Günaydın,oh ne güzel hadi gözün aydın şimdiden:) Bizim randevumuz da yarın sonunda beklenen gün geldi çattı:)günaydın kızlar ben birazdan çıkıcam ay çok heyecanlıyım kızımı görücem zemuszemuszemuszemus
Onu ben de duymuştum.Hatta arkadaşım söyledi yazın da güldüm ne alaka diye.Sonra araştırdım ki gerçekten koyuyorlarmış bazı hastanelerde.Karnı hemen insin içindeki sıvılar hemen çıksın diye koyuluyormuş.Bir an önce eski hale dönmek için yani.Arkadaşım öyle demişti.Kııızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama ekim annelerinin hikayelerini okurken dikkatimi çekti.Kadın sezeryan olmuş, kum torbası koymuşlar karnına bunu neden koyuyorlar ?
birde demişki , sütüm ilk emzirmede geldi.doğurmadan başlamış humana still tea içmeye , mantıklı mı şimdiden içmekk ? siz aldınız mı anne sütü arttırıcı o çaydan .
Kııızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama ekim annelerinin hikayelerini okurken dikkatimi çekti.Kadın sezeryan olmuş, kum torbası koymuşlar karnına bunu neden koyuyorlar ?
birde demişki , sütüm ilk emzirmede geldi.doğurmadan başlamış humana still tea içmeye , mantıklı mı şimdiden içmekk ? siz aldınız mı anne sütü arttırıcı o çaydan .
Gül gül gülmek iyidir=) Bize de söyle biz de gülelim bari:)ayy sabah sbaah o kdr cok guluyorum kı gulmekten dogurcam :)
Gül gül gülmek iyidir=) Bize de söyle biz de gülelim bari:)
Ne alakaysa canım balık kraker istedi:) Balık kraker hala satılıyor mu acaba:kedi:
günaydın..
aslı benım de 5 ten berı gecmeyen karın agrım var bıldıgın adet agrısı arada ıkı uc kasılma oldu cok olmadıgı ıcın telaş yapmıorum ama 2 saattır gecmıo cok agrım var cokk
Kııızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama ekim annelerinin hikayelerini okurken dikkatimi çekti.Kadın sezeryan olmuş, kum torbası koymuşlar karnına bunu neden koyuyorlar ?
günaydınlarrrrr kızlar hihoyyyt
bi benzinciye gidip kendime tatlı bişiler alıp geliyorum gözümün önünden kekler falan geçiyor :bbo:
kontrol diye gittim doktorum suyumun azaldigini soyledi hemen ayrintili ultrasona gonderdi gercektende suyum azalmis hemen yatirdilar ben soktayim tabi..neyse gece 12 gibi sanci serumu vermeye basladilar bende tik yok hemsireler geliyo ben cok rahat uyuyorum falan
ertesi gun serumu devam ettirdiler ama yok yok sanci yok,acilma yok doktor mecbur sezeryana alicam dedi o kadar korktumki birazda uzuldum cunku normal dogum cok istiyordum.
beni hazirladilar anestezi doktoru geldi epidural kataterini takti biraz aci verici bisey ama katlaniyor insan neyse ben ameliyat zamanina kadar rahattim ama ameliyathaneye giderken aglamaya basladim degisik bir duygu ameliyathanede rahattim zaten ilaci vermeye basladiklarinda dahada rahatladim uyusma baslayinca beni kestiklerini anliyordum ama aci duymadim 2 dk sonra kiymetlimi cikardilar hemen aglamaya basladi o kadar kucuktuki basladim aglamaya o an anlatilamaz mucize,muhtesem rabbimin izniyle tabi hersey,,sonra yukari cikardilar melegimi sonra benim son rotuslar yapildi odaya geldigimde bayram havasi vardi
kizlar benim dogum hikayem kisaca bu biraz kisa gectim malum bebek
rabbim bu mucizeyi herkese yasatsin
ben doktora gidip geldim ve ilk kez yüzümde güller açıyo hihoyyyt
Suyum düzelmiş,bebeğim 2400gr olmuş:sm_cool: kocaman olmuş bitanem,yüzünü falan gördük tombik tombik yanakları vardı,elini yumruk yapmış ağzına sokup emiyodu Şeniz doktor bravo,çok dikkat etmişsin,çok güzel büyütmüşsün bebeğini dedi.
Doğumu öne çektiremedim,22 kasım olacak. İnşallah epiduralle olur,genel anestezi istemiyorum hiç.Bazısında tutmuyomuş epidural
Şimdilik haberler bu kadar,yarın izne ayrılıyorum artık.1 ay bebeğimi büyütük bekliycem gelişini,inşallah gününden önce gelmez
tam aksine nalanım diyeti saldım çayıra
deli gibi kek yiyorum kaydirigubbakcemile3
ama geçen haftayla aynı kilosu :umursamaz:
beslerim tebi ablamınkide 2500 doğmuştu şuan 6500 oldu pis cimcime
kahkalarla gülmeyi öğrenmiş
ama kız çocuklarının derdi işte idrar yolları enfeksiyonu olmuş biraz huysuz minik tosbaa
sende şafak saymaya başladın he
hadi hayırlısı bakalım rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:
kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
nalancım gözün aydın hadi 3000ü geçti durucuk:) gelsin pazartesi minik kelebeğimiz:)
Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...
saol valla artık rutin hastalıklarımız bunlar :))
galiba nişanım geldi millet, anlayamadım tam olarak:) fitil kullanıodum gerızekalı doktor kultur almadan fıtıl vermıstı sende mantar var dıye, dun de sonuclar geldı mantar neyım yokmuş ben de kestım fıtılı ondan kalan bı artık mı yoksa nişanın bi kısmı mı düştü anlamadım ama eşime de söyledim nişan gelmiş olabiler diye heç heyecan yapmadı, gariptir ki ben de heyecan yapmadım inanmadım heralde :) neyse anlarız yrn gelmiş mi gelmemiş mi heuehuehe
günaydın kızlar ben birazdan çıkıcam ay çok heyecanlıyım kızımı görücem zemuszemuszemuszemus
günaydınlarrrrr kızlar hihoyyyt
bi benzinciye gidip kendime tatlı bişiler alıp geliyorum gözümün önünden kekler falan geçiyor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?