ööle bi tarih düşünmek istemiorum ama ya olursa napicaz..
endişelenmio diilim yani :1closedeyes:
ee olursa yapcak bısı yok olcak.. ama benım oncelıgım sunı sancı olcak tabı kı, sunı sancı alırım yaptırırım epıduralı dogurmayı beklerım, olmazsa da sezeryan napalım, kaderde ne varsa
ben cidden çok çekiniorum sezeryandan..
içime fenaliklar gelio bu ihtimali düşününce..
Allah gönlümüze göre versin inşallah :Saruboceq:
bafocuğum duruma bakılırsa ilk sen normal doğum yapıcan galiba,sağlıklı haberlerin gelir inşallah:Saruboceq:ayyyyyyyyyyy ne guzel
kız bende normal olarak bu pazartesıye kalırmıyım acaba:lepi:
sezeryanda cok zor degildl epidural oldugu icin belkiaklinialirimsmile ikimizde cok iyiyiz dogum haftasi:36+5
kilosu:2750
boyu:47 cm canim
kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
Kafanda büyütme bu kadar bence ben ilk oğlumu sezeryanla doğurdum, hayırlısı neyse o olsun, bebek açısından çok daha rahat sezeryan.Korkulduğu kadar bişi değil yani, bebeğini sağ salim al da kucağına inşallah.
Doktorum 4 kasıma gün verdi bana da sezeryan için, 38+1 de alalım diyo yani,ilki sezeryan olduğu için mecbur bu da sezeryan olucak. Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herkese sevgiler..a.s.
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar kendileri mi istiyor yoksa sağlık nedeniyle mi sezeryan oluyorlar anlamadım.. herkes doğum için tarih alıyor yaw kendim bi garip hissediyorum ne zaman doğuracağım belli değil diye ...
geçmişi okumaktan yazamadim bi saattir..
Allahim herkes doğurmuş doğurmayanlarda haftaya doğuruyor
ay ben kaldim bi doğuramadim :roflol:
kızım poposunu dayıyo o taraf şişiyo ben de seviyorum, çaktırmadan da aşağıya doğru sıvazlıyorum ki çabuk insin diye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay sacmalama gunde 5 tane ne ısı yarar en az 10-15 tane yemen lazım :))
kızlar markette aayva buldum oğluşum güzel olsun diye aya yiyorum çok geç kalmamışımdır umarım
kızlar markette aayva buldum oğluşum güzel olsun diye aya yiyorum çok geç kalmamışımdır umarım
kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
yanı her koşulda 1 ay snr bugun yavrum kollarımda olcak allahın ıznıyle.. vay bee.. 1 ay cok uzun.. umarım o kdr bekletmez beni eşek sıpası :))
gözünaydın canım,ömürlü olsun bebeğin
propcum benimde tam 1 ayım var,nasıl geçicek bu 1 ay kara kara düşünmeye başladım şimdiden,sanırım en son doğuran ben olucam :1no2: aman inşallah bayram haftası gelmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?