2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada Nalancığım hadi gözün aydın şafak 3 ne güzel kızın kollarında olacak Allahîn izni ile pazartesi günü

Bijo, Lady, Nalan bir kişi daha vardı pazartesi doğuma girecek olan adını unuttum
haftasonu fazla giremiyorum nete, şimdiden Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrucaklarınıza diyorum

Aslı doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti ama sabah sabah da gözüm döndü resmen tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3

benimde herşey yıkandı ama çantaya yerleşemedi ne yazık ki :S
çalışırken aynı zamanda bu işlerle uğraşmak çok zor malesefbilmiyorumkismile

ayy ne güzel bugün son günün fınfık :))

bol bol dinlenirsin doğuma kadar hazirliklarini tamamlarsin.

Saol aslicim, darısı sizlerin başına, inş. bi aksilik çıkmadan kucağımıza alırız...

Galiba semaveela da pazartesi doğuracaktı yanlış hatırlamıyorsam...

Saol Fınfıkcım, darısı senin başına seninde az kaldı, haftaya şöle rahat rahat gez de, sonra seninki de gelsin...opuyorumnanaktan

evet bana bir müsade etsin şöyle Kasım ın ilk haftasına kadar kaydirigubbakcemile3

bu arada ben bedenen hiç yıkılmadım kendimi kötü hisstmedim sadece ve sadece öksürüyorum ama feci :S

ayy ne güzel bugün son günün fınfık :))

bol bol dinlenirsin doğuma kadar hazirliklarini tamamlarsin.

evet faircim değişik duygular içerisindeyim bugün:bbo: çalışmaya o kadar alışığım ki onun endişesi var ama tabi ayrılmamın da sebebi var bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak benim için : )))

seni anlıyorum bende sabah sabah 1 tane kakaolu kek yedim
kesinlikle çok zor zaten melodininkide hazır değildi galiba yani biz çalışanlar hazırlayamadık Allah'tan erken gelmeye kalkmadı bebişler

günaydınlar herkesezemuszemus

gnydın cnm yoktun uzun zamandır sen

Saol aslicim, darısı sizlerin başına, inş. bi aksilik çıkmadan kucağımıza alırız...

Galiba semaveela da pazartesi doğuracaktı yanlış hatırlamıyorsam...

sağol cnm inş. benimde aklıma semaveela geldi ama emin olamadığım için yazmadım sanırım o ydu 4.kişi

Nalancım şaka değil ama emin de diilim, yrn nasolsa doktor kontrolüm var açılma silinme fln var mı diye bakar nasolsa, orda belli olur, takılmadım hiç :)

nalancim son üc gün negüzel rabbim hayirlisiyla kavustursun bebisine diger bekleyen arkadaslaridaopuyorumnanaktan

walla bende çok alişkindim yillardir..
hatta hala izindeymişim filan gibi hissediorum.
ama benden söylemesi ilk bikaç gün alişkanlikla tüm işlerini bi gün içine sıkıştırmaya filan kalkiosun sanki haftasonu tatiliymiş gibi :)
sonra bi yayilma gelio bikaç gün..
sonra offflayip puflama gelio ama saniyorum o evre gelmeden bebeğini kucağina almiş olursun hayirlisiyla opuyorumnanaktan

inşallah canım :Saruboceq:

Ben yatim uyuyayım biraz kızlar, sabah 4 e geliodu kalktım, burnum tıkalı olduğu için ağzımdan nefes alıyom bu da gıcık yapıyo öksürmeye başlıyorum,inşallah biraz uyuyabilirim de kendime gelirim, burnum hala tıkalı ama şansımı bi denim bakalım...

Dr. maalesef ilaç vermedi, böle takılcakmışım, sıcak şeyler iç bol bol dedi, pööööffffffff.....

finfikcim hadi gözün aydin canim son is günün bebis dogana kadar gönlünce gez eglensositososito

Gidiyorum çok dua edin bana lütfen....
hadi Allah yardımcın olsun hayatım, merak ettim seni..

Bijo yine günaydın yazmamış acaba uyudu mu sancısı mı geldi ne oldu? Erkenden yazdığı mesajlara alışmışım artık görmedim mi doğurdu sanıyorumkaydirigubbakcemile3
canımm Şeniz sabah sekiz buçuk gibi kalkmaya başladım artık. gece pek uyuyamıyorum, sabaha doğru dalınca da böyle oluyor. eşim de 15-23 de bu hafta, ona da kalkmam gerekmediği için sabah yazamıyorum.. doğuruyo olsam ararım merak etme fıstıkımmmmmm opuyorumnanaktan

Günaydın,oh ne güzel hadi gözün aydın şimdiden:) Bizim randevumuz da yarın sonunda beklenen gün geldi çattı:)
kızım çatı muayenesini iple çeke çeke benim sezeryan gününü de getirdin, valla helal olsun kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim hayatım güzel duaların için. pazartesi bebek şenliği var burda :teytey:
prop veya asoş hanginiz müsait olursanız toprağın fotosu facebookuma konunca buraya koyabilirsiniz canlarım şimdiden yazim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…