gripin maaşallah cnım bebişine demek iyi beslemişsin ne güzel oy yerim ben onuuu...
ay yoruldum güneşliklerin yarısı bitti daha, şimdi dinleniyorum.. bi yandan da fatmagülü izliyorum :)))
Oy iloşum saolasın, bizde biraz az almıştık sonra telafi ettik allahtan, pazartesi planlandığı gibi alıyo dr. sezeryana...
Allahallah hiç mi kilo almamış, kız beslemiyon mu çocuğu rejimemi başladın yine sen...:lepi:
Şaka yaptım tabi, aman kilolu olmasına gerek yok canım sen onu doğurunca beslersin bi güzel nolcek..
Ablanın ufaklık nasıl, benim içinde öp kokla onu, maşallahona...
ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum
kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
amin bitanem:Saruboceq:ahh canımm...Allah en kisa zamanda kavuştursun inşallah.dualarimiz seninle..moralini yüksek tut.
maşallah ikinizede
Baska doğuran mı var
amin bitanem:Saruboceq:
dualarım seninle canım.inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğinekızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum
prophetic sende bir an evvel doğurmayı istiorsun yazdıklarından okudğum kadarıyla inan bende,nst de sancı çıkıcak diye bekliyorum ama çıkmıyor,bizde mi sezeryana gün alsak artık diyorum:))))
prophetic sende bir an evvel doğurmayı istiorsun yazdıklarından okudğum kadarıyla inan bende,nst de sancı çıkıcak diye bekliyorum ama çıkmıyor,bizde mi sezeryana gün alsak artık diyorum:))))
Evet doğurmak ıstıyorum yarıından snr ev ve bben tamamen hazır olcaz.. ama senle bır hafta var aramızda sen benden once kucaklarsın işallah bebegını.. 20 kasıma kdr beklıcem ben cnm, sezeryan gıbı bı secenek yok yanı o gune kdr, zorunda kalırsam o gun olur ancak :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?