yandakı komşumun yiğeni benle doğurcaktı .
dün doğurmuşşş abooooooo bizim minnakımız nezaman gelcek bakalım
son güne kadar bekleyen bebek duymadım son zamanlarda. ama senin de az kalmış. az daha sabret.
püffff ne kadar çok ya :S özel sigorta olunca hastaneler resmen yoluyorlar :bbo:
nalan hadı alıyorsun bebişini kucagına.. allah kurtarsın.. ne guzel herşey bıtırdın beklemedesın...allah kavuştursun.. bana da heycan basıyor.. sıra bıze de gelıyor yavaş yavaş..
esra ne guzel görmişşun bebegıne.. asıye hanıma mı gıttın..
nalan yatırdıgın kadar mı kullanabiliyorsun özel sıgortayı
İnşallah livece, darısı sizlerin başına, ben hamileliğim boyunca balık yiyemedim hep balık yağı hapı içtim bu yüzden hala da içiyorum...
valla kucaklamaya korktum 16 kilo ne olur ne olmaz, yürüttüm biraz öle yattı pışpışladım başladı yine horlamayaaklinialirimsmileinşallah esracm .. doktorumda bişey demedi bnm . yürüyüş yap falan diye kafamçokkarıştı
yeğeninde horluyormuşdalmıştır uykuya yavaşça al yatır :lepi:
sağol canım, gerçekten büyük moral oldu bana ağzım kulaklarımda çıktım odadankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 önceki doktorumda bana ultrasonla baktığında normal doğum yaparsın demişti, 38. haftanda sana da muayene yapabilir doktorun hazırlıklı ol canım...yahu prophetic olmayınca kimse yazmıyor mu? :)
ay esra maşallah doktorun ne güzel moral vermiş sana inşallah normal doğurursun canım. merak ettim acaba haftaya bana da çatı muayenesi yapar mı doktorum... 38 haftalık olucam çarşamba.. gerçi çatıya bakmadan ultrasonla sen çok güzel doğurursun dedi geçen randevumda ama bilemem.
evet canım 2 hafta önceki gitmemde 38. haftada çatı muayeneni yapıcam demişti.. senin doktorun da büyük ihtimalle yapar canım..esra sana çatı muayenesi yapçam diye önceden söylemişmiydi doktorun .
bana bişey demedi hiç . yaprmı ki bu gittiğimde :s(
sağol canım opuyorumnanaktanesra bebişine maşallah
nalan senin de herşey yolunda görünüyor. hayırlı haberlerini alırız pazartesiye inşallah.
esra ne guzel görmişşun bebegıne.. asıye hanıma mı gıttın..
bende eşime küstüm .:umursamaz:
son zamanda herkesin yaptığı gözüme batıyor zaten. beni pofpoflasın istiyorum heralde ..
hiç bişey yok ortadaa aslında , akşam konuşmadım sabahta konuşmadım .
dışarı çıkınca heber vermedim herzaman gittiğim yeri söylerdim . aramadım hiçç.
biraz önce aradı bisküvi istiyodum onu soruyor hangisiydi diye . bende söyledim kapattım hemen :kedi:
şimdide üzüldüm nıye böyle yapıyorum diye. hiç kıyamam aslında eşimee :asigim:
ama zcık nazlanaym aklinialirimsmile
Nalancım hayırlı olsun.. Çok az kaldı duru bebek kollarında olacak, göğsünde uyuyacak inşallah..
oh nalan bol bol koklarsın bebegının başını, sıcacık basarsın gogsune.. daha bıze çoook var...:))))
nalan pazartesi kavuşuyorsun sanırım bebişine.
sağlıkla kucağına al inşallah.
bende heyecanlandım!
pazartesi çok mutlu bir gün olacak topiğimizde.
kiz yazik adama niye oyle yapiyorsun
bende nar istiyorum sabah seda sayan yuzunden almicak ufff alsanaalsanasmile
ilk uç ay tehlikeliymis ibrahim saraçoglu hamileler yemesin dedi. dedim ben ayima girdim bisi olmaz. sen kizini dusunmuyon koca bogazini dusunuyon dedi kizdi bana uyuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?