2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi de beğendim beğenmedim butonu çıkmış. yakında doğurdum doğurmadım butonları çıkacak.

canım internette bi sitede vardı. mutlaka doktora gidilmeli diyodu. sonuçta herşeyin yolunda olup olmadığını evde bilemezsin.

Zeyn çömelmenin nesi eziyet ilahi :))
Hade get yat Aso,iyi geceler, benden yana umudun olmasın doguramam sabah kdr, yrn bakıcaz artık icabına :))

komedi dükkani izliim azcik netten..gülerken bişiiler olur belkimm

Prop o hikayelere annemde hiç inanmiomus,dutu ellemis ve ondan sonra sacının icine yani kafasına surmuş hadi bakalım cocuğumda leke olucak mı demiş ve sonucc evet sacımın icinde derimde yani dut lekesi var:) yani genede o tarz seylere inanmak lazım ne olur ne olmaz hiç bir bilimsel açıklaması olmamasina rağmen oluyor.ama ayvaya inanmıyorum bende.

ay sen yapma bari akannehirakannehir tesadüf olduğunu düşünürüm eğer boyle bı durum olduysa ne diyim

Zeyn çömelmenin nesi eziyet ilahi :))
Hade get yat Aso,iyi geceler, benden yana umudun olmasın doguramam sabah kdr, yrn bakıcaz artık icabına :))

valla benim icin eziyet canim cünkü yere birsey düsse bile egilip alamiyorum eskisi gibi cömelip kalkmayi düsünemiyorum bileakannehirkaydirigubbakcemile3

ben özellikle ayva yemedim kızım gamzeli olmasın diye ama kompostusunu yapıcam artık
sütüm bol olsun

çömelmekmi?? vallahamıakannehir ben gün içinde 10 kere çömelir kalkarım,bişeyler almak için falan.Aman allahım,bir daha asla çömelmicem,hurma falan yemicem,bol bol yatıcam

gRipin bayrama denk geldiği için mi sezeryan tarihini geç verdi bakıyorumda herkes normalden 15 gün öncesinde sezeryana giriyor sana 1 hafta öncesine gün vermiş doktor bayram diye mi öyle yaptı yoksa doğrusu bu olduğu için mi

ee olursa yapcak bısı yok olcak.. ama benım oncelıgım sunı sancı olcak tabı kı, sunı sancı alırım yaptırırım epıduralı dogurmayı beklerım, olmazsa da sezeryan napalım, kaderde ne varsa

hayırlısı olsun hepimiz için yeter ki bizde bebeklerimizde sağlıklı olsunlar,sen epiduralli normal doğum mu planlıyosun?ben o riskide göze alamıyorum açıkçası,oooff bilmiyorum yaklaştıkça endişelerim artıyor(eyvahedigeldismile

bende toplumdaki gamze merakını anlamam tamam kimisne yakışıo da kimisnde de bişey ifade etmiyo yani ibrahim tatlısesin çenesindede gamze var çok mu güzel bilmiyorum valla benim çocuğum benim gözüme çok güzel görünecek ondan eminim, babasının gamzesi var olursa belki o yüzden olur olmasada büyük kayıp değil bence gamze

canım normalde 15kasımda alıcakı ama o hafta bayram tatili var diye erteledi,ben 11-12si olsun o zaman diye direttim ama olmaz,küveze falan konur o zaman dedi. 22sinde olacak nasipse,ama o hafta 40.haftama giriyorum zaten,bilmiyorum ya,inşallah bekler bebeğim ne diyeyim yapacak bişey yok

yok tam normal planlıorum ama zorlanırsam epıdural yaptırırım karşı degılım yanı.. epıduralın nesı rısk allah askına, dogru uygulandıgı zmn bı problemı yok agrısı var bıraz o kdr

ayy o çenedeki gamzeyi ben de sevmem :s
ama john travoltada da var ona yakışıyo yaw sempatiksalakcinni

en en en sağlıklısını yapıosun, hatta bence sancın basladıktan snr gır amelıyata tam bebişinin gelmek istediği gün :) eger erken sancılanırsan da oyle olcak dımı, mis işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…