evet anladım nalan..
yaren nazını konuşarak yaparsan daha iyi olur bence... susarak olmazkı...:)))))
ben geldim.. kahverengı akıntı geldı bugun :S sbh da sumuksu akıntı gelmıstı.. ama hem kahverengı hem sumuksu akıntı gelmedı zannedıorum kı nişan degıl bu :)) ya ben bu mal fıtılı kullanırken bısıler becerdım galıba o yuzden boyle oldu, doktor uyarmıstı kahvergı pembe akıntı olabılır dıye, alttan muayeneden sonra da uyarıyo cunku... sanırım oyle bosuna heveslenmek ıstemıyorum :) ama annemle kayınvalıdem bu gece doguruom gıbı heyecan yaptılar saolsunlar :) yrn sbh olsa da anlasak neymiş ne değilmiş :)
Allahtan yarın doktora gidiyosun canım ne olduğunu anlarsın orada sancın falan var mı peki
valla sabhatan beri saaadece 2 kere sancı girdi o kdrcık.. ama belim kopuyo cıddı anlamda kopuyo yani eve gelırken sırtıma destek olsun dıye cantaı yastık yaptım yoksa oturamıodum bıle kuyruk sokumumdan butun vucuduma elektrık verıolar sankı :) dunku temızlık yuzunden :S
samsun merkezde misin akça ? bizimde tüm akrabalarımız samsun'dadır.Hatta bu yaz nasip olursa gelmeyi düşünüyoruz Samsun'a anneannemlere, teyzelerimde bafra'da evliler. Samsun güzel şehir ben seviyorum opuyorumnanaktan
ben geldim.. kahverengı akıntı geldı bugun :S sbh da sumuksu akıntı gelmıstı.. ama hem kahverengı hem sumuksu akıntı gelmedı zannedıorum kı nişan degıl bu :)) ya ben bu mal fıtılı kullanırken bısıler becerdım galıba o yuzden boyle oldu, doktor uyarmıstı kahvergı pembe akıntı olabılır dıye, alttan muayeneden sonra da uyarıyo cunku... sanırım oyle bosuna heveslenmek ıstemıyorum :) ama annemle kayınvalıdem bu gece doguruom gıbı heyecan yaptılar saolsunlar :) yrn sbh olsa da anlasak neymiş ne değilmiş :)
Miracle yok umudum fln nişan oldugu konusunda nişan olsa hissederdim ben kesin :) Ama belki diyorum azıcık incelme başlamıştır da bi kısmı gelivermiştir haniş hepsi düşmemiştir de, umut dünyası naparsın :))
Melodi napayım iş güç koşturmaca valla keyfimden gezmiom ki artık aha bugun de geberdım :S Bır magazaya bıle gırmedım ama ısımı halledıp dırek eve geldım ayakta zor duruyorum bugun valla keyfımden kalmıom ayakta yanı hiç
ama kaymak oldum hemı de kaymakkkk... Her goren kadın karnın ne cok inmiiiişşşş dio, ben hamıle kalan akdr boyle bı deyım oldugunu bıle bılmıodum meger herkes bılıomuş :)
yoo ç.içi canım. hatta geldin listedesin :)msn ekledim ama çevrimdışı hep :S
kız hakat senin nişan gelmiş olmasın :S bu gece dikkatli ol bak yazmıştım kayınvalidemin 3 oğlu da bel ağrısıyla gelmiş.. bişey olursa da haber ver bize anam, telefonlarımız var sende. merakta kalırız..ben geldim.. kahverengı akıntı geldı bugun :S sbh da sumuksu akıntı gelmıstı.. ama hem kahverengı hem sumuksu akıntı gelmedı zannedıorum kı nişan degıl bu :)) ya ben bu mal fıtılı kullanırken bısıler becerdım galıba o yuzden boyle oldu, doktor uyarmıstı kahvergı pembe akıntı olabılır dıye, alttan muayeneden sonra da uyarıyo cunku... sanırım oyle bosuna heveslenmek ıstemıyorum :) ama annemle kayınvalıdem bu gece doguruom gıbı heyecan yaptılar saolsunlar :) yrn sbh olsa da anlasak neymiş ne değilmiş :)
olabilir canım ya sonuçta bu saatten sonra her an hersey olabilir hayırlısı artık..ya sorma hamilelikte duyduğum deyimlerin haddihasebı yok bebek emzikten kesilir uzanma yukarılara diyolardı hiç duymamıştım daha önce onu da neyse kaşarlandık artık herbişeyi bilioruz
gece sürekli takip et devam ediyormuş çünkü akıntı gelmeye eğer nişansa o ilerleyen satlerde pembe ve kırmızıya döner takip ett ayy iyice heyacan yaptım benn kendim doğuma giderken napcam bilmiyorum eyvahedigeldismile
nevet hayatım ben duymuştum onu daha hamile değilken. bir arkadaşımın kayınvalidesi uzanmış çamaşır asarken, bebeğin emziği çıkmış (muhtemelen plesentadan ayrıldı heralde, emziği çıktı diyolar) kaybetmiş kadın bebeğini 8 aylık. uzanırken hep tırstım o yüzden :S
nevet hayatım ben duymuştum onu daha hamile değilken. bir arkadaşımın kayınvalidesi uzanmış çamaşır asarken, bebeğin emziği çıkmış (muhtemelen plesentadan ayrıldı heralde, emziği çıktı diyolar) kaybetmiş kadın bebeğini 8 aylık. uzanırken hep tırstım o yüzden :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?