2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın..
aslı benım de 5 ten berı gecmeyen karın agrım var bıldıgın adet agrısı arada ıkı uc kasılma oldu cok olmadıgı ıcın telaş yapmıorum ama 2 saattır gecmıo cok agrım var cokk

prop ya, söyleye söyleye doğuracak mısın yoksa???
hadi hayırlısı.. ben de tık yok. ühüühü.. bu gidişle topiği ben beklicem anlaşılan.

prop ya, söyleye söyleye doğuracak mısın yoksa???
hadi hayırlısı.. ben de tık yok. ühüühü.. bu gidişle topiği ben beklicem anlaşılan.

sanmıyorum doğurcamı ya :S dün temızlık yapıldı ya evde ayakta cok kaldım o yuzden bence agrıyo, yanı keske dogurcak olsam ama cok beter bır agrı ya butun alt taraf komple agrıo zaten regl agrılarım da beter olurdu hastanelere tasınırdık..peffff...

çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan

saol valla artık rutin hastalıklarımız bunlar :))

galiba nişanım geldi millet, anlayamadım tam olarak:) fitil kullanıodum gerızekalı doktor kultur almadan fıtıl vermıstı sende mantar var dıye, dun de sonuclar geldı mantar neyım yokmuş ben de kestım fıtılı ondan kalan bı artık mı yoksa nişanın bi kısmı mı düştü anlamadım ama eşime de söyledim nişan gelmiş olabiler diye heç heyecan yapmadı, gariptir ki ben de heyecan yapmadım inanmadım heralde :) neyse anlarız yrn gelmiş mi gelmemiş mi heuehuehe

günaydın kızlarrr!
şöyyyle kısaca bir baktım da yazılanlara galiba en kaygısız hamilelerden biriyim ben. ben doğum olayından korkmuyorum. bana kalsa iğnesiz normal doğum yaparım -ki inşallah öyle olur- yani adı bile üstünde NORMAL doğum. doğum sancısından da öleni duymadım şimdiye kadar. hiç mi sancı çekmedim sanki ona da katlanırım diye düşünüyorum. benim endişelendiren tek şey hastaneye yetişememek ki doğumun da hemen başlayacağını sanmıyorum. böyle yani çok rahatım, doğumu çok fazla takmıyorum kafama.
kimseyi etkilemek değil niyetim. herkesin kendi tercihi sonuçta. ama bana göre en normali, normal doğum. Allah herkesin gönlüne göre rahat bir doğum nasip etsin inşallah.
ayy prop, buna da özenilir mi diyeceksin belki ama ben ishal olanlara özeniyorum valla. sürekli kabız olmaktansa -ki öyleyim- ishal olmayı tercih ederim.
çömelmek doğumu kolaylaştırıyorsa alaturka tuvalet kullananlar şanslı o zaman yerimseniben

Livece ona ozenılmez mı hıc hayatım boyunca kabızlık cektım ben bı tek hamılelıkte duzeldı allahıma sukurler olsun hamılelıkte de cok zor oluomuş ama yaşamadım.. ayrıca alaturka tuvalet bagırsak hareketlerını de kolaylastırıo cnm, boyle bı ımkanın varsa oyle tuvalet kullanmanı tavsıye ederım.. bı de keten tohumu yogurda karıstırılınca ıyı gelıo, kayısıyı fln zaten bılıosundur

güünaydın kıızlaaar , çok fenayımmm hiç böyle olmazdım.sağ tarafımı kıpırdatamıyom kasıldım kaldım.çok ağrıyor.

bugün 3 30 da doktorda randevumuz var. daha 15 gün var doğurmama , doğurmaaak istemiiiyoooom henüüz.:umursamaz:

propcum bende yaklaşık 15 gündür ishalim ,sanırım bebek oynadıkça ( benimki yerinde durmuyor artık) bagırsaklaramı vuruyor ne yapıyorsa anlamadım gitti..

tüm yöntemleri denemişimdir herhalde ama nafile. ama kabızlık sayesinde ıkınmaya alıştım en azından. doğumda zorluk çekmem belki :dance:
alaturka tuvalet var da ben kullanamıyorum. hem sevmiyorum hem de çömelmeye çalışınca dengem bozuluyor bu halimle.
neyse ben çıkayım da duşumu alayım. saçlarımı kestirmeye gidicem birazdan.
Ayyy bu arada inşallah yasemin'in bebeği de çıkmıştır yoğun bakımdan :Saruboceq:
görüşürüz kızlar!

kiz bi durun bebis gelcegi zamani gelir kendinize okadarda eziyet etmeyinolumunekankayizsmile
:))
Benim de gamzem var ne var yani:mymeka:
Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...
Ooooo ilk nişanı gelen sen misin yoksa? Hayırlısı olsun acaba doğurdun mu doğurduysan gözün aydın:)

Günaydın kızlar,
Ben alıştım sancılara artık.Dün gece doğuruyorum sandım hatta :S birden moralim bozuldu suyum şimdi patlarsa annemler hemen nasıl yetişcek diye.Doğuma girmeden ailemi görmek istiyorum.Göremezsem onun ezikliğini yaşarım galiba. Dn gece pek duygusallaştım niyeyse:) Yarın bir doktora gideyim bakayım ne dicek

Bijo yine günaydın yazmamış acaba uyudu mu sancısı mı geldi ne oldu? Erkenden yazdığı mesajlara alışmışım artık görmedim mi doğurdu sanıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…