ay o mıde bulnatısını hıc soyleme aso :S benım hamılelıgın basında bı kere bıle bulanmadı smdı ogurerek gezıyorum..
ööff nerden çıktıysa :Say o mıde bulnatısını hıc soyleme aso :S benım hamılelıgın basında bı kere bıle bulanmadı smdı ogurerek gezıyorum..
kızlar ben kaymak olmaya gıdıyorummmm...
ayrıcana annem kardesımın kutularını dokmus 2 tane yorgan, 3 nevresım takımı, 2 alt degıstırme cıkmıs :) 1 nevresım takımı mormuş ama olsun :) Ayrıca bana zahmet olmasın dıye gıdıp bebek deterjanı almış yıkamıs hepsını anam benım beeeee... ev mıs gıb bebek koktu kızım seneler snra dıyo :)
hadı gorusuruz kızlar akşam ben gelmeden dogurmayın sakın heeee...
selam herkese..dün nişanı gelen bi arkadaş vardı esd26 galiba haber var mı ondan
yok canım zaten buraya sürekli uğrayan biri değildi :S muhtemelen haber de gelmez hemen :S
:))
Benim de gamzem var ne var yani:mymeka:
kuzucuk ayva yiyelim bebekler gamzeli olsun muhabbeti o yoksa senin gamzelerin gayet güzel ve çok yakışmış anada babada varsa gamze olur dedik çocukda çok kasmaya gerek yok gamzesi olan herkes çok mu güzel dedik bi de ben iclal aydına gıcık oluyorum dedim gamzesini göstereck diye paso gülüyor yapmacık yapmacık yoksamm sende çok güzelsin gamzelerinde yerimseniben
günaydınlarrr :) nasılsınız hamişlerrr bu mide bulantısı ve yanmayı bende yaşıyorumm çok fena çokkmide öz suyum ağzıma geliyor ıyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?