2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes pat pat doğuruyor valla. Sıra bize de gelicek inşallah

benim de koca göbekli halimle hiç resmim yok kocamla ne gıcık durum dimi yaa of. yarın çekilelim bari=)

ay evet aso esimle buhalimle foto cekilmeden dogursaydim uzulurdum valla ALLAHTAN duna klim geldide cekindim

ya disarya hem cikasim var hem yok cok uzak deil ama gitsemmi gitmesemmi ay alistim tabi heryere araba ile gitmeye tek basina cikmak istemiyom kafamçokkarıştı

Güzel manzara çok sakin düzenli ve soğuk gorunuyor:)))

Bebeğin kıyafetleri yetcekmi diye bir dert sardı beni de.
Yeter merak etme sen.Ben de çok fazla almamıştım ama hediyeler gelmeye başladı.Böylece de sayıları artmaya başladı.Hem yetmese bile her yer bebek mağazası.Dert etme o kadar olur muopuyorumnanaktan

ayy tv de derya baykal var kafasına bişey takmış prizi sarkıyo üstünden , omuzlarına da pas pas koymuş:bbo::roflol:

Yeter merak etme sen.Ben de çok fazla almamıştım ama hediyeler gelmeye başladı.Böylece de sayıları artmaya başladı.Hem yetmese bile her yer bebek mağazası.Dert etme o kadar olur muopuyorumnanaktan

öyle canım hem samsunda olcam alıverırız orda guzel şeyler var:)

aynen ya.Haftasonu çekelim bari biz de. Aman üşenme çık git gez bence.Benim ağrım sancım olmasa bir de kocam pimpiriklenmese doğurcam diye kesin çıkardım.Kimse tutamazdı beni evde hamile olmasaydım. Zaten yeterince dinlendim bu son 2 ay evde.Yeter yani

ben de 1 hafta sonra çekincem kocamla studyoda fotograf, karnım tam formunda. bi daha hamıle olurmuyuz olmazmıyız belli değil hatıra kalsın:)

cekin cnm bebek cikmadan

valla benim esimde cok pimpirikli dun salonumu temizledim die cok kizdi bana bugunde zar zor izin aldim tek basina cikmak icin. eve gelmeden ben cikiim :lepi:

valla cikiim artik dusuncede cnm SIKILIO en iyisi gezmek sositososito

merhaba herkese :)
artık geçmişi okumak çok zor gelmeye başladı :S :S
yeni doğum yapan yok di mi? kasım bebeklerinin yarısı ekimde doğacak herhalde...

bijo, msn ne oldu en son?

annem geliyor bu akşam hihoyyyt
o olmasa evle nasıl başederdim ben...
büyüsün, ben de kızıma yapıcam hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…