2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ben birazdan çıkıcam ay çok heyecanlıyım kızımı görücem zemuszemuszemuszemus

Kııızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama ekim annelerinin hikayelerini okurken dikkatimi çekti.Kadın sezeryan olmuş, kum torbası koymuşlar karnına bunu neden koyuyorlar ?

birde demişki , sütüm ilk emzirmede geldi.doğurmadan başlamış humana still tea içmeye , mantıklı mı şimdiden içmekk ? siz aldınız mı anne sütü arttırıcı o çaydan .

Onu ben de duymuştum.Hatta arkadaşım söyledi yazın da güldüm ne alaka diye.Sonra araştırdım ki gerçekten koyuyorlarmış bazı hastanelerde.Karnı hemen insin içindeki sıvılar hemen çıksın diye koyuluyormuş.Bir an önce eski hale dönmek için yani.Arkadaşım öyle demişti.

aldık ve de başladık..

enteresanmış valla kum torbası işi ,

weeeyy ben geç kaldım o zaman çayı içmeye bilmiyorumkismile

günaydınlarrrrr kızlar hihoyyyt

bi benzinciye gidip kendime tatlı bişiler alıp geliyorum gözümün önünden kekler falan geçiyor :bbo:

günaydın kızlar.. yarın misafirim gelcek tatlı bişeyler ne yapsam acababilmiyorumkismile yamyamlara bakayım bi:)

Nalancım maşallah Duru'ya kilosu gayet güzel olmuş anam sende kavuşuyorsun kızına 3 gün sonraopuyorumnanaktan

ay ne cok ısım var bgn akannehir kocam gıtseydı ben de dusumu alıp hazırlanıp cıkacam da cıkamadık bı turlı aılecek peffff

Tekrardan günaydın herkese. Haftayada 4 gün çalışıp iznime ayrılacağım artık inşallah. Daha çantamı bile hazırlamadım yahu umarım haftasonu hazırlarım herşeyim yıkandı ve ütülendi birtek çantanın içine girecekler ona bile vakit bulamıyorum. Cumartesi günü bide kızımı kursa götürüyoruz Bana kalıyor 1 gün onda da hangi birine yetişeceksem of offfffffff

canım üşütmüş ve yorulmuşsundur sen dün. Biliyorsun sancıların düzenli aralıklarla girmesi lzm doğum başlaması için daha doğrusu genelde böyle olur yani bende öyle olmuştu 6 dakikada birken yazmaya başlamıştım sancıları 4 dakikaya düştüğü gibi hastaneye gitmiştim

cnm benimde ilk çocuğum sezeryan ama kum torbası falan koymadılar, genellikle koymuyorlar özel hastanelerde,
İçin diyorlar humanayı ama bende daha almadım

bi benzinciye gidip kendime tatlı bişiler alıp geliyorum gözümün önünden kekler falan geçiyor :bbo:

Canım senin bugün son günün bi pasta keserler artık sana veda partisi fazla yeme şimdiden kek filan

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

Maşallah bebişine demek ii bakmışsın...

Oy yerim ben onu be, poposunu ısırırım valla, edepsiz demek kahakaha ile gülüyo, maşallah ona ya...

Sanada afiyet olsun cnm, artık çok az kaldı nasılsa tadını çıkart hamileliğinin son dönemlerinin, bu saatten sonra ne kısacaksın kendini, sal gitsin valla, bende öle yaptım valla, saldım çayıra oldu bende de...

kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim

Maşallah masala, inşallah en kısa zamanda kollarında olur kızın...:Saruboceq:

nalancım gözün aydın hadi 3000ü geçti durucuk:) gelsin pazartesi minik kelebeğimiz:)

Saol asoşum, hayırlısıyla pazartesi geliiiiii durucuk...Darısı bütün herkesin başına inş.

Arkadaşlar benim kanamam oldu sanırım nişanım geldi..arada da sancı yokluyor..Hastaneye gitmeli miyim hemen...

Geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır...

Şaka mı kız bu ne, naptın ne yedin yine bakim, dr.unu arayıp bi sorsaydın...Yordun kendini dün tabi, pööööffffffffff, tam sopalıksın he...klava:

günaydın kızlar ben birazdan çıkıcam ay çok heyecanlıyım kızımı görücem zemuszemuszemuszemus

Güzel haberlerle dönersin inş. tatlım..

Günaydın tatlım, nasıl oldun sen, ben bugün öksürmeye başladım, böle kuru kuru öksürüyorum, ay sinir oldum, pazartesiye kadar düzelmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…