2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop kız ne nişanı :S hal ağrıyo mu karnın de bakim.. bi de kanlı mıydı sümüksü müydü hesap ver çabuk :)

nalancım hala mı geçmedi yaa :bbo: son günler de hastalıkla geçti neyse allah beterinden korusun hayatım. hadi dinlen..

:) tmm bijo koyarız bı nazar boncugu ekleyıp :))

ohh süper olur teyzesi. zaten düşünürsün sen diye onu yazmaya gerek bile duymamıştım opuyorumnanaktan

ama nişan mişan geldi diyosun, biz koymayalım demirin fotosunu buraya :roflol:

heyecan durumlari nasil nalancim?
gece uyuyabildin mi :)

Heycanlı değilim ya, neden bende bilmiyorum, belkide ne zaman doğurcamı bildiğim içindir, pazartesi kafama dank edecek herhalde, sanki başkası doğuracak gibi gelio bana valla...

Gece uyuyamadım ama heycandan değil valla, burnum tıkalı nefes alamim...:2::2:

Bende bedenen ii yim ama burun tıkanıklığı geceleri uyumamı engelliyo valla, onun için genelde uykusuzum kaç gündür ama akşama kadar da uyuyamıyorum, gündüzleri nedense uyuyamıyorum ben, ama bugün kendimi zorlicam bakalım..

Semanın bugün kontrolü var, bugün kesinlik kazancak tatlım...

Nalancım şaka değil ama emin de diilim, yrn nasolsa doktor kontrolüm var açılma silinme fln var mı diye bakar nasolsa, orda belli olur, takılmadım hiç :)

Hadi hayırlısı olsun tatlım, bi şeyi kırk kere söleyince olurmuş ya, sende pazartesi bizimle birlikte doğurabilirsin belki... aklinialirimsmile

semanın bugun kontrolu vardı galıba kesınlescektı ne gun alıncagı yanlış hatırlamıosam

Evet bende öle bilim...

nalancim son üc gün negüzel rabbim hayirlisiyla kavustursun bebisine diger bekleyen arkadaslaridaopuyorumnanaktan

Amin zeyn cim, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Heycanlı değilim ya, neden bende bilmiyorum, belkide ne zaman doğurcamı bildiğim içindir, pazartesi kafama dank edecek herhalde, sanki başkası doğuracak gibi gelio bana valla...
yalnız değilmişim oley vereliniortakolumunekankayizsmile sıfır heyecan -tatlicadiarzu-

inşallah haftasonu iyice toparlarsin kendini nalancim.
yat dinlen bol bol işe verme kendini.güç toplaman lazim.

rica ederim canım bizler sizlerden daha heyecanlı oluruz kesin, sabırsızlıkla bekliyoruz bebişleri

Geçmedi bijucum ya, hatta bugün baya bi şiddetlendi, inş. pazara kadar atlatırım...

ohh süper olur teyzesi. zaten düşünürsün sen diye onu yazmaya gerek bile duymamıştım opuyorumnanaktan

ama nişan mişan geldi diyosun, biz koymayalım demirin fotosunu buraya :roflol:

Valla aynısını bende düşündüm, biz demirin fotosunu koyabiliriz yani...:lepi:

yalnız değilmişim oley vereliniortakolumunekankayizsmile sıfır heyecan -tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktan

inşallah haftasonu iyice toparlarsin kendini nalancim.
yat dinlen bol bol işe verme kendini.güç toplaman lazim.

Valla 3 gündür yatıyorum hep, hiç bi şi yapmadım, inş. toparlarım canım ya, pööööööffffffff tam doğum öncesi kötü oldu valla bu hastalık...

benimde kizimin okulunda ögretmeniyle görüsmem var durumu nasil acaba cadinin bende cikayim sonra görüsürüz:gitme:

cağğnım bildiğin sümük gibiydi kan man yok renk yok.. dediğim gibi kafam basmıo nişan mıdır fitil sonrası vücudum bı reaksıyon mu gosterıodur bılmıom.. bel agrım var cok fazla karın agrım gectı..

temizlik sonrası benim de belim ağrıdı çok.. ayrıca arkadaşımda da fitil sonrası öyle akıntı olmuştu. muhtemelen dediğin gibi fitil atıklarıdır onlar. ama sen yine de sağlam dur bugün, eksiklerin varsa tamamla..

pazartesi doğum yapacaklr ne güzelll yaaa nası heyecanlılardır. ben kontrole gitçem diye seviniyorum sabah kalkınca az kaldı kızımı görcem diye sevindim. doğursam naparım bılmem :)))
kaydirigubbakcemile2

burcucuğum nişan değildir o zaman kırmızı veya pembe değilse.. fitil sonrası akıntıdır o.. sen yine de dikkatli ol cnm

nişanmııı . diye diye doğurcanmı yoksa prop :) oğlun dayanamayıp gelıyor mu yoksaa :)))
yokya değildir nişan heralde .

Sen hiç merak etme canım koyarız Toprağımın resmini altına da maşallahları dizeriz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…