canım normalde 15kasımda alıcakı ama o hafta bayram tatili var diye erteledi,ben 11-12si olsun o zaman diye direttim ama olmaz,küveze falan konur o zaman dedi. 22sinde olacak nasipse,ama o hafta 40.haftama giriyorum zaten,bilmiyorum ya,inşallah bekler bebeğim ne diyeyim yapacak bişey yok
yok tam normal planlıorum ama zorlanırsam epıdural yaptırırım karşı degılım yanı.. epıduralın nesı rısk allah askına, dogru uygulandıgı zmn bı problemı yok agrısı var bıraz o kdr
ıkınma hissini ortadan kaldırdığı için yırtılma fazla oluyor diyolar ama herkeste olan bişey değildir yani sonuçta epidural olmadanda fazla yırtılma olabilir
ayy o çenedeki gamzeyi ben de sevmem :s
ama john travoltada da var ona yakışıyo yaw sempatiksalakcinni
en en en sağlıklısını yapıosun, hatta bence sancın basladıktan snr gır amelıyata tam bebişinin gelmek istediği gün :) eger erken sancılanırsan da oyle olcak dımı, mis işte..
aramızda 1 hafta var ya ondan merak ettim inşallah bekler bayram kötü zamana denk geldi zorunlu sezeryan mı senin ki
sen bı 5 gun daha sabretsene bakayım premature mı dogurmak ıstıyon hııııalsanaalsanasmile
ay bunu da ilk defa duydumakannehir bı kere ıkınamazsa nasıl yırtacam kı zaten :S dedıgın gıbı herkeste olmuodur olcagı varsa önüne geçemeyiz.. ayrıca artık doktor yırtılmayı beklemeden epizyotomi uyguluo direk garantıye alıp, gercı ben ıstemedıgımı belırtcem, bakalım..
yok tam normal planlıorum ama zorlanırsam epıdural yaptırırım karşı degılım yanı.. epıduralın nesı rısk allah askına, dogru uygulandıgı zmn bı problemı yok agrısı var bıraz o kdr
8 aylık bebeği olan bir arkadaşım var geçen konuştuk hiç bağırmadım doğumhanede kadınlar hep bağırıyordu niye bağırım ki bağırınca daha mı az sancı çekiyorum sanki dişlerimi sıktım ıkınmam gerekincede ıkındım dedi çok imrendim birde bu gün kardeşimin cafesinde fal baktırdım ordaki kadına ben evde 5 tane doğurdum doktor yüzüde görmedim ne var onda dedi nasıl gaz verdi kadın anlatamam inşallah bu kadar kolaydır
her uygulamanın bir riski vardır,sıfır risk diye birşey yoktur hayatta,en doğrusu nasılsa öyle olsun hepimiz için....
krdln kızının adı ceren mi? çok güzel bir isim,eşime demiştim Ceren koyalım diye ama bi evde 2 Ceren olmaz,saçmalama diye karşı çıkmıştı
evet canım ben daha cinsiyetini öğrenmeden ismini koymuştum eşim hep kızardı kız olduğunu nerden biliyorsun belki erkektir kendini kaptırma diye ama ben emindim baştan beri Ceren sayıkladım içime doğdu çocuk ismiyle doğar derler ben inanıyorum annenin içine doğuyor
evet canım ben daha cinsiyetini öğrenmeden ismini koymuştum eşim hep kızardı kız olduğunu nerden biliyorsun belki erkektir kendini kaptırma diye ama ben emindim baştan beri Ceren sayıkladım içime doğdu çocuk ismiyle doğar derler ben inanıyorum annenin içine doğuyor
adıyla yaşasın canım benim,bu topikte benimde bir adaşım oldu desene :)
Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?