seni anlıyorum bende sabah sabah 1 tane kakaolu kek
gnydın cnm yoktun uzun zamandır sen
işden dolayı çok yoğunum ya :2:sorma rapordayım ama hala çalışıyorum aşkam da eve gidince yemek bulaşık iş güç derken pc y,i açamıyorum bile e bide artık son zamanlar ağırlaştık malum:2:
yazmasamda okuyorum yani takip ediyom az da olsa neler olduğunu
:) tmm bijo koyarız bı nazar boncugu ekleyıp :))
heyecan durumlari nasil nalancim?
gece uyuyabildin mi :)
evet bana bir müsade etsin şöyle Kasım ın ilk haftasına kadar kaydirigubbakcemile3
bu arada ben bedenen hiç yıkılmadım kendimi kötü hisstmedim sadece ve sadece öksürüyorum ama feci :S
evet faircim değişik duygular içerisindeyim bugün:bbo: çalışmaya o kadar alışığım ki onun endişesi var ama tabi ayrılmamın da sebebi var bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak benim için : )))
seni anlıyorum bende sabah sabah 1 tane kakaolu kek yedim
kesinlikle çok zor zaten melodininkide hazır değildi galiba yani biz çalışanlar hazırlayamadık Allah'tan erken gelmeye kalkmadı bebişler
gnydın cnm yoktun uzun zamandır sen
sağol cnm inş. benimde aklıma semaveela geldi ama emin olamadığım için yazmadım sanırım o ydu 4.kişi
Nalancım şaka değil ama emin de diilim, yrn nasolsa doktor kontrolüm var açılma silinme fln var mı diye bakar nasolsa, orda belli olur, takılmadım hiç :)
semanın bugun kontrolu vardı galıba kesınlescektı ne gun alıncagı yanlış hatırlamıosam
nalancim son üc gün negüzel rabbim hayirlisiyla kavustursun bebisine diger bekleyen arkadaslaridaopuyorumnanaktan
yalnız değilmişim oley vereliniortakolumunekankayizsmile sıfır heyecan -tatlicadiarzu-Heycanlı değilim ya, neden bende bilmiyorum, belkide ne zaman doğurcamı bildiğim içindir, pazartesi kafama dank edecek herhalde, sanki başkası doğuracak gibi gelio bana valla...
hadi Allah yardımcın olsun hayatım, merak ettim seni..
canımm Şeniz sabah sekiz buçuk gibi kalkmaya başladım artık. gece pek uyuyamıyorum, sabaha doğru dalınca da böyle oluyor. eşim de 15-23 de bu hafta, ona da kalkmam gerekmediği için sabah yazamıyorum.. doğuruyo olsam ararım merak etme fıstıkımmmmmm opuyorumnanaktan
kızım çatı muayenesini iple çeke çeke benim sezeryan gününü de getirdin, valla helal olsun kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim hayatım güzel duaların için. pazartesi bebek şenliği var burda :teytey:
prop veya asoş hanginiz müsait olursanız toprağın fotosu facebookuma konunca buraya koyabilirsiniz canlarım şimdiden yazim de..
prop kız ne nişanı :S hal ağrıyo mu karnın de bakim.. bi de kanlı mıydı sümüksü müydü hesap ver çabuk :)
nalancım hala mı geçmedi yaa :bbo: son günler de hastalıkla geçti neyse allah beterinden korusun hayatım. hadi dinlen..
ohh süper olur teyzesi. zaten düşünürsün sen diye onu yazmaya gerek bile duymamıştım opuyorumnanaktan
ama nişan mişan geldi diyosun, biz koymayalım demirin fotosunu buraya :roflol:
finfikcim hadi gözün aydin canim son is günün bebis dogana kadar gönlünce gez eglensositososito
yalnız değilmişim oley vereliniortakolumunekankayizsmile sıfır heyecan -tatlicadiarzu-
inşallah haftasonu iyice toparlarsin kendini nalancim.
yat dinlen bol bol işe verme kendini.güç toplaman lazim.
prop kız ne nişanı :S hal ağrıyo mu karnın de bakim.. bi de kanlı mıydı sümüksü müydü hesap ver çabuk :)
nalancım hala mı geçmedi yaa :bbo: son günler de hastalıkla geçti neyse allah beterinden korusun hayatım. hadi dinlen..
cağğnım bildiğin sümük gibiydi kan man yok renk yok.. dediğim gibi kafam basmıo nişan mıdır fitil sonrası vücudum bı reaksıyon mu gosterıodur bılmıom.. bel agrım var cok fazla karın agrım gectı..
cağğnım bildiğin sümük gibiydi kan man yok renk yok.. dediğim gibi kafam basmıo nişan mıdır fitil sonrası vücudum bı reaksıyon mu gosterıodur bılmıom.. bel agrım var cok fazla karın agrım gectı..
Sen hiç merak etme canım koyarız Toprağımın resmini altına da maşallahları dizeriz=)
hadi Allah yardımcın olsun hayatım, merak ettim seni..
canımm Şeniz sabah sekiz buçuk gibi kalkmaya başladım artık. gece pek uyuyamıyorum, sabaha doğru dalınca da böyle oluyor. eşim de 15-23 de bu hafta, ona da kalkmam gerekmediği için sabah yazamıyorum.. doğuruyo olsam ararım merak etme fıstıkımmmmmm opuyorumnanaktan
kızım çatı muayenesini iple çeke çeke benim sezeryan gününü de getirdin, valla helal olsun kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim hayatım güzel duaların için. pazartesi bebek şenliği var burda :teytey:
prop veya asoş hanginiz müsait olursanız toprağın fotosu facebookuma konunca buraya koyabilirsiniz canlarım şimdiden yazim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?