2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah cnm kizina

selam kizlar 12 ye kadar uyudum camis gibi dunki yorgunluktan galiba
hala sanci yok gece cok belim agriyo sadece ya 38. haftayada girdim ama hala tik yok gununu beklicek galiba tosun oglum
bugun alisveris merkezini turliyim bari evde bekle bekle cnm SIKILIO disardada kar var ma yer buz deil ALLAHTAN..

ay fotoğrafını çeksene şöyle eğer manzara güzelse özledim kar'ı opuyorumnanaktan

sıkı giyin üşütme tam da doğum yaklaşmışken

Hadi bakalım kaymak ol da gel
Maşallah size

Fınfık bugün son iş gününmüş..Hadi bakalım hayırlı olsun..Bol bol gezersiz artık,son hazırlıkları tamamlamayı da ihmal etme cicim

esracim masallah kizina hersey yolundaymis gözün aydin cati muayende bitmis darisi bize insallahkaydirigubbakcemile5

Fınfık bugün son iş gününmüş..Hadi bakalım hayırlı olsun..Bol bol gezersiz artık,son hazırlıkları tamamlamayı da ihmal etme cicim

ay evet yavrum yarın evde en detaylısından bir temizlik söz konusu muhtemelen pazartesi itibariyle gezmelerim başlar zemuszemus

Kimseler konuşmamış sessiz kalmış bugün burası niye ki yahu.Ben de bulantım dolayı diziye dalmışım.1.sezonu bitirdim:)

ayyyyyyy bugün bitsin artık sersem gibiyim.

bebeğini görenlere kocaman maşşallah!

hazal manzara çok güzel!
göbişinde pek kibarmış.
yarın bende ekliycem inşallah.

ekle melodi incekler artik ay dun farkettim esimle beraber fazla foto cekilmemisim yaaa hamile iken dun cekindik artik surekli gobusu cekip buraya eklediim icin esimle cekinmeyi gerek duymadim galibaa manzara sahane zaten ama daha cok kar yagsin istiyom cok seviorum ben kisi yaa

Güzel manzara çok sakin düzenli ve soğuk gorunuyor:)))

Bebeğin kıyafetleri yetcekmi diye bir dert sardı beni de.

Doğumlar başladı aso ..Artık tenhalaşır buralar,ara ara yazılır tabi de ,zamanlama uyar mı bilmem
herkes pat pat doğuruyor valla. Sıra bize de gelicek inşallah
benim de koca göbekli halimle hiç resmim yok kocamla ne gıcık durum dimi yaa of. yarın çekilelim bari=)

yetmezse alırsın akça sen doğurunca mağazalar kapancak değil ya :) ayrıca yeter merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…