selam kızlar ben geldim..
muayene olmadan önce bir poğaça yedim ve vişne suyu içtim.. muayene oldum, bebişim çok şükür gayet sağlıklı görünüyor, 49,5 cm 2837 gr olmuş diğer ölçümleri tam yapamadı (haftasına göre düşük çıktı) kilosu da bu yönden farklılık gösteriyordu sanırım.. sağ elini kalbinin üzerine koymuş bana bakıyordu yavrum..
hala doğum pozisyonunda, bu haftadan sonra da dönmez artık.
çatı muayenesinde, işaret parmağı ve orta parmağını kullandı, belki merak eden vardır ben ediyordum öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
açılmam yok, normal doğuma çok müsaitsin senden çok iyi performans bekliyorum gayet güzel dedi.. beni motive etti sağolsun bu gazla normal doğururum inşallah kaydirigubbakcemile3
nst de kalp atışlarımız gayet iyiydi, sancı 20lerdeydi standart, bi yerde 40 a yükselmişti onu fark etmedim biledoktor da normal olduğunu söyledi..
bir daha ki randevum 30 ekimde, daha öncesinde sancı su ve herhangi birşey olursa geliyorsun dedi, kasılmalar alt tarafa baskı ve adet ağrıları normal dedi..
bizden bu kadar kızlar..
selam kizlar 12 ye kadar uyudum camis gibi dunki yorgunluktan galiba
hala sanci yok gece cok belim agriyo sadece ya 38. haftayada girdim ama hala tik yok gununu beklicek galiba tosun oglum
bugun alisveris merkezini turliyim bari evde bekle bekle cnm SIKILIO disardada kar var ma yer buz deil ALLAHTAN..
Hadi bakalım kaymak ol da gelkızlar ben kaymak olmaya gıdıyorummmm...
ayrıcana annem kardesımın kutularını dokmus 2 tane yorgan, 3 nevresım takımı, 2 alt degıstırme cıkmıs :) 1 nevresım takımı mormuş ama olsun :) Ayrıca bana zahmet olmasın dıye gıdıp bebek deterjanı almış yıkamıs hepsını anam benım beeeee... ev mıs gıb bebek koktu kızım seneler snra dıyo :)
hadı gorusuruz kızlar akşam ben gelmeden dogurmayın sakın heeee...
Maşallah sizeselam kızlar ben geldim..
muayene olmadan önce bir poğaça yedim ve vişne suyu içtim.. muayene oldum, bebişim çok şükür gayet sağlıklı görünüyor, 49,5 cm 2837 gr olmuş diğer ölçümleri tam yapamadı (haftasına göre düşük çıktı) kilosu da bu yönden farklılık gösteriyordu sanırım.. sağ elini kalbinin üzerine koymuş bana bakıyordu yavrum..
çatı muayenesinde, işaret parmağı ve orta parmağını kullandı, belki merak eden vardır ben ediyordum öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
açılmam yok, normal doğuma çok müsaitsin senden çok iyi performans bekliyorum gayet güzel dedi.. beni motive etti sağolsun bu gazla normal doğururum inşallah kaydirigubbakcemile3
nst de kalp atışlarımız gayet iyiydi, sancı 20lerdeydi standart, bi yerde 40 a yükselmişti onu fark etmedim biledoktor da normal olduğunu söyledi..
bir daha ki randevum 30 ekimde, daha öncesinde sancı su ve herhangi birşey olursa geliyorsun dedi, kasılmalar alt tarafa baskı ve adet ağrıları normal dedi..
bizden bu kadar kızlar..
Fınfık bugün son iş gününmüş..Hadi bakalım hayırlı olsun..Bol bol gezersiz artık,son hazırlıkları tamamlamayı da ihmal etme cicim
opuyorumnanaktan seviyorum gamzelerimi:)))))))))))) gamzeyi göstermek için kim zorla güler ya.iclali tanıyorum birazcık eskiden buluşmalarımız olurdu orda denk gelmiştim.Gamzeyi göstermek istediğinden değil az biraz yapmacık ondan sana öyle gelmiş.:))
Benim de gamzem var ne var yani:mymeka:
kuzucuk ayva yiyelim bebekler gamzeli olsun muhabbeti o yoksa senin gamzelerin gayet güzel ve çok yakışmış anada babada varsa gamze olur dedik çocukda çok kasmaya gerek yok gamzesi olan herkes çok mu güzel dedik bi de ben iclal aydına gıcık oluyorum dedim gamzesini göstereck diye paso gülüyor yapmacık yapmacık yoksamm sende çok güzelsin gamzelerinde yerimseniben
oh hadi gözün aydın canım.Demek normal doğum bekliyorsun hayırlısı olsun:) çatı muaynesi benzetmene bayıldım. zaten parisi de sen çıakrtmıştın dimiselam kızlar ben geldim..
bizden bu kadar kızlar..
kaydirigubbakcemile3 yarın parise mi gidiciiiiim o zmankaydirigubbakcemile3
ay evet yavrum yarın evde en detaylısından bir temizlik söz konusu muhtemelen pazartesi itibariyle gezmelerim başlar zemuszemus
ay fotoğrafını çeksene şöyle eğer manzara güzelse özledim kar'ı opuyorumnanaktan
sıkı giyin üşütme tam da doğum yaklaşmışken
Kimseler konuşmamış sessiz kalmış bugün burası niye ki yahu.Ben de bulantım dolayı diziye dalmışım.1.sezonu bitirdim:)
herkes pat pat doğuruyor valla. Sıra bize de gelicek inşallahDoğumlar başladı aso ..Artık tenhalaşır buralar,ara ara yazılır tabi de ,zamanlama uyar mı bilmem
benim de koca göbekli halimle hiç resmim yok kocamla ne gıcık durum dimi yaa of. yarın çekilelim bari=)ekle melodi incekler artik ay dun farkettim esimle beraber fazla foto cekilmemisim yaaa hamile iken dun cekindik artik surekli gobusu cekip buraya eklediim icin esimle cekinmeyi gerek duymadim galibaamanzara sahane zaten ama daha cok kar yagsin istiyom cok seviorum ben kisi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?