sağol canım benim olumunekankayizsmile çok şükür bebişim iyimiş inş. nornal olur doğumum, sende güzel haberlerle gelirsin inşallahhhgözün aydın esracığım görmüşsün kızını ben de önümüzdeki hafta gidicem inşallah
ne güzel normal doğumada müsaitmişsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inş.a.s.
rica ederim cnm ne demek, korkulcak hiiiiiçbişey yok kaydirigubbakcemile3süper bi anlatım esracım çok sağol içim rahatladı biraz:)))))
sağol tatlımm zemuszemusçok iyi ya esra çok sevindim adina
çok sağol cnm darısı başına opuyorumnanaktanesra maşallah herşey yolundaymış gözünaydın canım
sağol hazalcım kaydirigubbakcemile5masallah cnm kizina
teşekkürler canım sizede kocaman maaşallahMaşallah size
esracim masallah kizina hersey yolundaymis gözün aydin cati muayende bitmis darisi bize insallahkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3:kedi: evet ben söylemiştim ilk aklinialirimsmile ama öyle çok kolay oldu muayeneoh hadi gözün aydın canım.Demek normal doğum bekliyorsun hayırlısı olsun:) çatı muaynesi benzetmene bayıldım. zaten parisi de sen çıakrtmıştın dimikaydirigubbakcemile3 yarın parise mi gidiciiiiim o zmankaydirigubbakcemile3
sağol cnmkaydirigubbakcemile5.
bebeğini görenlere kocaman maşşallah!
anladım canımm genelde gidenler severler Samsunu o da sevmiştir yada sevecektir
sağol canım, gittim gördüm kızımı gözüm gönlüm açıldı :) senin de bişey kalmamış yarın görüceksin kuzunu maaşallah ona
sağol canım kaydirigubbakcemile5 çok şükür herşey yolunda
senin de 3 gün kaldı hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavrunu kucağınaopuyorumnanaktan
selam kızlar!
pazartesi bebişler geliyormuş.
sağlıkla doğsunlar inşallah!
heyecanlandım bende.
Çok sevindim nalan,Duru büyümüş..Kolay bir doğum olur senin için inşallah
Sigortamı da aradım kalan limiti öğrenmek için, 3.600 TL limit kalmış, kalanını biz ödeyeceğiz, vay be hamileliğim boyunca sigortadan 4.000 TL kullanmışız, hayat ne kadar pahalı valla...
ohhh odanda hazır ne güzelll nalannn
ayyy sankı ben doğurcam çok heyecanlandım sositososito
ben geldim. ay kızım doğsun balık falan yemem uzuuun bir süre. balık yedim yine alt üst oldu midem. eskiden ne de çok severdim ama zorunlu yiyince soğuyor insan. doktor haftada 2 diyordu ama ben ancak haftada bir kez yiyebiliyorum. umarım yeterli oluyordur.
esra bebişine maşallah
nalan senin de herşey yolunda görünüyor. hayırlı haberlerini alırız pazartesiye inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?