Nalancım maşallah Duru'ya kilosu gayet güzel olmuş anam sende kavuşuyorsun kızına 3 gün sonraopuyorumnanaktan
Bu arada Nalancığım hadi gözün aydın şafak 3 ne güzel kızın kollarında olacak Allahîn izni ile pazartesi günü
Bijo, Lady, Nalan bir kişi daha vardı pazartesi doğuma girecek olan adını unuttum
haftasonu fazla giremiyorum nete, şimdiden Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrucaklarınıza diyorum
Saol Fınfıkcım, darısı senin başına seninde az kaldı, haftaya şöle rahat rahat gez de, sonra seninki de gelsin...opuyorumnanaktan
ayy ne güzel bugün son günün fınfık :))
bol bol dinlenirsin doğuma kadar hazirliklarini tamamlarsin.
Aslı doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti ama sabah sabah da gözüm döndü resmen tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3
benimde herşey yıkandı ama çantaya yerleşemedi ne yazık ki :S
çalışırken aynı zamanda bu işlerle uğraşmak çok zor malesefbilmiyorumkismile
günaydınlar herkesezemuszemus
Saol aslicim, darısı sizlerin başına, inş. bi aksilik çıkmadan kucağımıza alırız...
Galiba semaveela da pazartesi doğuracaktı yanlış hatırlamıyorsam...
evet bana bir müsade etsin şöyle Kasım ın ilk haftasına kadar kaydirigubbakcemile3
bu arada ben bedenen hiç yıkılmadım kendimi kötü hisstmedim sadece ve sadece öksürüyorum ama feci :S
evet faircim değişik duygular içerisindeyim bugün:bbo: çalışmaya o kadar alışığım ki onun endişesi var ama tabi ayrılmamın da sebebi var bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak benim için : )))
walla bende çok alişkindim yillardir..
hatta hala izindeymişim filan gibi hissediorum.
ama benden söylemesi ilk bikaç gün alişkanlikla tüm işlerini bi gün içine sıkıştırmaya filan kalkiosun sanki haftasonu tatiliymiş gibi :)
sonra bi yayilma gelio bikaç gün..
sonra offflayip puflama gelio ama saniyorum o evre gelmeden bebeğini kucağina almiş olursun hayirlisiyla opuyorumnanaktan
hadi Allah yardımcın olsun hayatım, merak ettim seni..Gidiyorum çok dua edin bana lütfen....
canımm Şeniz sabah sekiz buçuk gibi kalkmaya başladım artık. gece pek uyuyamıyorum, sabaha doğru dalınca da böyle oluyor. eşim de 15-23 de bu hafta, ona da kalkmam gerekmediği için sabah yazamıyorum.. doğuruyo olsam ararım merak etme fıstıkımmmmmm opuyorumnanaktanBijo yine günaydın yazmamış acaba uyudu mu sancısı mı geldi ne oldu? Erkenden yazdığı mesajlara alışmışım artık görmedim mi doğurdu sanıyorumkaydirigubbakcemile3
kızım çatı muayenesini iple çeke çeke benim sezeryan gününü de getirdin, valla helal olsun kaydirigubbakcemile5Günaydın,oh ne güzel hadi gözün aydın şimdiden:) Bizim randevumuz da yarın sonunda beklenen gün geldi çattı:)
çok teşekkür ederim hayatım güzel duaların için. pazartesi bebek şenliği var burda :teytey:Bu arada Nalancığım hadi gözün aydın şafak 3 ne güzel kızın kollarında olacak Allahîn izni ile pazartesi günü
Bijo, Lady, Nalan bir kişi daha vardı pazartesi doğuma girecek olan adını unuttum
haftasonu fazla giremiyorum nete, şimdiden Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrucaklarınıza diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?