hazal sağol canım göbüşünde güzel manzarada güzelzemuszemus
Güzel manzara çok sakin düzenli ve soğuk gorunuyor:)))
Bebeğin kıyafetleri yetcekmi diye bir dert sardı beni de.
yetmezse alırsın akça sen doğurunca mağazalar kapancak değil ya :) ayrıca yeter merak etme sen
herkes pat pat doğuruyor valla. Sıra bize de gelicek inşallah
benim de koca göbekli halimle hiç resmim yok kocamla ne gıcık durum dimi yaa of. yarın çekilelim bari=)
Yeter merak etme sen.Ben de çok fazla almamıştım ama hediyeler gelmeye başladı.Böylece de sayıları artmaya başladı.Hem yetmese bile her yer bebek mağazası.Dert etme o kadar olur muopuyorumnanaktanGüzel manzara çok sakin düzenli ve soğuk gorunuyor:)))
Bebeğin kıyafetleri yetcekmi diye bir dert sardı beni de.
Yeter merak etme sen.Ben de çok fazla almamıştım ama hediyeler gelmeye başladı.Böylece de sayıları artmaya başladı.Hem yetmese bile her yer bebek mağazası.Dert etme o kadar olur muopuyorumnanaktan
aynen ya.Haftasonu çekelim bari biz de. Aman üşenme çık git gez bence.Benim ağrım sancım olmasa bir de kocam pimpiriklenmese doğurcam diye kesin çıkardım.Kimse tutamazdı beni evde hamile olmasaydım. Zaten yeterince dinlendim bu son 2 ay evde.Yeter yaniay evet aso esimle buhalimle foto cekilmeden dogursaydim uzulurdum valla ALLAHTAN duna klim geldide cekindim
ya disarya hem cikasim var hem yok cok uzak deil ama gitsemmi gitmesemmi ay alistim tabi heryere araba ile gitmeye tek basina cikmak istemiyom kafamçokkarıştı
aynen ya.Haftasonu çekelim bari biz de. Aman üşenme çık git gez bence.Benim ağrım sancım olmasa bir de kocam pimpiriklenmese doğurcam diye kesin çıkardım.Kimse tutamazdı beni evde hamile olmasaydım. Zaten yeterince dinlendim bu son 2 ay evde.Yeter yani
captaninkarisi ve yasemincevre doğurdu hayatım..bijo, msn ne oldu en son?
captaninkarisi ve yasemincevre doğurdu hayatım..
özel mesaj attım sana msn adresimizi :)
belim ağrıyor :bbo:
yawrum çalışıyosun hala kolay mı bi izne ayrılsaydın hem bol bol gez hemde bol bol dinlen
Benim babam da samsunda:)
Yazın başladı orda canım gelmek fırsat olmadı bir türlü.Ama küçükken samsunu gezmiştim pek hatırlamasam da=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?