2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rock kremi güneşe karşı süper koruyo canım yazın leke olmaz cildin emiyo cilt normal krem sürmüşün gibi parlaklık kalmaz

bafocum günaydın gittinmi dün doktora canım

günaydın anneler nasılsınız bugün.mutlu sağlıklı huzurlu bi gün diliyorumm hepnize.doktora gidcek arkadaşalarada mutu haberlerler gelmelerini diliyorum.

Herkese günaydııınnn. Bugün her zamanki gibi çok iyiyiz ve taze ekmek aşerioruz, oturup yarım ekmek yiyoruz sabahın köründe :)) Sizler nasılsınız

çok teşekkür ederim canım ilacı kullanmaya başladım bol bol su içmeye çalışıyorum hayırlısıyla 5 günü atlatalım da umarım sen iyi olmuşsundur inşallah test sonucunda iyi çıkar bana haber vermeyi unutma ama vereliniortak

hani kim konuşkan? o kadar iş yapıyorum geliyorum bakıyorum.. az yazmışsınız

ben size konu açayım kızlar sabah begüm arkadaşımızda sordu bende ekim annelerine baktım onlardada bazıları yaptırmamış ikili test yaptırıcakmısınız bebişin sakat olup olmadığı anlaşılıyomuşş

ben düşünüyorum canım
kaçıncı haftaalrda yapılıyordu?

begümcüm bende şimdi ekim annelerine bakıyodum kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış bende kararsız kaldım ya

canım ben doktorla konuştum %100 kesin sonuç vermez test dedi. çocukta bi sorun çıksa aldırcakmısın dedi. hayır dedim. düşün yaptırmak istersen 3 hafta sonra yapıcaz dedi. benim ablam mart annelerinden yeni doğum yaptı başı büyük kalmış. gerilik var o kadar çok şey dendiki doktor doktor uğraştı canım benim.. Allahıma şükürler olsun ki nur topu gibi sapasağlam bi kızımız oldu. ben yaptırıpta zihnimi bulandırmak istemiyorum.. Rabbime emanet bebeğim. inşallah sağ salim doğacak ümidi ve duasındayım. testi düşünmüyorum

rock kremi güneşe karşı süper koruyo canım yazın leke olmaz cildin emiyo cilt normal krem sürmüşün gibi parlaklık kalmaz

sağolasın canım. bakaımda bende bi alaım o zaman. ihtiyacım var ya

bana dr.26 sında gel dedi ben yaptıracaktım yaptırmamak daha mı iyi acaba

ben de yaptırmıcam ikili üçlü test falan aldırmayı düşünmüyorum, sakat doğacak deyip de morelimi bozmalarını da istemiyorum kesin çözüm. :)
misafirim gelecek onun için biraz temizlik biraz da yemekle uğraşıyorum sezen.

zaten 12 haftadan sonra aldırılmaz bide kalp atışını gördük hepimiz nasıl kıyarızz günahından korkarım ben bi doktoruma danışıcam ama sakatta çıksa allah korusun kesinlikle aldırmam kk da evvelde okumuştumm hala etkisindeyim kadım 3 aylık hamile doktor diyoki bebişin ayakları gözükmüyü sakat kadında aldırmaya karar veriyo kürtajda bi bakıyolar ayakları elleri herşeyi oluşmuş bi lafla neler oluyoo

kolay gelsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…