2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ööle bi tarih düşünmek istemiorum ama ya olursa napicaz..
endişelenmio diilim yani :1closedeyes:

ee olursa yapcak bısı yok olcak.. ama benım oncelıgım sunı sancı olcak tabı kı, sunı sancı alırım yaptırırım epıduralı dogurmayı beklerım, olmazsa da sezeryan napalım, kaderde ne varsa

yanı her koşulda 1 ay snr bugun yavrum kollarımda olcak allahın ıznıyle.. vay bee.. 1 ay cok uzun.. umarım o kdr bekletmez beni eşek sıpası :))

ee olursa yapcak bısı yok olcak.. ama benım oncelıgım sunı sancı olcak tabı kı, sunı sancı alırım yaptırırım epıduralı dogurmayı beklerım, olmazsa da sezeryan napalım, kaderde ne varsa

ben cidden çok çekiniorum sezeryandan..
içime fenaliklar gelio bu ihtimali düşününce..
Allah gönlümüze göre versin inşallah :Saruboceq:

Kafanda büyütme bu kadar bence ben ilk oğlumu sezeryanla doğurdum, hayırlısı neyse o olsun, bebek açısından çok daha rahat sezeryan.Korkulduğu kadar bişi değil yani, bebeğini sağ salim al da kucağına inşallah.
Doktorum 4 kasıma gün verdi bana da sezeryan için, 38+1 de alalım diyo yani,ilki sezeryan olduğu için mecbur bu da sezeryan olucak. Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herkese sevgiler..a.s.

sürekli duamda Allahım normal ve kolay doğum nasip et diye dua ediyorum ben de .. annem sezeryan oldu bir de onu gördüğüm için daha çokk orkuyorum ben kafamçokkarıştı

kızlar markette aayva buldum oğluşum güzel olsun diye aya yiyorum çok geç kalmamışımdır umarım

kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim

canim gözün aydin öncelikle rabbim hayirlisiyla sifasini verir insallah kizinin dualarimiz bebeginle:Saruboceq:

amin.. ama bebek için daha rahat değil sezeryan, bu tamamen yanlış bi düşünce, iki taraf için de daha problemli ne yazık ki..ayrıca sezeryandan sonra normal doğum yapan bir sürü kişi de var istemek lazım, o doktoru bulmak lazım fln, doktorlar ugrasmak ıstemıyorlar ne yazık kı, turkıyede oldugum ıcın kahretsın dedıgım durumlardan bırıdır tabı bu da
4 kasıma da pek bısı kalmamışşş süper heyecanlısındır şimdi, gercı ılk kez anne olmıcaksın bızım gıbı belırsızlık yok en azından bıraz daha rahatsındır :)

daha belli olmayan çok kişi var canım.

geçmişi okumaktan yazamadim bi saattir..

Allahim herkes doğurmuş doğurmayanlarda haftaya doğuruyor

ay ben kaldim bi doğuramadim :roflol:

biz de daha burlardayız fairy. nöbet tutucaz topicte.

kızım poposunu dayıyo o taraf şişiyo ben de seviyorum, çaktırmadan da aşağıya doğru sıvazlıyorum ki çabuk insin diye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ay sacmalama gunde 5 tane ne ısı yarar en az 10-15 tane yemen lazım :))

propu dinleyin. hurma konusunda uzman oldu o. :teytey:

kızlar markette aayva buldum oğluşum güzel olsun diye aya yiyorum çok geç kalmamışımdır umarım

ayva bebegı mı guzellestırıomuş nalaka :S ılk defa duydum.. mandalına napıo acaba ben cok mandalına yedım ekşi suratlı mı olcak sımdı oglumsempatiksalakcinni

Çocukların güzel olması için hamileyken ayva yemek diye bir rivayet var mı?
Soru

Ben bir Hadis-i Şerif duymuştum bu hadisin sahih olup olmadığını soracaktım.Hadiste bir gün bir zat Peygamberimize gelir ve derki: Ya Rasulullah benim çocuklarım hep çirkin doğuyor ne yapmalıyım. O'da buyuruyor ki eşin hamileyken bol bol ayva yesin.Bu hadisin aslı var mı?
Kullanıcı: Emin_2007 | Tarih: 10-Eylül-2007, Saat: 2019

Cevap
Değerli Kardeşimiz;

Hadis kaynaklarında böyle bir ifadeye rastlayamadık. Ancak İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:

“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
26-Eylül-2007 - 0811

Okunma Sayısı: 1842

kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim

gözünaydın canım,ömürlü olsun bebeğin

yanı her koşulda 1 ay snr bugun yavrum kollarımda olcak allahın ıznıyle.. vay bee.. 1 ay cok uzun.. umarım o kdr bekletmez beni eşek sıpası :))

propcum benimde tam 1 ayım var,nasıl geçicek bu 1 ay kara kara düşünmeye başladım şimdiden,sanırım en son doğuran ben olucam :1no2: aman inşallah bayram haftası gelmesinde

ay ne saçma :S çirkin bi anne babanın çocuğu da çirkin olur genetik bişi yani bu, iki çirkin kişinin çocuğuna ne kdr ayva yedirsende sonuçta bebek güzelleşmez bence :)) bılmıom haksız mıyım

ayrıca kızlar şimdi bir arkadaşım söyledi msnden
kolay doğum için Allahın "Er Rakıb" ismi celilini bol bo l zikretmek iyi geliyormuş. aklınıza geldikçe "Allahumme er Rakıb" diye çekin içinizden.. isterseniz tabe..

ben de bayramda gelsin istiyorum yaa.. etle uğraşmam hem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…