2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu kötümserlik de değil dertte değil,normal doğumun faydaları zararları belli,sezeryanın belli,epiduralin belli vs. vs.,benim dileğim riskleri düşünmek değil,benim için hangi yöntem iyiyse onun uygulanmasıama gün yaklaştıkça kararımı sorguluyorum ben baştan beri normalden yanayım ,sonuçta normal olmasını diliyorum:))))kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...

bnm arkadaşlarımın doğumları bu şekilde başladı bence içinin rahat etmesi açısından doktora gitmelisin.. ben olsam çoktan acildeydim eyvahedigeldismile

Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...

nişandan bi gün ya da 2 gün sonra doğum başlıyor diyolar ama ben olsam giderdim yinede zaen hastaneden gönderirler geri doğum başlamadıysa ayy ben heyecanlandım sen böyle yazınca hayırlısı olsun inş.

bir bebek daha geliyor benim ağrılarımda bir tuhaflaştı sanki çok korkuyorum inşallah kızım 37.haftayı tamamlar :Saruboceq:

oyy bırı daha mı gıdıo doguma hadı hayırlı dogumlar, allah kurtarsın..
ben de gıdıp yatayım belkı ruyamda dogururum herkese ıyı geceler hade

bende yatıyorum belim çok ağrıyor eşim sakın doğurma diyor beyefendi daha kendini o güne hazırlamamış hey Allahım ya iyi geceler

ne kadar çok yazışmışsınız akşam eve geldim oku oku bitmedi...
yaseminin masalına maşallah diyorum en kısa zamanda çıkarlar inşallah...
captanın karısı gözünaydın canım seninde darısı başımıza...
Pazartesi ne kadar doğum var ve doktor kontrolü,benimde o gün kontrolüm,çok telaşlı bir gün olacak hepimiz için...

kızlar günaydın 4 ten beri ayaktayım

captanınkarısı ve yaseminciğim tekrar gözünüz aydın darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla

yaseminciğim umarım herşey yolundadır şu anda çıkmıştır yoğunbakımdan inş. bebişin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…