2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet anladım nalan..

yaren nazını konuşarak yaparsan daha iyi olur bence... susarak olmazkı...:)))))

konuşursam hiç durmam daha kırıcı olurum . susarak daha ii , böyle daha nazlı oluyor :roflol::roflol:
amann dayanamam bensempatiksalakcinni ortada bişey yok çünkü kocamıda üzmeyim boşyere

ben geldim.. kahverengı akıntı geldı bugun :S sbh da sumuksu akıntı gelmıstı.. ama hem kahverengı hem sumuksu akıntı gelmedı zannedıorum kı nişan degıl bu :)) ya ben bu mal fıtılı kullanırken bısıler becerdım galıba o yuzden boyle oldu, doktor uyarmıstı kahvergı pembe akıntı olabılır dıye, alttan muayeneden sonra da uyarıyo cunku... sanırım oyle bosuna heveslenmek ıstemıyorum :) ama annemle kayınvalıdem bu gece doguruom gıbı heyecan yaptılar saolsunlar :) yrn sbh olsa da anlasak neymiş ne değilmiş :)

Allahtan yarın doktora gidiyosun canım ne olduğunu anlarsın orada sancın falan var mı peki

Allahtan yarın doktora gidiyosun canım ne olduğunu anlarsın orada sancın falan var mı peki

valla sabhatan beri saaadece 2 kere sancı girdi o kdrcık.. ama belim kopuyo cıddı anlamda kopuyo yani eve gelırken sırtıma destek olsun dıye cantaı yastık yaptım yoksa oturamıodum bıle kuyruk sokumumdan butun vucuduma elektrık verıolar sankı :) dunku temızlık yuzunden :S

hayırlısı olsun canım ya nişansa eğer zaten ilerleyen saatlerde belli eder kendini galiba başka belirtilerde gösterir kendini erkeğin sancısı belden başlıyomuş erkek anneleri öle diyor ama tabi sen dün çok yoruldun ayırt edebilirsin o ağrıyla bunu dinlen tatlım sen biraz bugünde yoruldun

eh be prop niye kendini yordun o kadar.
dün bulaşıkları yıkadım ve fırına patates attım.
belim kopu resmen hiçbirşey yapamdım ve koltuğa uzandım.

yatarken duvar tarafında yatıyorum ve belime yastık koyuyorum.

ayy hadi nalancım herşey hazırr pazartesi üç bebiş geliyorrr :) dualarımız sizinlee pazartesi günü burası çoşar artıkk bakın kızlar burayı ihmal etmeğin doğum hikayelerinizi bekliyoruz kendinizi iyi hissedince toparlanınca hemen yazınn

doktora giden arkadaların bebişlerinede maşallah :) esracım gözünaydın :) bende bugün bütün gün yattım halsiz yorgun bir tuhafım sürekli çişe gidiyorum yahuu anlamadım yani normaldede sık sık giderdim ama bugün daha sık gittim herşeyden nem kapıyorum yaa ufff

Miracle yok umudum fln nişan oldugu konusunda nişan olsa hissederdim ben kesin :) Ama belki diyorum azıcık incelme başlamıştır da bi kısmı gelivermiştir haniş hepsi düşmemiştir de, umut dünyası naparsın :))

Melodi napayım iş güç koşturmaca valla keyfimden gezmiom ki artık aha bugun de geberdım :S Bır magazaya bıle gırmedım ama ısımı halledıp dırek eve geldım ayakta zor duruyorum bugun valla keyfımden kalmıom ayakta yanı hiç

ama kaymak oldum hemı de kaymakkkk... Her goren kadın karnın ne cok inmiiiişşşş dio, ben hamıle kalan akdr boyle bı deyım oldugunu bıle bılmıodum meger herkes bılıomuş :)

Son düzenleme:

canım benim ailem samsunda dogumuda orda yapıcam inşallah. gecen sene tayın ıstedık cıkmadı bu sene tekrar ıstıycez bakalım hayırlısı olsun. gezmeyı alısverısı sevenler samsunu sever) opuyorumnanaktan

gece sürekli takip et devam ediyormuş çünkü akıntı gelmeye eğer nişansa o ilerleyen satlerde pembe ve kırmızıya döner takip ett ayy iyice heyacan yaptım benn kendim doğuma giderken napcam bilmiyorum eyvahedigeldismile

olabilir canım ya sonuçta bu saatten sonra her an hersey olabilir hayırlısı artık..ya sorma hamilelikte duyduğum deyimlerin haddihasebı yok bebek emzikten kesilir uzanma yukarılara diyolardı hiç duymamıştım daha önce onu da neyse kaşarlandık artık herbişeyi bilioruz

msn ekledim ama çevrimdışı hep :S
yoo ç.içi canım. hatta geldin listedesin :)

kız hakat senin nişan gelmiş olmasın :S bu gece dikkatli ol bak yazmıştım kayınvalidemin 3 oğlu da bel ağrısıyla gelmiş.. bişey olursa da haber ver bize anam, telefonlarımız var sende. merakta kalırız..

prophetic sen yarın öbürgüne doğurursun merak etme:)aslında psikolojik olarak nişan gelecek valla.gelsinler artık ama alalım bebişleri kucağımıza.

sıhhatler olsun prop zemuszemus kayınveliden de gelsin artık rahatt rahatt dogurabılırsınzemuszemus

nevet hayatım ben duymuştum onu daha hamile değilken. bir arkadaşımın kayınvalidesi uzanmış çamaşır asarken, bebeğin emziği çıkmış (muhtemelen plesentadan ayrıldı heralde, emziği çıktı diyolar) kaybetmiş kadın bebeğini 8 aylık. uzanırken hep tırstım o yüzden :S

ya aynen buradan okrken bile kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor ben kendi doğumumda napıcam çok merak ediyorum herkes benim rahatlığıma şaşırırdı başka konularda şimdi bi garip oldum iice

doğru tatlım tıpta adı başkadır halk arasında başkadır hala diyolar dediğin gibi uzanma diye ben sadece ilk aylarda uzanmak tehlikeli sanıyodum

Figen dont panic dogurdugum yok doguruyo olsam bu kdr rahat olamazdım heralde :)

Miracle, Bijo, Yabangülüm agzınızdan bal damlıyo :) Keşke dogursam valla, hersey hazır, doguruo olsam kayınvalıdemler de atlayıp gelırler annem de musaıt bu hafta sonu o da gelır oh ne guzel olur :) Ama nerdeeeeee...

ayy allah korusun evet bende duymuştumm uzanmaktan bebek plesentedan ayrılmış anneyide son anda kurtarmışlardıı çok tehlikeli allah korusun son günlerimiz çok dikkatli olalımmm arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…