sağol canım, gittim gördüm kızımı gözüm gönlüm açıldı :) senin de bişey kalmamış yarın görüceksin kuzunu maaşallah onaGünaydın,oh ne güzel hadi gözün aydın şimdiden:) Bizim randevumuz da yarın sonunda beklenen gün geldi çattı:)
Güzel haberlerle dönersin inş. tatlım..
sağol canım, gittim gördüm kızımı gözüm gönlüm açıldı :) senin de bişey kalmamış yarın görüceksin kuzunu maaşallah ona
sağol canım kaydirigubbakcemile5 çok şükür herşey yolunda
senin de 3 gün kaldı hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavrunu kucağınaopuyorumnanaktan
gözünaydın esra doğum tarihinle ilgili bişey söyledimi doktorun
esra maşallah sana ve bebişine.
alttan muayne 38. haftada oluyor değil mi?
benimde pazartesi kontrolüm var bakalım nasıl geçecek?
sağol canım, bundan sonra her an gelebilir dedi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun hakkınızda çok sevindim normale müsait olmanabenimde pazartesi çatı muayenem var nasıl canın acıdı mı ben ondan bile tırsıyorum doktor bundan bile korktuğumu anlarsa bana sen nasıl normal doğum istiyosun der galiba arık korktuğumu çaktırmıcam doktoruma:)
sağol canım, bundan sonra her an gelebilir dedi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.
yok tatlım hiç acımıyor zaten jel sürüyor kayganlaşıyor orası, sadece sıkma kendini..
ha parise gitmek için uçağa binmiştin ha çatı muayenesi olmuşsun fark yok sırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinni
selam kızlar ben geldim..
muayene olmadan önce bir poğaça yedim ve vişne suyu içtim.. muayene oldum, bebişim çok şükür gayet sağlıklı görünüyor, 49,5 cm 2837 gr olmuş diğer ölçümleri tam yapamadı (haftasına göre düşük çıktı) kilosu da bu yönden farklılık gösteriyordu sanırım.. sağ elini kalbinin üzerine koymuş bana bakıyordu yavrum..
hala doğum pozisyonunda, bu haftadan sonra da dönmez artık.
çatı muayenesinde, işaret parmağı ve orta parmağını kullandı, belki merak eden vardır ben ediyordum öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
açılmam yok, normal doğuma çok müsaitsin senden çok iyi performans bekliyorum gayet güzel dedi.. beni motive etti sağolsun bu gazla normal doğururum inşallah kaydirigubbakcemile3
nst de kalp atışlarımız gayet iyiydi, sancı 20lerdeydi standart, bi yerde 40 a yükselmişti onu fark etmedim biledoktor da normal olduğunu söyledi..
bir daha ki randevum 30 ekimde, daha öncesinde sancı su ve herhangi birşey olursa geliyorsun dedi, kasılmalar alt tarafa baskı ve adet ağrıları normal dedi..
bizden bu kadar kızlar..
Celisuenis neden nar yeneğin diyor bende yiyicem şimdi???
ya bende istiyorum yaselam kızlar!
pazartesi bebişler geliyormuş.
sağlıkla doğsunlar inşallah!
heyecanlandım bende.
nar yemeyin mi diyor? geçen gün annemle çarşıya gittik. annem nar suyu iç dedi korkumdan istemedim.
portakal suyu sıktırdım, anneminkinden 1 yudum tattım.
benimde canım nar istiyor ama!
valla o zaman bende yerim bananekızlar takılmayın bu kadar nara filan benim ablam hergün bir tane nar yedi hamileliğinde hiçte bişey olmadı... üstelik doktor tavsiyesiyle yedi
Herkese merhaba,ben geldiimopuyorumnanaktan
dilemma çok sevindim canım demek hartaya bebeklerin kucağında olacak haboshayallersmile kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım.Bizde bugün 5buçukta gidicez hem nst hem muayene.Meraktan ölüyorum kaç kilo oldu diye,allahım inşallah baya almıştır,inşallah yine ağlayarak geri gelmem eve:Saruboceq:
Doğum tarihinide konuişucam bi kez daha daha öne aldırtmaya çalışıcam,inşallah olur
Sağolun kızlar,inşalalh beklerler o günü benim miniklerSelam arkadaşlar annemle birlikte kızımın dolaplarını yerleştirdik sadece beşiğin kurulması kaldı onu eşim bir ara yapacak inş. bitince eklerim bebişimin odasını...
Dilemmacım doğum tarihin belli olmuş hadi hayırlısıyla al yavrularını kucağına inş....Yasemin normalmi doğurdu arkadaşlar merak ettim bilen var mı?
Hadi ya,sen de demek.Pazartesi çok bereketli yaa.Sağlıkla kucağına al bebeğinikızlar doğuruyom ptesi :lepi:
evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:
Allah analı babalı büyütsün canım,güle güle büyütselam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
Çok sevindim nalan,Duru büyümüş..Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
ayy sen de mi günü belli olanlar kervanına katıldınn kaydirigubbakcemile2 hadi hayırlı olsun hayatımm.. sağlıkla gelsinler inşallahh.
dümmdüz çizgi teyzesi. çok uslu benim oğlum gününü bekliyorr
hadi bakalım pazartesiyi 3 ledik, kızlar 5 leyelim arkayı buyrunnnnnnnn :lepi:
yehhu çok sevindim, endişe yapmıştın bak hiç gerek yokmuş. geliyor duruyla toprak açılınnnnnn kaydirigubbakcemile5
he valla kız, birkaç da süpriz eklense hiç fena olmaz. ama sen dur daha :roflol:
dilamma seninde günün belli olmuş hadi sağlıklı gelsin bebişler :)
Teşekkür ederim annişleropuyorumnanaktancaptaninkarisi gözün aydin canim allah anali büyütsün
masalada allah sifalar versin insallah tez zamanda iyilesip evlerine dönerler
nalancim kizinada masallah kilosuda iyiymis kavusmana az kaldi gözün aydin
dilemmacim seninde günün belli olmus hayirli olsum darisi bizlere
Ne güzel bak,bebeğin büyümüş.ben doktora gidip geldim ve ilk kez yüzümde güller açıyo hihoyyyt
Suyum düzelmiş,bebeğim 2400gr olmuş:sm_cool: kocaman olmuş bitanem,yüzünü falan gördük tombik tombik yanakları vardı,elini yumruk yapmış ağzına sokup emiyodu Şeniz doktor bravo,çok dikkat etmişsin,çok güzel büyütmüşsün bebeğini dedi.
Doğumu öne çektiremedim,22 kasım olacak. İnşallah epiduralle olur,genel anestezi istemiyorum hiç.Bazısında tutmuyomuş epidural
Şimdilik haberler bu kadar,yarın izne ayrılıyorum artık.1 ay bebeğimi büyütük bekliycem gelişini,inşallah gününden önce gelmez
İnşallah bir an önce normale döner canım..:Saruboceq:kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?