2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aramızda 1 hafta var ya ondan merak ettim inşallah bekler bayram kötü zamana denk geldi zorunlu sezeryan mı senin ki

yok tam normal planlıorum ama zorlanırsam epıdural yaptırırım karşı degılım yanı.. epıduralın nesı rısk allah askına, dogru uygulandıgı zmn bı problemı yok agrısı var bıraz o kdr

ıkınma hissini ortadan kaldırdığı için yırtılma fazla oluyor diyolar ama herkeste olan bişey değildir yani sonuçta epidural olmadanda fazla yırtılma olabilir

ıkınma hissini ortadan kaldırdığı için yırtılma fazla oluyor diyolar ama herkeste olan bişey değildir yani sonuçta epidural olmadanda fazla yırtılma olabilir

ay bunu da ilk defa duydumakannehir bı kere ıkınamazsa nasıl yırtacam kı zaten :S dedıgın gıbı herkeste olmuodur olcagı varsa önüne geçemeyiz.. ayrıca artık doktor yırtılmayı beklemeden epizyotomi uyguluo direk garantıye alıp, gercı ben ıstemedıgımı belırtcem, bakalım..

ayy o çenedeki gamzeyi ben de sevmem :s
ama john travoltada da var ona yakışıyo yaw sempatiksalakcinni

ben tvde böyle gamzeleriyle sempatik görünmeye çalışan hatunlarada çok gıcık oluyorum gamze gösterecekelr diye ağızları kapanmıyor o yüzden pek sevmem gamze ama dediğin gibi çenedekini ayrıca sevmem :)

en en en sağlıklısını yapıosun, hatta bence sancın basladıktan snr gır amelıyata tam bebişinin gelmek istediği gün :) eger erken sancılanırsan da oyle olcak dımı, mis işte..

yaa demesi kolay,o sancıyı çekmek benim gözümü çok korkutuyor amaeyvahedigeldismile allahım yaa o korkuyla zaten kasarım kendimi doğuramam ki

aramızda 1 hafta var ya ondan merak ettim inşallah bekler bayram kötü zamana denk geldi zorunlu sezeryan mı senin ki

bebeğimin suyu azdı ondan dolayı sezeryan olacak dedi doktor,gerçi şimdi daha iyi suyu ama yinede riske atmamak için sezeryan olucam

8 aylık bebeği olan bir arkadaşım var geçen konuştuk hiç bağırmadım doğumhanede kadınlar hep bağırıyordu niye bağırım ki bağırınca daha mı az sancı çekiyorum sanki dişlerimi sıktım ıkınmam gerekincede ıkındım dedi çok imrendim birde bu gün kardeşimin cafesinde fal baktırdım ordaki kadına ben evde 5 tane doğurdum doktor yüzüde görmedim ne var onda dedi nasıl gaz verdi kadın anlatamam inşallah bu kadar kolaydır

sen bı 5 gun daha sabretsene bakayım premature mı dogurmak ıstıyon hııııalsanaalsanasmile

5 diil canim yaa 13 günüm war benim :))
çarşambadan sonra herhangi bi gün doğurcam inşallah hayirlisiyla :))

hadi ben gittim ii geceler herkeseeee

işte ıkınmadığın için fazla kesiyolar valla gebelik org damı uzman tv de mi bi yerde denk gelmişti emin değilim şimdi nerde okuduğuma ama avantajlarını ve dezavanajlarını inceliyodu tüm doğum şekillerinin bu risk epiduralsız normal doğumdada var tabi

yok tam normal planlıorum ama zorlanırsam epıdural yaptırırım karşı degılım yanı.. epıduralın nesı rısk allah askına, dogru uygulandıgı zmn bı problemı yok agrısı var bıraz o kdr

her uygulamanın bir riski vardır,sıfır risk diye birşey yoktur hayatta,en doğrusu nasılsa öyle olsun hepimiz için....

Fairycim 37+0 olup miadını tamamlasın dıye oyle dıorum yoksa tabı sen pazarlık yaptın yukardakıyle 13 gun sonra fırttırıosun bılmez mıyım sempatiksalakcinni de get yat uyu hadı ıyı geceler..

Krdln hayır o kdr basıt degıl annem 28 saat sancı cekıp fecı kanamayla dogurmus benı o da olabılıo ama anlatıldıgı kdr zor da degıl, bı kere dogumda sancıdan kımse ölmüş mü şimdiye kdr hayır, korkcak bişi yok :)

krdln kızının adı ceren mi? çok güzel bir isim,eşime demiştim Ceren koyalım diye ama bi evde 2 Ceren olmaz,saçmalama diye karşı çıkmıştı

her uygulamanın bir riski vardır,sıfır risk diye birşey yoktur hayatta,en doğrusu nasılsa öyle olsun hepimiz için....

ay şimdi deprem olabilir ve ölebiliriz o kdr kötümser olmayın yaaa.. korkunun bı faydası yok bıze bu durumda bence bırazcık pozıtıf duşunelım bilmemkaç binde bir riskler için dertlendiğimize değmez:teytey:

Son düzenleme:
krdln kızının adı ceren mi? çok güzel bir isim,eşime demiştim Ceren koyalım diye ama bi evde 2 Ceren olmaz,saçmalama diye karşı çıkmıştı

evet canım ben daha cinsiyetini öğrenmeden ismini koymuştum eşim hep kızardı kız olduğunu nerden biliyorsun belki erkektir kendini kaptırma diye ama ben emindim baştan beri Ceren sayıkladım içime doğdu çocuk ismiyle doğar derler ben inanıyorum annenin içine doğuyor

bnm içime hala bir isim doğmadı yaw :1shok:

adıyla yaşasın canım benim,bu topikte benimde bir adaşım oldu desene :)

Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…