rock kremi güneşe karşı süper koruyo canım yazın leke olmaz cildin emiyo cilt normal krem sürmüşün gibi parlaklık kalmazgünaydınnn çiçeği burnunda hamişler :teytey:
canım sürdüğünde cildi parlatıomu. emilimi nasıl
ayyy canım bi yandan kolay gelsin bi yandan ne ii bulmuşşunuz evi. biz hala arıyoruz. daha bulamadık
canım yaaa gözün aydınn. çokkk sevindim. darısı duymayı bekleyenlerin başına
canım bu ikili test özürlümü deilmi die yapılmıo mu. ben yaptırmıcam bu testi galiba
ayyy canımmm çok şükürrr :Saruboceq: çokk sevindim adına. hep böyle mutlu hayırlı haberlerle gel inşallah. bende istiom bazen bulantı sen gibi. ne bu diom hiç hamile deil gibiyim kafamçokkarıştı
bafocum günaydın gittinmi dün doktora canımtatlım günaydın
benım nugun bıttı antıbıyotık benımde aynısı oldu bana ampisilin 500mg verdi 1 ahfta kullandı cok sordum herkes kullanabılırsın dedı (dr ve eczacı arkadaslrım)
ıcım rahat degıldı ama ıdrar yollarındakı enf sonra erken doguma sebebp oluyormus o daha rısklı geldı
ıns gecer cnm ben 4 gun sonra yenıden testı yapıcam
tatlım günaydın
benım nugun bıttı antıbıyotık benımde aynısı oldu bana ampisilin 500mg verdi 1 ahfta kullandı cok sordum herkes kullanabılırsın dedı (dr ve eczacı arkadaslrım)
ıcım rahat degıldı ama ıdrar yollarındakı enf sonra erken doguma sebebp oluyormus o daha rısklı geldı
ıns gecer cnm ben 4 gun sonra yenıden testı yapıcam
sen ne işi yapıyosun kendini yormaahani kim konuşkan? o kadar iş yapıyorum geliyorum bakıyorum.. az yazmışsınız
ben size konu açayım kızlar sabah begüm arkadaşımızda sordu bende ekim annelerine baktım onlardada bazıları yaptırmamış ikili test yaptırıcakmısınız bebişin sakat olup olmadığı anlaşılıyomuşş
12 ve 14.haftalar arası galiba tam emin değilimm deben düşünüyorum canım
kaçıncı haftaalrda yapılıyordu?
begümcüm bende şimdi ekim annelerine bakıyodum kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış bende kararsız kaldım ya
rock kremi güneşe karşı süper koruyo canım yazın leke olmaz cildin emiyo cilt normal krem sürmüşün gibi parlaklık kalmaz
ben size konu açayım kızlar sabah begüm arkadaşımızda sordu bende ekim annelerine baktım onlardada bazıları yaptırmamış ikili test yaptırıcakmısınız bebişin sakat olup olmadığı anlaşılıyomuşş
zaten 12 haftadan sonra aldırılmaz bide kalp atışını gördük hepimiz nasıl kıyarızz günahından korkarım ben bi doktoruma danışıcam ama sakatta çıksa allah korusun kesinlikle aldırmam kk da evvelde okumuştumm hala etkisindeyim kadım 3 aylık hamile doktor diyoki bebişin ayakları gözükmüyü sakat kadında aldırmaya karar veriyo kürtajda bi bakıyolar ayakları elleri herşeyi oluşmuş bi lafla neler oluyoocanım ben doktorla konuştum %100 kesin sonuç vermez test dedi. çocukta bi sorun çıksa aldırcakmısın dedi. hayır dedim. düşün yaptırmak istersen 3 hafta sonra yapıcaz dedi. benim ablam mart annelerinden yeni doğum yaptıbaşı büyük kalmış. gerilik var o kadar çok şey dendiki doktor doktor uğraştı canım benim.. Allahıma şükürler olsun ki nur topu gibi sapasağlam bi kızımız oldu. ben yaptırıpta zihnimi bulandırmak istemiyorum.. Rabbime emanet bebeğim. inşallah sağ salim doğacak ümidi ve duasındayım. testi düşünmüyorum
sağolasın canım. bakaımda bende bi alaım o zaman. ihtiyacım var ya
kolay gelsin canımmmben de yaptırmıcam ikili üçlü test falan aldırmayı düşünmüyorum, sakat doğacak deyip de morelimi bozmalarını da istemiyorum kesin çözüm. :)
misafirim gelecek onun için biraz temizlik biraz da yemekle uğraşıyorum sezen.
ne bileyim ben yaptırsamda zaten asla aldırmam ama kararsız kaldım genede yaptırıp yaptırmamadabana dr.26 sında gel dedi ben yaptıracaktım yaptırmamak daha mı iyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?