2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen sık sık nts ye girdin ama di mi ben daha hiç girmedim doğrusu pazartesi doktora gitcem 3 hafta olmuş olacak bilmiyorum benim doktorum mu çok geniş ben mi çok pinpirikliyim

ben 34.haftadan sonra girdim 15 de bir nst ye. ilk aydan beri dr.a ayda bir gidiyorum ama :) nst ye 34.haftada başlamamın sebebi de karnım ağrıyodu, dr. a söyleyince şimdiden başlayalım demişti. sen pimpiriklisin bence, rahat ol azıcıkkk..

dr.um dedi ki eşim toplam 4 kere ultrasona girdi, gerek görmüyoruz zorunlu olmadıkça..

Son düzenleme:

ilginç.. benimki de devlet hastanesi dr.u ama hangi gün istersek yapıyor sezeryanı..

pazartesi demez heralde sema, biraz daha tutucak gibi kızını senle :) hayırlısı olsun..

ııı ıhhh bu öle değil haftaya konferansları var ona denk geldim arkadaşlarıyla ayarlama yapıcak yer değiştiricek yoksa pazartesi görünüyor 1 aydır bellide bana denk geldi işte konferansa gidince alamaz beni hastanede olması gerekiyo mesela bu hafta ful hastanede istediğim gün olurdu ama 38 i doldurmadan almam dedi oda hafta başı oluyo yani haftaya sadece 1 gün ve gece hastanede olucak nöbet için kalan günler dönüşümlü konferansa katılıcaklar onu ayarlıycaklarmış :1closedeyes:

birden de gelebılıomuş parca parca da.. senınkı normal akıntıdır cnm o hep var bende de, sbhkı farklıydı o yuzden şaşırdım.. ama o da fitil yuzunden bence.. ben fıtılı sokarken zedeledım heralde bı yerı o yuzden kahverengımsı geldı, dun fıtılı bırakınca da bırden oyle farklı bı akıntı gelmış oldu.. benım yorumum budur yanı :)

hmm bu başka bi durummuş. tüh gele gele bu haftaya gelmiş :S neyse hayırlısı..

kızlar bişey soracam göğüsler doğumdan sonra çatlıyormuş şimdiden krem kullanmak gerekiyormuş kullanan varmı yada varsa ne kullanıyorsunuz?

benimde doktorum çok pimpirikli hamileliğimin başından beri 15 gündebir kontrol 15 debir kültür 32 haftadan beri 15debir nst 2 haftadırda haftadabir ama ben 33 de sancılanıp hastanede yattım mesela bide bende miracleda plesentamız aşada ve kanama olduğu için çok sık kontrol olmak zorundaydık hele benim sıpam rahim ağzıma tamamen oturup kapatmıştı çok tehlikeliydi ama çok yordu tabi şu dokuz ay git gel 2 sene gibi geldi

hamileliğim boynca son haftalar da dahil ayda 1 kontrole gittim. dr.um sorunu olmayan hamileleri ayda bir takip etmeyi uygun görüyorum dedi. zırt pırt ultrasona da sokmuyorum dedi. o yüzden böle düşünme canım..

evet doktormuz öyle yapıyor benide doğuma kadar sokmayacak ultrasona, ama benim öğluşumun kilosu 2600 dü en son, sezeryan gününe kadar kaç kilo olcak merak ediyorum doğuma girmeden soksa ultrasona iyi olurr

anladım canım ya aslında kocamın dediği gibi ben birazda burayı okuyup okuyup da gaza geliyorum herkes nts ye girdi ben daha hiç girmedim herkes haftada bi gidiyor benim 3 hafta oldu diye adamın başının etini yiyorum

kızlar bişey soracam göğüsler doğumdan sonra çatlıyormuş şimdiden krem kullanmak gerekiyormuş kullanan varmı yada varsa ne kullanıyorsunuz?

eveet ben kullanıyorum garmastan birtek oonu önerdi tohtor bi 3 ay kullandım sonra bıraktım 3 gündür başladım emzirirken yıkamaya gerek yokmuş bunu sürünce bakalım doğurduktan sonra görücez ilacın marifetini

kıyamamm az kaldı bitiyor artıkk :):)

hııı bende onu dicektim parça parça gelirmi diye amanın nasıl soktunki zedeledin okadar sanmam nişan olabilir sonuçta sen bilirsin vücudundan gelen rutin akıntıyı bu farklıysa CADIARZU

İnşallah figen, hayırlısıyla doğumu bi atlatıp evimize gelelim, vakit buldukca gelir yazarız tabi...

propcum diye diye dogurcan sonunda kiz beni beklemiycen senkaydirigubbakcemile3
nalancim saatin belli olmus odanda hazirlanmis hayirli olsun tatlim

Saol zeyncim, darısı başına inş....

Nalan odan modan hazırmış ohhhhhh, yan gel yat şimdi valla kıskandım, yok geldi yok gelmedi derdi yok, yok nişanmış yok suyum patladıymış yok maşallah maşallah :))

Saol prop, darısı en yakın zamanda sizlerin başına inş.

slm hanımlar ben geldim

Hoş geldin, yoktun uzun zamandır...

Marketimden mandalina ve çevirme piliç sipariş etmiştim, mandalinayı hediye yollamışlar hamileyim diye, ay çok tatlılar ya...

Son düzenleme:
Sifon bozuldu yarın gelip onu yapacaklar, elektrikçiyi de çağırdım, o da gelip zil için açma kapama tuşu yapacak, kızım uyurken kimsecikler onu rahatsız etmesin...

Benden bir tane daha varmış:) Aynen ben de durduk yere konuşmuyorum ilgisi yetmiyor gibime geliyor:)))))) aslında garipleirn bir suçu yok tüm suç bizim hormonlardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Pazar günü son defa çamaşırları yıkar ütüler kaldırırım, yemeklik bi şi lerde yaparım gelince evde ağza atılcak bi şi ler olsun, pazartesi sabah dokuz da kuaföre randevu aldım, fön çektirip öle gidicem hastaneye...

Biraz erken gidip kapı süsüyle felanda ilgilenirim, odaya yerleşirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…