kizlar kac gündür midem bulaniyor simdide cok kötüyüm ne var ne yok cikicak ama tutuyorum kendimi noluyor bize böyle:bbo:
ay ne saçma :S çirkin bi anne babanın çocuğu da çirkin olur genetik bişi yani bu, iki çirkin kişinin çocuğuna ne kdr ayva yedirsende sonuçta bebek güzelleşmez bence :)) bılmıom haksız mıyım
kizlar kac gündür midem bulaniyor simdide cok kötüyüm ne var ne yok cikicak ama tutuyorum kendimi noluyor bize böyle:bbo:
ben de bayramda gelsin istiyorum yaa.. etle uğraşmam hem sempatiksalakcinni
Kafanda büyütme bu kadar bence ben ilk oğlumu sezeryanla doğurdum, hayırlısı neyse o olsun, bebek açısından çok daha rahat sezeryan.Korkulduğu kadar bişi değil yani, bebeğini sağ salim al da kucağına inşallah.
Doktorum 4 kasıma gün verdi bana da sezeryan için, 38+1 de alalım diyo yani,ilki sezeryan olduğu için mecbur bu da sezeryan olucak. Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, herkese sevgiler..a.s.
valla bence haksızsın yawrum zira dedeye ananeye hatta büyük dedeye çeker güzel olur ben ne çirkinlerin ne aklıevvellerin güzel ve akıllı çocukları olduğunu gördüm. ayrıca cidden yediklerin önemli. bana mesela bol bol ceviz ye bebek akıllı olsun demişlerdi hurma da aynı şekilde
ayrıca ayva yiyenlerin bebekleri gamzeli oluyor bnm küçük kardeşimde de var annem ayva yemişti hamileyken :)
midesi bulanan tek ben deilmisim bende midemi usuttum saniodum bilmiyorumkismile
cok gicik bisiy ilk aylarimi hatirliorum kabusss :sinifsinif:
kizlar asli varmi bilmiyorum ama kizima hamileyken bende cok ayva yedim ve kizimin sag yanaginda gamzesi var esimdede bendede gamze yok tesadüfmü bilmiyorum
cnm ben de öyleyim ve hıcbı yerde hamılelıgın sonunda mıde bulanır fln yazmıo nıye oluo anlamadım yanı :S soda fln da ıse yaramıo sinir oluom sempatiksalakcinni
midesi bulanan tek ben deilmisim bende midemi usuttum saniodum bilmiyorumkismile
cok gicik bisiy ilk aylarimi hatirliorum kabusss :sinifsinif:
Biz geldik.Çok güleryüzlü tontik bi bebek ya.Darısı bize valla.hurma aldım kadıköyden.hurmacıdaki adam doktorunuz mu vtavsiye etti hurmayı dedikaydirigubbakcemile3 demekki tavsiye eden doktorlar var. hamileler gelip hurma alıyolar doktorları veriyor dediyarın başlıyorum hurmaya
Evet çömelmek doğru hem de doğumda faydasını da görüyorsun.çömelip kısa aralıklarla kal çömek kalk çömel minik minik.Yarın başlayalaım ona da normal doğuma çok faydası var onun.hastanedekiler söylemişti.yavrum bı de sabahları çömelecez tamam mı o da çok işe yarıomuş nurturia da karının bırı yazık 40+4 de bugun doktoru onermiş hepisini :)) temam mı başlıoz yrn çalışmalara hihoyyythihoyyyt
Evet çömelmek doğru hem de doğumda faydasını da görüyorsun.çömelip kısa aralıklarla kal çömek kalk çömel minik minik.Yarın başlayalaım ona da normal doğuma çok faydası var onun.hastanedekiler söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?