2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın esracığım görmüşsün kızını ben de önümüzdeki hafta gidicem inşallah
ne güzel normal doğumada müsaitmişsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inş.a.s.
sağol canım benim olumunekankayizsmile çok şükür bebişim iyimiş inş. nornal olur doğumum, sende güzel haberlerle gelirsin inşallahhh

süper bi anlatım esracım çok sağol içim rahatladı biraz:)))))
rica ederim cnm ne demek, korkulcak hiiiiiçbişey yok kaydirigubbakcemile3

çok iyi ya esra çok sevindim adina
sağol tatlımm zemuszemus
esra maşallah herşey yolundaymış gözünaydın canım
çok sağol cnm darısı başına opuyorumnanaktan

masallah cnm kizina
sağol hazalcım kaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım sizede kocaman maaşallah

esracim masallah kizina hersey yolundaymis gözün aydin cati muayende bitmis darisi bize insallahkaydirigubbakcemile5

çok şükür atlattık canım, çok teşekkürler...

kaydirigubbakcemile3:kedi: evet ben söylemiştim ilk aklinialirimsmile ama öyle çok kolay oldu muayene
sende güzel haberlerle gelirsin inş. yarın canım..

.

bebeğini görenlere kocaman maşşallah!
sağol cnmkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ablam bendeydi camlarımı sildi, teyzemin kızı taşınıyor bu tarafa bugünde o geldi temizliğe ablam ona yardıma gitti yeğenim bende şuan ayaklarımda sallıyorum horluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl koltuğa yatırcam bilmiyorum :sinifsinif:

anladım canımm genelde gidenler severler Samsunu o da sevmiştir yada sevecektir

samsun merkezde misin akça ? bizimde tüm akrabalarımız samsun'dadır.Hatta bu yaz nasip olursa gelmeyi düşünüyoruz Samsun'a anneannemlere, teyzelerimde bafra'da evliler. Samsun güzel şehir ben seviyorum opuyorumnanaktan

esra maşallahh bebişinee
---------------------
canım sıkıldıydı çıktım yürüdüm baya yürümüşüm ama çok yoruldum :s
hiç yürümüyorum . son zamanlarda yürüym bari . normal olursa kolay doğum olur inşallahh

sağol yarencim,
yürümek iyidir doğuma kadar ben de yürüycem sık sık kolay olur inşallah doğumlarımız..

kızıma 2 tane pantolon aldım . bide kırmızı ip aldım . bişey örürsem diye :)))
anneciim , kaynanam örüyor ama kendım örünce daha hoşuma gidiyor bayanssulusmile
yelek öreyim diyorum kolay örnek bulabilirsem açıklamalı

inşallah esracm .. doktorumda bişey demedi bnm . yürüyüş yap falan diye kafamçokkarıştı
yeğeninde horluyormuş dalmıştır uykuya yavaşça al yatır :lepi:

yahu prophetic olmayınca kimse yazmıyor mu? :)

ay esra maşallah doktorun ne güzel moral vermiş sana inşallah normal doğurursun canım. merak ettim acaba haftaya bana da çatı muayenesi yapar mı doktorum... 38 haftalık olucam çarşamba.. gerçi çatıya bakmadan ultrasonla sen çok güzel doğurursun dedi geçen randevumda ama bilemem.

selam kızlar!
pazartesi bebişler geliyormuş.
sağlıkla doğsunlar inşallah!
heyecanlandım bende.

Çok sevindim nalan,Duru büyümüş..Kolay bir doğum olur senin için inşallah

Çoookkk saolun kızlar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah...opuyorumnanaktan

Biraz uyudum ve kapının ziliyle uyandım, kargo geldi, kızımızın arabasının eksik parçası çıkmıştı, chicco dan onu yollamışlar, ben zaten ne zaman uyumak için yatsam ya kapı ya telefon çalar gıcık oluyorum...

Hastaneden de aradılar, sigortadan provizyon alınmış, odam da ayarlanmış, saat 11 de hastanede olun dediler, timam dedim bende, son durum böle..

esra sana çatı muayenesi yapçam diye önceden söylemişmiydi doktorun .
bana bişey demedi hiç . yaprmı ki bu gittiğimde :s(

ohhh odanda hazır ne güzelll nalannn
ayyy sankı ben doğurcam çok heyecanlandım sositososito

ben geldim. ay kızım doğsun balık falan yemem uzuuun bir süre. balık yedim yine alt üst oldu midem. eskiden ne de çok severdim ama zorunlu yiyince soğuyor insan. doktor haftada 2 diyordu ama ben ancak haftada bir kez yiyebiliyorum. umarım yeterli oluyordur.

esra bebişine maşallah
nalan senin de herşey yolunda görünüyor. hayırlı haberlerini alırız pazartesiye inşallah.

Sigortamı da aradım kalan limiti öğrenmek için, 3.600 TL limit kalmış, kalanını biz ödeyeceğiz, vay be hamileliğim boyunca sigortadan 4.000 TL kullanmışız, hayat ne kadar pahalı valla...

yandakı komşumun yiğeni benle doğurcaktı .
dün doğurmuşşş abooooooo bizim minnakımız nezaman gelcek bakalım

nalan hadı alıyorsun bebişini kucagına.. allah kurtarsın.. ne guzel herşey bıtırdın beklemedesın...allah kavuştursun.. bana da heycan basıyor.. sıra bıze de gelıyor yavaş yavaş..

esra ne guzel görmişşun bebegıne.. asıye hanıma mı gıttın..

ohhh odanda hazır ne güzelll nalannn
ayyy sankı ben doğurcam çok heyecanlandım sositososito

Saol yarencim, az kaldı yakında sende kucağına alcan bebişini, zaman çok çabuk geçiyo valla...

esra bebişine maşallah
nalan senin de herşey yolunda görünüyor. hayırlı haberlerini alırız pazartesiye inşallah.

İnşallah livece, darısı sizlerin başına, ben hamileliğim boyunca balık yiyemedim hep balık yağı hapı içtim bu yüzden hala da içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…