2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he bi de ablam bugün dedi ki, sıcaklık derecesi normal olduğu halde aşırı terlediğim için doğumum çok yakınmış..

herkes birşey söylüyor işte ne kadarı doğrudur bilemem :)

gripin maaşallah cnım bebişine demek iyi beslemişsin ne güzel oy yerim ben onuuu...

ay yoruldum güneşliklerin yarısı bitti daha, şimdi dinleniyorum.. bi yandan da fatmagülü izliyorum :)))

teşekkür ederiz esracım,valla kendimide kızımıda iyi beslemişim,kaydirigubbakcemile3 amaan bebeğim iyi olsunda kilo artık pek umrumda değil

tam aksine nalanım diyeti saldım çayıra
deli gibi kek yiyorum kaydirigubbakcemile3
ama geçen haftayla aynı kilosu :umursamaz:
beslerim tebi ablamınkide 2500 doğmuştu şuan 6500 oldu pis cimcime
kahkalarla gülmeyi öğrenmiş
ama kız çocuklarının derdi işte idrar yolları enfeksiyonu olmuş biraz huysuz minik tosbaa
sende şafak saymaya başladın he
hadi hayırlısı bakalım rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

ya bide sutum yok gelmiyo ne yapicam goguslerim sisti varmi bilgisi olan cok uzuluyorum

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini

sütüm gelmiyo diye düşünme sakın süt hormonu çok hassas bi hormonmuş hep gelicek benim sütüm var diceksin
bide ısırgan otu çayı süt yapıyomuş onu dene istersen

kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim

kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim

ahh canımm...Allah en kisa zamanda kavuştursun inşallah.dualarimiz seninle..moralini yüksek tut.
maşallah ikinizede

amin bitanem:Saruboceq:

sen iyisin değil mi?
ağrin sizin var mi?
kolay geçmiştir inşallah..Allah azaltsin inşallah tüm ağrilarini..
bebişinde gelsin yanina inşallah birazdan..
ayyy çok heyecanli yaa..nasil duygulandim anlatamam

yasemin tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallahh...
bir an önce kavuşursunuz inşallah sağlıklı ya önemli olan o şükürler olsun ki...

ne güzel bebeklerini kucaklarına alanlar olmuş,hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,darısı bize

prophetic sende bir an evvel doğurmayı istiorsun yazdıklarından okudğum kadarıyla inan bende,nst de sancı çıkıcak diye bekliyorum ama çıkmıyor,bizde mi sezeryana gün alsak artık diyorum:))))

prophetic sende bir an evvel doğurmayı istiorsun yazdıklarından okudğum kadarıyla inan bende,nst de sancı çıkıcak diye bekliyorum ama çıkmıyor,bizde mi sezeryana gün alsak artık diyorum:))))

Evet doğurmak ıstıyorum yarıından snr ev ve bben tamamen hazır olcaz.. ama senle bır hafta var aramızda sen benden once kucaklarsın işallah bebegını.. 20 kasıma kdr beklıcem ben cnm, sezeryan gıbı bı secenek yok yanı o gune kdr, zorunda kalırsam o gun olur ancak :umursamaz:

ben daha bi defa bile girmedim nst ye :))
dün gece ya da bu sabah girsem bişiiler çikardi saniorum.
ama sıklaşmayinca girmicem.

daha nişan filanda gelmedi.ne zormuş beklemek..:bbo:

ööle bi tarih düşünmek istemiorum ama ya olursa napicaz..
endişelenmio diilim yani :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…