2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcuu ben de ağrı olmuyor bebeğin sol tarafa yaptığı baskıyı saymazsak.. şu yalancı sancıları merak ediyordum ama ben direkt sahiciyi hissederim inşallah.
bu arada evet pembe oluyormuş nişan...

kızlar bence de nişan mişan değildir, zaten kocama gelmiş olabilir diyorum geldiğini sanmıyorum ama gelmişse de gelmiştir nolcak diyo :) bugun agda ıslerımı halledınce bı eksıgım kalmıo malum, Demir bey gelmek ıstese de gelse keşke.. yrn sbh da doktor kontrolum var zaten bakar mutlaka.. no panıc arkadaşlar yok nısan mısan :))

Benim belim günlerdir çok fena ağrıyor karnım da aynı şekilde. Ama günlerdir de doğurmadım.Bugün bir de çok feci midem bulanıyor nedense

ay o mıde bulnatısını hıc soyleme aso :S benım hamılelıgın basında bı kere bıle bulanmadı smdı ogurerek gezıyorum..

bende de var mide yanması, mide bulantısı (ilk zamanlar gibi değil tabi), ishal, iştahsızlık :S

kızlar ben kaymak olmaya gıdıyorummmm...

ayrıcana annem kardesımın kutularını dokmus 2 tane yorgan, 3 nevresım takımı, 2 alt degıstırme cıkmıs :) 1 nevresım takımı mormuş ama olsun :) Ayrıca bana zahmet olmasın dıye gıdıp bebek deterjanı almış yıkamıs hepsını anam benım beeeee... ev mıs gıb bebek koktu kızım seneler snra dıyo :)

hadı gorusuruz kızlar akşam ben gelmeden dogurmayın sakın heeee...

ay o mıde bulnatısını hıc soyleme aso :S benım hamılelıgın basında bı kere bıle bulanmadı smdı ogurerek gezıyorum..

bende sadece bende var zannediyordum bulantı hiç aşerme bulantı filan olmadı başta şimdi benimde aynı çıkardım çıkarıcam sürekli:2:
zaten benim herşey ters 3 aydır aldığım 1 kg dr da şaşırıyo
56 ile hamile kaldım ilk 5 ayda 9 kilo aldım 68,5 takıldım kaldım kaç aydır :)

görüşürüz prop . ohh ne güzell miss olcann :)))) benide götürseneeeee :))
anne gibisi varmı yaa . ne güzel düşünmüş yıkamış bide-tatlicadiarzu-

ohh ne gzl benim lazer yarım kaldı hamile kaldığımda,o kadar alışmıştım ki lazerin rahatlığına ve temizliğine şimdi jiletle idare ediyoum kendi başıma yapıyorum işte.

ayy ne gzl sağolsun anneciğin mor renge de bayılırım ben de oğlum olmasına rağmen bi tane mor nevresim almayı düşünüyorum

günaydınlarrr :) nasılsınız hamişlerrr bu mide bulantısı ve yanmayı bende yaşıyorumm çok fena çokk mide öz suyum ağzıma geliyor ıyyyy

mide yanmasından bende çok çekiyorum rennie tablet kullanıyorum ben ama artık o bile fayda edemeyecek durumda neredeyse içtiğim halde yanıyor umarım doğumdan sonra geçer bu şikayetlerimiz

günaydınlarrr :) nasılsınız hamişlerrr bu mide bulantısı ve yanmayı bende yaşıyorumm çok fena çokk mide öz suyum ağzıma geliyor ıyyyy

doguma yakin oluyor bu sikayetler bendede vardi 1 haftaya kalmadi dogurdumzemuszemus

Slm kızlar Aralık anneleri topigindeyim. Sizlere ağrısı acısı sağlıklı doğumlar dilerim gecen iki sayfayı okudum mide den sikayetcisiniz. Girecek ay benimde baslar o zaman (( bol bol istidat edin

Merhaba Kasım anneleri,

Bende de migde bulantısı var biraz demek herkesde varmış bilmiyordum....dün doktora gittim bebişim 2850 olmuş:)daha 1 ay var doğuma..inşallah erken doğum olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…