2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın,oh ne güzel hadi gözün aydın şimdiden:) Bizim randevumuz da yarın sonunda beklenen gün geldi çattı:)
sağol canım, gittim gördüm kızımı gözüm gönlüm açıldı :) senin de bişey kalmamış yarın görüceksin kuzunu maaşallah ona

Güzel haberlerle dönersin inş. tatlım..

sağol canım kaydirigubbakcemile5 çok şükür herşey yolunda
senin de 3 gün kaldı hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavrunu kucağınaopuyorumnanaktan

gözünaydın esra doğum tarihinle ilgili bişey söyledimi doktorun

ya kizlar seda sayana baktiniz mi nar suyu içmeyin deyip duruyor bir doktor hamilelelre. uff benimde canim nar istiyo. esim alacakti oda izledi kizdi bana ohaoldumsmile

Celisuenis neden nar yeneğin diyor bende yiyicem şimdi???

selam kızlar ben geldim..
muayene olmadan önce bir poğaça yedim ve vişne suyu içtim.. muayene oldum, bebişim çok şükür gayet sağlıklı görünüyor, 49,5 cm 2837 gr olmuş diğer ölçümleri tam yapamadı (haftasına göre düşük çıktı) kilosu da bu yönden farklılık gösteriyordu sanırım.. sağ elini kalbinin üzerine koymuş bana bakıyordu yavrum..
hala doğum pozisyonunda, bu haftadan sonra da dönmez artık.

çatı muayenesinde, işaret parmağı ve orta parmağını kullandı, belki merak eden vardır ben ediyordum öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
açılmam yok, normal doğuma çok müsaitsin senden çok iyi performans bekliyorum gayet güzel dedi.. beni motive etti sağolsun bu gazla normal doğururum inşallah kaydirigubbakcemile3

nst de kalp atışlarımız gayet iyiydi, sancı 20lerdeydi standart, bi yerde 40 a yükselmişti onu fark etmedim bile doktor da normal olduğunu söyledi..

bir daha ki randevum 30 ekimde, daha öncesinde sancı su ve herhangi birşey olursa geliyorsun dedi, kasılmalar alt tarafa baskı ve adet ağrıları normal dedi..

bizden bu kadar kızlar..

selam kızlar!
pazartesi bebişler geliyormuş.
sağlıkla doğsunlar inşallah!
heyecanlandım bende.

nar yemeyin mi diyor? geçen gün annemle çarşıya gittik. annem nar suyu iç dedi korkumdan istemedim.
portakal suyu sıktırdım, anneminkinden 1 yudum tattım.
benimde canım nar istiyor ama!

esra maşallah sana ve bebişine.
alttan muayne 38. haftada oluyor değil mi?
benimde pazartesi kontrolüm var bakalım nasıl geçecek?

kızlar takılmayın bu kadar nara filan benim ablam hergün bir tane nar yedi hamileliğinde hiçte bişey olmadı... üstelik doktor tavsiyesiyle yedi

esra maşallah sana ve bebişine.
alttan muayne 38. haftada oluyor değil mi?
benimde pazartesi kontrolüm var bakalım nasıl geçecek?

sağol tatlım
evet bir aksilik olmadığı sürece 38. haftada yapıyor doktorlar bazıları yapmıyor bilelmaz:

hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gelirsin inşallah sen de..

Son düzenleme:
sağol canım, bundan sonra her an gelebilir dedi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun hakkınızda çok sevindim normale müsait olmanabenimde pazartesi çatı muayenem var nasıl canın acıdı mı ben ondan bile tırsıyorum doktor bundan bile korktuğumu anlarsa bana sen nasıl normal doğum istiyosun der galiba arık korktuğumu çaktırmıcam doktoruma:)

ben çıkıyorum birşeyler atıştırayım, eşimde cumadan gelince pc başına geçer ancak 3 ü bulur gelmem görüşürüz kızlar

sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

yok tatlım hiç acımıyor zaten jel sürüyor kayganlaşıyor orası, sadece sıkma kendini..

ha parise gitmek için uçağa binmiştin ha çatı muayenesi olmuşsun fark yok sırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinni

süper bi anlatım esracım çok sağol içim rahatladı biraz:)))))

çok iyi ya esra çok sevindim adina

Celisuenis neden nar yeneğin diyor bende yiyicem şimdi???

rahim duvarinimi kalinlastiriyormusmus bisiler dedide esimle tartismaktan tam anlamadim
ya bende istiyorum ya

kızlar takılmayın bu kadar nara filan benim ablam hergün bir tane nar yedi hamileliğinde hiçte bişey olmadı... üstelik doktor tavsiyesiyle yedi
valla o zaman bende yerim banane
cokacimcoook

Sağolun kızlar,inşalalh beklerler o günü benim minikler
kızlar doğuruyom ptesi :lepi:

evde manyak manyak dolaşıyorum :roflol:
Hadi ya,sen de demek.Pazartesi çok bereketli yaa.Sağlıkla kucağına al bebeğini

selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
Allah analı babalı büyütsün canım,güle güle büyüt
Ben geldiiiiiiiimmmmm...

Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
Çok sevindim nalan,Duru büyümüş..Kolay bir doğum olur senin için inşallah

dilamma seninde günün belli olmuş hadi sağlıklı gelsin bebişler :)

Teşekkür ederim annişleropuyorumnanaktan
Ne güzel bak,bebeğin büyümüş..Vesvese yapma artık
kızlar hastaneden yazıyorum sabah 9;30 da sezeryana girdim masalım 4170 gr. ama daha kızımı göremedim sollmunu hızlı yoğun bakımda dua edin kızlar ben yine yazarim
İnşallah bir an önce normale döner canım..:Saruboceq:
Belki de çıkmıştır bile yoğun bakımdan şu saatlerde

sl kızlar

yasmemın, kaptanınkarısı bebeişleriniz hayırlı olsun... ne guzel kavuştunuz artık...

Selam kızlar,
Bugün 38+2 oldum. 2 gün önceki kontrolde kızım 3450 gram olmuş. Hiç sancım yok. Doktorumuz 'içerde keyfi yerinde, daha geleceği yok gibi ' dedi. 1 Kasım'a sezeryan randevusunu aldık. Çok heyecanlıyım.
Dünden beri her iki göğsümden süt geliyor. Doğurmadan önce böyle sütü gelen var mı aranızda? Pijamalarım battı valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…