor bravo,çok dikkat etmişsin,çok güzel büyütmüşsün bebeğini dedi.
Doğumu öne çektiremedim,22 kasım olacak. İnşallah epiduralle olur,genel anestezi istemiyorum hiç.Bazısında tutmuyomuş epidural
Şimdilik haberler bu kadar,yarın izne ayrılıyorum artık.1 ay bebeğimi büyütük bekliycem gelişini,inşallah gününden önce gelmez

ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum

hayıt tohumu süt hormonunu tetikliyrmuş dene istersen

doğum hikayeni okuyunca da içim bi fena oldu... oğluşuma kavuşacağım gün için giün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum sanırım mafoldumben

Allah kolay dogumlar versin insss

sakın sutum gelmıyor dıye dusunme sutum gelıcek gelıcek dıye telkın et kendını bol su ıc derler
sagma makınesı de ıse yarar belkı

neler yapiyorum sagiyorum serbet iciyorum yani sekerli sivilar su iciyorum ama yokkkkkk

canım peki sonda taktılarmı? Ağrıların ne zaman geçti tam?

Hoş geldin şekerim yoksun uzun zamandır, hayırlı olsun bu arada umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

Nalan da doktora gitcekti inşallah o da iyi haberlerle gelir.Bijo da nst ye gitcekti o da gelsin bakalım sancılar ne alemde

İyi haberlerle geldim tatlım, pazartesi durucuğumuz geliyor...

kızlar doğuruyom ptesi :lepi:

evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:

Hayırlı olsun canım demek aynı gün doğuruyoruz...

selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins

Gözün aydın captaninkarisi, sağlıkla büyütün inş.

Soyadınla birlikte söyleyince duru sesin gidik gibi oluyo sezini başa alın benceD:

Allah senin iyiliğini versin emi, koptum valla bunu okuyunca, nerden aklına gelio böle şeyler...:roflol::roflol:

Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..

Dualarımız onunla, Allah sağlık sıhhat versin, umarım kızını hemen kucağına alır..

oyy anam oyyy millet doğuruyo he çatır çatır
hadi hayırlısı

nalanım maşşallah duruna biz bu hafta hiç alamamışız kilo ama doktor normal olabilir son haftalarda dediboshayallersmile

Oy iloşum saolasın, bizde biraz az almıştık sonra telafi ettik allahtan, pazartesi planlandığı gibi alıyo dr. sezeryana...

Allahallah hiç mi kilo almamış, kız beslemiyon mu çocuğu rejimemi başladın yine sen...:lepi:

Şaka yaptım tabi, aman kilolu olmasına gerek yok canım sen onu doğurunca beslersin bi güzel nolcek..

Ablanın ufaklık nasıl, benim içinde öp kokla onu, maşallah ona...

hadi bakalım pazartesiyi 3 ledik, kızlar 5 leyelim arkayı buyrunnnnnnnn :lepi:

yehhu çok sevindim, endişe yapmıştın bak hiç gerek yokmuş. geliyor duruyla toprak açılınnnnnn kaydirigubbakcemile5

Çok saol zeynep teyzesi, topyakla aynı gün doğacaklar ne güzel...

Çok saol hazalcım, darısı senin başına..

Çok saol zeyncim, hakkat az kaldı ya, 4 gece daha onsuz geçircez sonra bizimle olacak kızımız Allah kısmet ederse...

nalaaaaannnn hadi gözün aydın kesinleşmiş pazartesi ne heycanlı dimi benimde sabah kesinleşicek inşallah kilosunada maşallah bebişinin çok iyi

Çok saol sema sende gelince hemen haber ver unutma...

Saol helin darısı bütün arkadaşların başına inşallah, herkes bebeğini sağ salim kucağına alır inşallah...

gripin maaşallah cnım bebişine demek iyi beslemişsin ne güzel oy yerim ben onuuu...

ay yoruldum güneşliklerin yarısı bitti daha, şimdi dinleniyorum.. bi yandan da fatmagülü izliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…