canım sen sık sık nts ye girdin ama di mi ben daha hiç girmedim doğrusu pazartesi doktora gitcem 3 hafta olmuş olacak bilmiyorum benim doktorum mu çok geniş ben mi çok pinpirikliyim
ilginç.. benimki de devlet hastanesi dr.u ama hangi gün istersek yapıyor sezeryanı..
pazartesi demez heralde sema, biraz daha tutucak gibi kızını senle :) hayırlısı olsun..
prop benim nerdeyse 1 aydır sümüksü akıntım var özellikle çok yorulduğumda toptan geliyo dikkat ettim bazen sarı bazen beyaz doktorum normal dedi
ama sende niye kahve geldiki alla allah yarın sor bakemm bildiğim kadarıyla nişan çok geliyo neyse az kaldı sabaha
ııı ıhhh bu öle değil haftaya konferansları var ona denk geldim arkadaşlarıyla ayarlama yapıcak yer değiştiricek yoksa pazartesi görünüyor 1 aydır bellide bana denk geldi işte konferansa gidince alamaz beni hastanede olması gerekiyo mesela bu hafta ful hastanede istediğim gün olurdu ama 38 i doldurmadan almam dedi oda hafta başı oluyo yani haftaya sadece 1 gün ve gece hastanede olucak nöbet için kalan günler dönüşümlü konferansa katılıcaklar onu ayarlıycaklarmış :1closedeyes:
ben 34.haftadan sonra girdim 15 de bir nst ye. ilk aydan beri dr.a ayda bir gidiyorum ama :) nst ye 34.haftada başlamamın sebebi de karnım ağrıyodu, dr. a söyleyince şimdiden başlayalım demişti. sen pimpiriklisin bence, rahat ol azıcıkkk..
dr.um dedi ki eşim toplam 4 kere ultrasona girdi, gerek görmüyoruz zorunlu olmadıkça..
hmm bu başka bi durummuş. tüh gele gele bu haftaya gelmiş :S neyse hayırlısı..
hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..
ben 34.haftadan sonra girdim 15 de bir nst ye. ilk aydan beri dr.a ayda bir gidiyorum ama :) nst ye 34.haftada başlamamın sebebi de karnım ağrıyodu, dr. a söyleyince şimdiden başlayalım demişti. sen pimpiriklisin bence, rahat ol azıcıkkk..
dr.um dedi ki eşim toplam 4 kere ultrasona girdi, gerek görmüyoruz zorunlu olmadıkça..
kızlar bişey soracam göğüsler doğumdan sonra çatlıyormuş şimdiden krem kullanmak gerekiyormuş kullanan varmı yada varsa ne kullanıyorsunuz?
benimde doktorum çok pimpirikli hamileliğimin başından beri 15 gündebir kontrol 15 debir kültür 32 haftadan beri 15debir nst 2 haftadırda haftadabir ama ben 33 de sancılanıp hastanede yattım mesela bide bende miracleda plesentamız aşada ve kanama olduğu için çok sık kontrol olmak zorundaydık hele benim sıpam rahim ağzıma tamamen oturup kapatmıştı çok tehlikeliydi ama çok yordu tabi şu dokuz ay git gel 2 sene gibi geldi
birden de gelebılıomuş parca parca da.. senınkı normal akıntıdır cnm o hep var bende de, sbhkı farklıydı o yuzden şaşırdım.. ama o da fitil yuzunden bence.. ben fıtılı sokarken zedeledım heralde bı yerı o yuzden kahverengımsı geldı, dun fıtılı bırakınca da bırden oyle farklı bı akıntı gelmış oldu.. benım yorumum budur yanı :)
ayy hadi nalancım herşey hazırr pazartesi üç bebiş geliyorrr :) dualarımız sizinlee pazartesi günü burası çoşar artıkk bakın kızlar burayı ihmal etmeğin doğum hikayelerinizi bekliyoruz kendinizi iyi hissedince toparlanınca hemen yazınn
doktora giden arkadaların bebişlerinede maşallah :) esracım gözünaydın :) bende bugün bütün gün yattım halsiz yorgun bir tuhafım sürekli çişe gidiyorum yahuu anlamadımyani normaldede sık sık giderdim ama bugün daha sık gittim herşeyden nem kapıyorum yaa ufff
propcum diye diye dogurcan sonunda kiz beni beklemiycen senkaydirigubbakcemile3
nalancim saatin belli olmus odanda hazirlanmis hayirli olsun tatlim
Nalan odan modan hazırmış ohhhhhh, yan gel yat şimdi valla kıskandım, yok geldi yok gelmedi derdi yok, yok nişanmış yok suyum patladıymış yok maşallah maşallah :))
slm hanımlar ben geldim
Benden bir tane daha varmış:) Aynen ben de durduk yere konuşmuyorum ilgisi yetmiyor gibime geliyor:)))))) aslında garipleirn bir suçu yok tüm suç bizim hormonlardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende eşime küstüm .:umursamaz:
son zamanda herkesin yaptığı gözüme batıyor zaten. beni pofpoflasın istiyorum heralde ..
hiç bişey yok ortadaa aslında , akşam konuşmadım sabahta konuşmadım .
dışarı çıkınca heber vermedim herzaman gittiğim yeri söylerdim . aramadım hiçç.
biraz önce aradı bisküvi istiyodum onu soruyor hangisiydi diye . bende söyledim kapattım hemen :kedi:
şimdide üzüldüm nıye böyle yapıyorum diye. hiç kıyamam aslında eşimee :asigim:
ama zcık nazlanaym aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?