2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım hayırlı olsun.. Çok az kaldı duru bebek kollarında olacak, göğsünde uyuyacak inşallah..

son güne kadar bekleyen bebek duymadım son zamanlarda. ama senin de az kalmış. az daha sabret.

41.haftada bile doğuran oluyor geçen arkadaşım söyledi . normal olcakmıştı aslında . sezeryanla almışlar . bende o kadar çok bekelrsem diye düşünmeye başladım . okadar beklemiyim yaa çok uzuunnnn :1ninca:

püffff ne kadar çok ya :S özel sigorta olunca hastaneler resmen yoluyorlar :bbo:

Valla aynen öle oluyo Fınfık, bizi öpe öpe bi hal oldular zati, neyse pazartesi son defa öpecekler herhalde, zaten doğar doğmaz duruya da özel sigorta yaptırcaz...

Ama bu bana ii bi ders oldu, bundan sonra hem ssk hem özel sigortanın geçtiği hastaneleri tercih edicem...

Allahtan aralık ayında sigortam yenileniyo, limitlerde tekrar eski haline dönüyo...

Çoookk saol asenamm, darısı sizlerin başına artık, ben vakit buldukca uğramaya çalışacağım topiğe, sizlerin de ii haberlerinizi alırım burdan...

kızlar ruyamda üçüz bebekler vardı sevıyordum.. :)))) çok tatlılardı.. ay ne guzel olurdu öyle olsa

oh nalan bol bol koklarsın bebegının başını, sıcacık basarsın gogsune.. daha bıze çoook var...:))))

nalan pazartesi kavuşuyorsun sanırım bebişine.
sağlıkla kucağına al inşallah.
bende heyecanlandım!
pazartesi çok mutlu bir gün olacak topiğimizde.

bende eşime küstüm .:umursamaz:
son zamanda herkesin yaptığı gözüme batıyor zaten. beni pofpoflasın istiyorum heralde ..
hiç bişey yok ortadaa aslında , akşam konuşmadım sabahta konuşmadım .
dışarı çıkınca heber vermedim herzaman gittiğim yeri söylerdim . aramadım hiçç.
biraz önce aradı bisküvi istiyodum onu soruyor hangisiydi diye . bende söyledim kapattım hemen :kedi:
şimdide üzüldüm nıye böyle yapıyorum diye. hiç kıyamam aslında eşimee :asigim:
ama zcık nazlanaym aklinialirimsmile

nalan yatırdıgın kadar mı kullanabiliyorsun özel sıgortayı

Farklı seçenekler sunuluyo sana, ödemeyi ona göre yapıyosun, paketler var onlar arasında seçim yapıyosun yani, bizim yatarak tedavi ve ilaçlarda %100, ayakta tedavi ve ilaçlarda %80 karşılıyo sigorta, doğum teminatı da 7.500 TL limitli aldık biz, doğuma kadar bu limit dahilinde sigorta %80 biz %20 ödeme yapıyoruz muayene ve ilaçlara, doğum işlemini kalan limitle %100 karşılıyo sigorta, bizimde 3.600 limitimiz kalmış işte, kalanını cepten ödüyoz...

Yani paketin kapsamı ne kadar çoksa paket için ödeyeceğin tutar ona göre yüksek oluyo.

Mesela 3.000 TL lik bi paket aldığın zaman ayakta tedavinin %80 nini karşılıyo sigorta diyelim ve doğum paketi 5.000 TL oluyo, ama 5.000 TL tutarında bi paket aldığında ayakta tedavi %100 ve doğum paketi 15.000 TL oluyo, diş ve göz muayenelerini extra para ödeyip dahil ediyosun, onlar çok pahalı...

Böle bir sürü detay var yani...Ay anlatabildim acaba, biraz karışık mı oldu...

İnşallah livece, darısı sizlerin başına, ben hamileliğim boyunca balık yiyemedim hep balık yağı hapı içtim bu yüzden hala da içiyorum...

ben de balık hapı alayım, yiyemiyorum balığı dedim ama doktorum olmaz dedi. aslının yerini tutmazmış ve çok da güvenilir değilmiş falan. neyse ki az kaldı. az daha sabredeyim.

inşallah esracm .. doktorumda bişey demedi bnm . yürüyüş yap falan diye kafamçokkarıştı
yeğeninde horluyormuş dalmıştır uykuya yavaşça al yatır :lepi:
valla kucaklamaya korktum 16 kilo ne olur ne olmaz, yürüttüm biraz öle yattı pışpışladım başladı yine horlamayaaklinialirimsmile

sağol canım, gerçekten büyük moral oldu bana ağzım kulaklarımda çıktım odadankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 önceki doktorumda bana ultrasonla baktığında normal doğum yaparsın demişti, 38. haftanda sana da muayene yapabilir doktorun hazırlıklı ol canım...
esra sana çatı muayenesi yapçam diye önceden söylemişmiydi doktorun .
bana bişey demedi hiç . yaprmı ki bu gittiğimde :s(
evet canım 2 hafta önceki gitmemde 38. haftada çatı muayeneni yapıcam demişti.. senin doktorun da büyük ihtimalle yapar canım..

esra bebişine maşallah
nalan senin de herşey yolunda görünüyor. hayırlı haberlerini alırız pazartesiye inşallah.
sağol canım opuyorumnanaktan

esra ne guzel görmişşun bebegıne.. asıye hanıma mı gıttın..

sağol canım evet asiye hanıma gittim

kiz yazik adama niye oyle yapiyorsun

bende nar istiyorum sabah seda sayan yuzunden almicak ufff alsanaalsanasmile

ilk uç ay tehlikeliymis ibrahim saraçoglu hamileler yemesin dedi. dedim ben ayima girdim bisi olmaz. sen kizini dusunmuyon koca bogazini dusunuyon dedi kizdi bana uyuss

akşama ilkokuldan beri bağımızı koparmadığımız arkadaşım gelicek.. yemek olarak mercimek çorbası bezelyeli pilav fırında tavuk ve kıvırcık salata yapıcam nasıl ? bi de fırında tavuğu nasıl yapsam yardımcı olur musunuz karar veremedim...

Nalancım hayırlı olsun.. Çok az kaldı duru bebek kollarında olacak, göğsünde uyuyacak inşallah..

oh nalan bol bol koklarsın bebegının başını, sıcacık basarsın gogsune.. daha bıze çoook var...:))))

nalan pazartesi kavuşuyorsun sanırım bebişine.
sağlıkla kucağına al inşallah.
bende heyecanlandım!
pazartesi çok mutlu bir gün olacak topiğimizde.

Ay inşallah kızlar ya, gerçekten çok az kaldı, durucuk olmadan son 3 gecemiz, 4.gece durumuzla birlikte olacaz...

Kızlar sizinde çok az kaldı, size çok gibi geliyo, çabucak geçecek zaman...

ibrahim saraçoğlu çok çok abartmış valla, benim ablam hamileliğini 3 haftalıkken öğrendi o zaman başladı doğumuna kadar yedi narı.. doktor tavsiyesi ile...

evet anladım nalan..

yaren nazını konuşarak yaparsan daha iyi olur bence... susarak olmazkı...:)))))

ne bilim yapıyorum işte sonrada üzülüyorum :))
canın istiyosa azcık ye canım .
ahhh bu erkeklerrr bişeyi duymaya görsünler :bbo: benımkıde duysaydı aynı şeyi söylerdi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…