offfffffffff yaa düşüp bayılcam şimdi iyice bunaldım kabus geri döndü midem bulanıyor birde karnımın alt tarafına ağrı girip çıkıyorakannehir
kızlar birşey sorucam ya saçma ama kafam karıştı suyumuz gelirse hemen doktora gidiyoruz nişan gelince bekliyoruz ama ağrılar gelince ne yapıcaz ben büyük kısmını evde çekmek isterim mesela ama düşününcede kafam karışıyor ağrılar başladığı gibi hastaneye gitmek mi lazımbilmiyorumkismile
komedi dükkani izliim azcik netten..gülerken bişiiler olur belkimm
şimdi de beğendim beğenmedim butonu çıkmış. yakında doğurdum doğurmadım butonları çıkacak.
Prop o hikayelere annemde hiç inanmiomus,dutu ellemis ve ondan sonra sacının icine yani kafasına surmuş hadi bakalım cocuğumda leke olucak mı demiş ve sonucc evet sacımın icinde derimde yani dut lekesi var:) yani genede o tarz seylere inanmak lazım ne olur ne olmaz hiç bir bilimsel açıklaması olmamasina rağmen oluyor.ama ayvaya inanmıyorum bende.
Zeyn çömelmenin nesi eziyet ilahi :))
Hade get yat Aso,iyi geceler, benden yana umudun olmasın doguramam sabah kdr, yrn bakıcaz artık icabına :))
:roflol::roflol:ayva bebegı mı guzellestırıomuş nalaka :S ılk defa duydum.. mandalına napıo acaba ben cok mandalına yedım ekşi suratlı mı olcak sımdı oglumsempatiksalakcinni
Evet çömelmek doğru hem de doğumda faydasını da görüyorsun.çömelip kısa aralıklarla kal çömek kalk çömel minik minik.Yarın başlayalaım ona da normal doğuma çok faydası var onun.hastanedekiler söylemişti.
ee olursa yapcak bısı yok olcak.. ama benım oncelıgım sunı sancı olcak tabı kı, sunı sancı alırım yaptırırım epıduralı dogurmayı beklerım, olmazsa da sezeryan napalım, kaderde ne varsa
gRipin bayrama denk geldiği için mi sezeryan tarihini geç verdi bakıyorumda herkes normalden 15 gün öncesinde sezeryana giriyor sana 1 hafta öncesine gün vermiş doktor bayram diye mi öyle yaptı yoksa doğrusu bu olduğu için mi
hayırlısı olsun hepimiz için yeter ki bizde bebeklerimizde sağlıklı olsunlar,sen epiduralli normal doğum mu planlıyosun?ben o riskide göze alamıyorum açıkçası,oooff bilmiyorum yaklaştıkça endişelerim artıyor(eyvahedigeldismile
bende toplumdaki gamze merakını anlamam tamam kimisne yakışıo da kimisnde de bişey ifade etmiyo yani ibrahim tatlısesin çenesindede gamze var çok mu güzel bilmiyorum valla benim çocuğum benim gözüme çok güzel görünecek ondan eminim, babasının gamzesi var olursa belki o yüzden olur olmasada büyük kayıp değil bence gamze
canım normalde 15kasımda alıcakı ama o hafta bayram tatili var diye erteledi,ben 11-12si olsun o zaman diye direttim ama olmaz,küveze falan konur o zaman dedi. 22sinde olacak nasipse,ama o hafta 40.haftama giriyorum zaten,bilmiyorum ya,inşallah bekler bebeğim ne diyeyim yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?