2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bana da herkes bugun kokrmuo musunnnn dıyo, ulan cocuk dogurcam sankı savaşa gıdıom neden korkayım :)) Töbeeeee...

Hurmama da başladım tekrar bugun henuz 15 tanecık yedım aksamı kacla kapatırım bılmıorum :))

propcum diye diye dogurcan sonunda kiz beni beklemiycen senkaydirigubbakcemile3
nalancim saatin belli olmus odanda hazirlanmis hayirli olsun tatlim

bende ayın birine randevu aldım full ağda yaptırcammm kaymak olcam bendee :):)biliyorsunuz allah izin verirse kasım 8 sezeryann

propcum diye diye dogurcan sonunda kiz beni beklemiycen senkaydirigubbakcemile3
nalancim saatin belli olmus odanda hazirlanmis hayirli olsun tatlim

ihihihihi kesin öyle yaparım cnm doğğuruom bu akşam kımse tutmasın beniii :) sen de elini çabuk tutsaydın aaaa ne zamana kadar beklemeyi düşünüyosun:lepi: ah ahh keşke doğursam cnm keşke..

ben de balık hapı alayım, yiyemiyorum balığı dedim ama doktorum olmaz dedi. aslının yerini tutmazmış ve çok da güvenilir değilmiş falan. neyse ki az kaldı. az daha sabredeyim.

Ben kusuyordum balık kokusunu alınca onun için mecburen başladım hapa, ama sen yiyebiliyosan, gerçeğini yemen daha sağlıklı tabi...

Fırın poşetinde de yapabilirsin canım, sebzelerle birlikte, yada sebze ve patateslerin hepsini tepsiye diz en üstede tavukları üzerinede salçalı su yap dök, öle pişir, sen bilirsin tabi yinede...

Aman dikkat et kendine cnm...

Nalan odan modan hazırmış ohhhhhh, yan gel yat şimdi valla kıskandım, yok geldi yok gelmedi derdi yok, yok nişanmış yok suyum patladıymış yok maşallah maşallah :))

ağdadan sonra kızarıklık oluyormu sizde de yoksa ben ilk defa yaptırdıgım ıcın mı öyle oldu bi kaç gun sürdü kızarıklık. yaptırdıkca bu sure azalırmı acababilmiyorumkismile

uzanmanın tehlikeli olduğunu bilmiyordum. bende uzanmayı bırakayım bari.

kızlar az önce bizim hastanenin topiğine baktım canım sıkıldı.
orada başka dr. muayneye giden kız erken doğum yapmış. 33+5 te.
dr. 1 ay önce randevusunda bişey yok herşey yolunda diyor. kızın 1 ay sonra suyu geliyor ve erken doğum yapıyor. bebeği küvözde.
1 ay önce randevu istediğinde 4 hafta sonraya veriyorlar, daha önce randevu istediğinde 8 aydan sonra daha sık geliceksiniz demiş dr.
bende sorduğumda bana da aynı şeyi söylemişlerdi.
allah emanet gidiyor hamileliğim, öyle hissettim.
birde nasıl kalabalık görseniz.

ağdadan sonra kızarıklık oluyormu sizde de yoksa ben ilk defa yaptırdıgım ıcın mı öyle oldu bi kaç gun sürdü kızarıklık. yaptırdıkca bu sure azalırmı acababilmiyorumkismile

genital bolge dısınde her yerım nokta nokta kızarık oluo 1 saate gecıo sımdı gectı hepsı mesela... ama genıtal bolge nokta nokta degıl tumden kızarıyo ertesı sabaha gecıo. bepanthene ıyı gelıo

birde nasıl kalabalık görseniz.
hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..

böhöööööö :gitme: göğsüm ağrıyoo yanıyo allahım sıcak şeyler içmekten hele ballı süt kuşburnu böyk geldi içime kafamçokkarıştı

e doktorda haklı devlet hastanesinde yapıcak kendi istediği gün olmuyo nöbetini ayarlıycak ona denk getirmeye çalışıyo bende o hastanede olsun gündüz ve gece istiyorum amaaannnnn hayırlısıneyse
ilginç.. benimki de devlet hastanesi dr.u ama hangi gün istersek yapıyor sezeryanı..

pazartesi demez heralde sema, biraz daha tutucak gibi kızını senle :) hayırlısı olsun..

prop benim nerdeyse 1 aydır sümüksü akıntım var özellikle çok yorulduğumda toptan geliyo dikkat ettim bazen sarı bazen beyaz doktorum normal dedi
ama sende niye kahve geldiki alla allah yarın sor bakemm bildiğim kadarıyla nişan çok geliyo neyse az kaldı sabaha

hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..

canım sen sık sık nts ye girdin ama di mi ben daha hiç girmedim doğrusu pazartesi doktora gitcem 3 hafta olmuş olacak bilmiyorum benim doktorum mu çok geniş ben mi çok pinpirikliyim

kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz!
öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…