2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar kac gündür midem bulaniyor simdide cok kötüyüm ne var ne yok cikicak ama tutuyorum kendimi noluyor bize böyle:bbo:

kizlar kac gündür midem bulaniyor simdide cok kötüyüm ne var ne yok cikicak ama tutuyorum kendimi noluyor bize böyle:bbo:

cnm ben de öyleyim ve hıcbı yerde hamılelıgın sonunda mıde bulanır fln yazmıo nıye oluo anlamadım yanı :S soda fln da ıse yaramıo sinir oluom sempatiksalakcinni

ay ne saçma :S çirkin bi anne babanın çocuğu da çirkin olur genetik bişi yani bu, iki çirkin kişinin çocuğuna ne kdr ayva yedirsende sonuçta bebek güzelleşmez bence :)) bılmıom haksız mıyım

valla bence haksızsın yawrum zira dedeye ananeye hatta büyük dedeye çeker güzel olur ben ne çirkinlerin ne aklıevvellerin güzel ve akıllı çocukları olduğunu gördüm. ayrıca cidden yediklerin önemli. bana mesela bol bol ceviz ye bebek akıllı olsun demişlerdi hurma da aynı şekilde
ayrıca ayva yiyenlerin bebekleri gamzeli oluyor bnm küçük kardeşimde de var annem ayva yemişti hamileyken :)

Biz geldik.Çok güleryüzlü tontik bi bebek ya.Darısı bize valla.hurma aldım kadıköyden.hurmacıdaki adam doktorunuz mu vtavsiye etti hurmayı dedikaydirigubbakcemile3 demekki tavsiye eden doktorlar var. hamileler gelip hurma alıyolar doktorları veriyor dedi yarın başlıyorum hurmaya

midesi bulanan tek ben deilmisim bende midemi usuttum saniodum bilmiyorumkismile

cok gicik bisiy ilk aylarimi hatirliorum kabusss :sinifsinif:

kizlar asli varmi bilmiyorum ama kizima hamileyken bende cok ayva yedim ve kizimin sag yanaginda gamzesi var esimdede bendede gamze yok tesadüfmü bilmiyorum

ben de bayramda gelsin istiyorum yaa.. etle uğraşmam hem sempatiksalakcinni

bayramda gelmesinde benimki nezaman gelirse gelsin :) yoksa kendi doktorum doğurtamıcak beni,tanımadığım birinin eline kalıcam ama seninki normal doğumsa inşallah istediğin gibi bayramda gelir

hayirlisi olsun inşallah..
sezeryan ameliyatina hayati tehlike olmadiği sürece karşiyim.
tek isteğim Allahtan normal yollarla doğum yapabilmek..ameliyat olmak istemiorum.

nalancım gözün aydın hadi 3000ü geçti durucuk:) gelsin pazartesi minik kelebeğimiz:)

cevizde omega, hurmada da bol bol folik asit var, yani çocukların nöral tüp ve nöron gelişiminde gereken maddeler. yani bilimsel olarak o ikisi evet bebeğin zekasını etkiliyo. ama bısı canım cektı de kıcıma dokundum da cocugun kıcında dogum lekesı cıktı olayı ne kdr sacmaysa ayva ye gamzelı olsun olayı da o kdr sacma :))

ayrıca genetık dıorum zaten ılla anne baba degıl tabı kı dede, amca dayı hepsı etkılıo sonucta dogru soyluosun. ama cırkın bı cocugu ayva guzellestıremez bundan emınım :))

kizlar asli varmi bilmiyorum ama kizima hamileyken bende cok ayva yedim ve kizimin sag yanaginda gamzesi var esimdede bendede gamze yok tesadüfmü bilmiyorum

eltimde ogluna hamile ikin bol bol ayva yimis oglunda gamze var simdi kendisinde ve esinde gamze yok ama ben hic ayva yemedim hamileligimde ilk aylar bol bol yesil erik yedim oglum suratsiz olcak herhalde ohaoldumsmile

cnm ben de öyleyim ve hıcbı yerde hamılelıgın sonunda mıde bulanır fln yazmıo nıye oluo anlamadım yanı :S soda fln da ıse yaramıo sinir oluom sempatiksalakcinni

midesi bulanan tek ben deilmisim bende midemi usuttum saniodum bilmiyorumkismile

cok gicik bisiy ilk aylarimi hatirliorum kabusss :sinifsinif:

gercekten cok zor ya birde üc dört gündür gündüzleri uyumaya basladim hic uyumazdim yeni dogum yapan arkadasima sordum doguma yakin onunda cok uykusu geliyormus hayirlisi bakalimkaydirigubbakcemile5

yavrum bı de sabahları çömelecez tamam mı o da çok işe yarıomuş nurturia da karının bırı yazık 40+4 de bugun doktoru onermiş hepisini :)) temam mı başlıoz yrn çalışmalara hihoyyythihoyyyt

yavrum bı de sabahları çömelecez tamam mı o da çok işe yarıomuş nurturia da karının bırı yazık 40+4 de bugun doktoru onermiş hepisini :)) temam mı başlıoz yrn çalışmalara hihoyyythihoyyyt
Evet çömelmek doğru hem de doğumda faydasını da görüyorsun.çömelip kısa aralıklarla kal çömek kalk çömel minik minik.Yarın başlayalaım ona da normal doğuma çok faydası var onun.hastanedekiler söylemişti.

offfffffffff yaa düşüp bayılcam şimdi iyice bunaldım kabus geri döndü midem bulanıyor birde karnımın alt tarafına ağrı girip çıkıyorakannehir
kızlar birşey sorucam ya saçma ama kafam karıştı suyumuz gelirse hemen doktora gidiyoruz nişan gelince bekliyoruz ama ağrılar gelince ne yapıcaz ben büyük kısmını evde çekmek isterim mesela ama düşününcede kafam karışıyor ağrılar başladığı gibi hastaneye gitmek mi lazımbilmiyorumkismile

acayip uykum geldi ben yatayım.Yoruldum bu akşam.Çok öpüyorum. yarın sabaha doğurdum diyen olur mu acaba=))))))

kiz bi durun bebis gelcegi zamani gelir kendinize okadarda eziyet etmeyinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…