fatmagul başladıııııııııı
fatmagul başladıııııııııı
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
pazartesı
lady 34
nalan
bijoux
var mı arttıransositososito
ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum
ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum
hayıt tohumu süt hormonunu tetikliyrmuş dene istersen
doğum hikayeni okuyunca da içim bi fena oldu... oğluşuma kavuşacağım gün için giün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum sanırım mafoldumben
sakın sutum gelmıyor dıye dusunme sutum gelıcek gelıcek dıye telkın et kendını bol su ıc derler
sagma makınesı de ıse yarar belkı
Allah kolay dogumlar versin insss
kontrol diye gittim doktorum suyumun azaldigini soyledi hemen ayrintili ultrasona gonderdi gercektende suyum azalmis hemen yatirdilar ben soktayim tabi..neyse gece 12 gibi sanci serumu vermeye basladilar bende tik yok hemsireler geliyo ben cok rahat uyuyorum falan
ertesi gun serumu devam ettirdiler ama yok yok sanci yok,acilma yok doktor mecbur sezeryana alicam dedi o kadar korktumki birazda uzuldum cunku normal dogum cok istiyordum.
beni hazirladilar anestezi doktoru geldi epidural kataterini takti biraz aci verici bisey ama katlaniyor insan neyse ben ameliyat zamanina kadar rahattim ama ameliyathaneye giderken aglamaya basladim degisik bir duygu ameliyathanede rahattim zaten ilaci vermeye basladiklarinda dahada rahatladim uyusma baslayinca beni kestiklerini anliyordum ama aci duymadim 2 dk sonra kiymetlimi cikardilar hemen aglamaya basladi o kadar kucuktuki basladim aglamaya o an anlatilamaz mucize,muhtesem rabbimin izniyle tabi hersey,,sonra yukari cikardilar melegimi sonra benim son rotuslar yapildi odaya geldigimde bayram havasi vardi
kizlar benim dogum hikayem kisaca bu biraz kisa gectim malum bebek
rabbim bu mucizeyi herkese yasatsin
herkese mrb fazla uğruyamıorum topikeee amaa bilgi vereyim benden dedim dün dr ye gittim 5 kasıma gün verdi 2510 gr mış ve dr çok kilolu bekleme dedi oğlum 3900 doğmuştu ama bu öle olmamış bunda kendimede fazla bakamamıştım ama sağlığı yerindeymiş ya kilo doğuncada alır artık umarım tüm anne ve bebişler iidir
Nalan da doktora gitcekti inşallah o da iyi haberlerle gelir.Bijo da nst ye gitcekti o da gelsin bakalım sancılar ne alemde
kızlar doğuruyom ptesi :lepi:
evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
Soyadınla birlikte söyleyince duru sesin gidik gibi oluyo sezini başa alın benceD:
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
ayyyyyyyy neler oldu kimler doğurdu bakamadım geçmişe neyim
benim cücüğüm (ablam ve kızı) geldi girip okuyamıorum
bugün kontrol günümüzdü hiç kilo almamış benim horozum
nst ye bağlandık inatçı keçi pek hareket etmedi :S
c.tesi tekrar gidicekmişim
şuan bişi yok çatı muayneside yapılmadı bekliyoz ailecek
oyy anam oyyy millet doğuruyo he çatır çatır
hadi hayırlısı
nalanım maşşallah duruna biz bu hafta hiç alamamışız kilo ama doktor normal olabilir son haftalarda dediboshayallersmile
hadi bakalım pazartesiyi 3 ledik, kızlar 5 leyelim arkayı buyrunnnnnnnn :lepi:
yehhu çok sevindim, endişe yapmıştın bak hiç gerek yokmuş. geliyor duruyla toprak açılınnnnnn kaydirigubbakcemile5
e hadi hayirli olsun saglikla al kucagina
Rabbim acil sifa verir insaallah bebegine :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAH anali bbali buyutsun darisi basimiza :Saruboceq:
masalllah cnm kizinahayirlisi olsun yaa ne guzel 3 gun kaldi
sabahtan beri is yapiorum belim cok agridi off ya cok pis dogurasim var ya ciksin artik oglum kucagim alaip koklamak istiyorum hayirlisi ile dogsun inss :Saruboceq: :Saruboceq:
captaninkarisi gözün aydin canim allah anali büyütsün
masalada allah sifalar versin insallah tez zamanda iyilesip evlerine dönerler
nalancim kizinada masallah kilosuda iyiymis kavusmana az kaldi gözün aydin
dilemmacim seninde günün belli olmus hayirli olsum darisi bizlere
nalaaaaannnn hadi gözün aydın kesinleşmiş pazartesi ne heycanlı dimi benimde sabah kesinleşicek inşallah kilosunada maşallah bebişinin çok iyi
maşallah bebeğine canım.doğum izninin tadını çıkar.bebek olunca öyle dinlenmek uok artık
ay pazartesi mi doğuracaksın.bebeğine kocaman maşallah.sağlıklı sorunsuz doğumla al bebeğini kucağına.
anlaşıldı herkes fatmagülü izliyo,birden durgunlaştı burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?