propcum diye diye dogurcan sonunda kiz beni beklemiycen senkaydirigubbakcemile3
nalancim saatin belli olmus odanda hazirlanmis hayirli olsun tatlim
ben de balık hapı alayım, yiyemiyorum balığı dedim ama doktorum olmaz dedi. aslının yerini tutmazmış ve çok da güvenilir değilmiş falan. neyse ki az kaldı. az daha sabredeyim.
akşama ilkokuldan beri bağımızı koparmadığımız arkadaşım gelicek.. yemek olarak mercimek çorbası bezelyeli pilav fırında tavuk ve kıvırcık salata yapıcam nasıl ? bi de fırında tavuğu nasıl yapsam yardımcı olur musunuz karar veremedim...
valla sabhatan beri saaadece 2 kere sancı girdi o kdrcık.. ama belim kopuyo cıddı anlamda kopuyo yani eve gelırken sırtıma destek olsun dıye cantaı yastık yaptım yoksa oturamıodum bıle kuyruk sokumumdan butun vucuduma elektrık verıolar sankı :) dunku temızlık yuzunden :S
Heycanlı değilim ya, neden bende bilmiyorum, belkide ne zaman doğurcamı bildiğim içindir, pazartesi kafama dank edecek herhalde, sanki başkası doğuracak gibi gelio bana valla...
Gece uyuyamadım ama heycandan değil valla, burnum tıkalı nefes alamim...:2::2:
Bende bedenen ii yim ama burun tıkanıklığı geceleri uyumamı engelliyo valla, onun için genelde uykusuzum kaç gündür ama akşama kadar da uyuyamıyorum, gündüzleri nedense uyuyamıyorum ben, ama bugün kendimi zorlicam bakalım..
Semanın bugün kontrolü var, bugün kesinlik kazancak tatlım...
ay bayılazaamm akannehir nstye girdim nalancım sancım çıkmadı doktorumda salladı gene ya yarın öğleden sonra telefonlaşalım söyliyim saati tarihi dedi akannehir allahım aile boyu sinir küpü olduk neyse annemde elleme kızım sıcacık yatsın yerinde diyo ama inşallah yarın belli olur çünkü eşim iznini ayarlıycak e doktorda haklı devlet hastanesinde yapıcak kendi istediği gün olmuyo nöbetini ayarlıycak ona denk getirmeye çalışıyo bende o hastanede olsun gündüz ve gece istiyorum amaaannnnn hayırlısıneyse
bu arada varya benim gribin dibi kaldı ama kocam feci grip oldu benim yüzümden doktorumda grib olma dedi bende zaten gribim dedim ve boğazlarım ağrımaya yanmaya başladı bugün hafifte öksürük antibiyotik verdi başladım inşallah hemen iyi eder
keşke nalanım sende başlasaydın bi ilaca sezeryanda zor olur öksürmek hapşurmak tıksırmak çok iyi bakalım kendimize banada pazartesi derse ne kaldı anacım şurda kafamçokkarıştı
ağdadan sonra kızarıklık oluyormu sizde de yoksa ben ilk defa yaptırdıgım ıcın mı öyle oldu bi kaç gun sürdü kızarıklık. yaptırdıkca bu sure azalırmı acababilmiyorumkismile
hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..birde nasıl kalabalık görseniz.
genital bolge dısınde her yerım nokta nokta kızarık oluo 1 saate gecıo sımdı gectı hepsı mesela... ama genıtal bolge nokta nokta degıl tumden kızarıyo ertesı sabaha gecıo. bepanthene ıyı gelıo
ilginç.. benimki de devlet hastanesi dr.u ama hangi gün istersek yapıyor sezeryanı..e doktorda haklı devlet hastanesinde yapıcak kendi istediği gün olmuyo nöbetini ayarlıycak ona denk getirmeye çalışıyo bende o hastanede olsun gündüz ve gece istiyorum amaaannnnn hayırlısıneyse
böhöööööö :gitme: göğsüm ağrıyoo yanıyo allahım sıcak şeyler içmekten hele ballı süt kuşburnu böyk geldi içime kafamçokkarıştı
hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?